Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flowerteen']O rany, ile zdjęć ze szkolenia! :-o
Ale oczywiście wszystkie obejrzałam. :cool3: Śliczne. :loveu: Leon jest fajny. :P I Jogurt. :loveu:
Chesterek chyba najładniejszy. :eviltong: [URL]http://i26.tinypic.com/nbzwqg.jpg[/URL] :loveu::loveu: Fajniusio też z Tobą wygląda. :cool3:
A no i dziękuję Majaczce za pozdrowienia! Ale ich dużo! :-o :cool3:
Pozdrawiam również. :buzi::buzi:[/quote]
No tak nudziło Majaczce się, a 'parę' zasłużonych osobówek tu jest :eviltong:
nmzc, jakby mogła Majaczka o Majaczce zapomnieć xD
Majaczeńko zawiesiłam bloga, szczegóły w notce, ale nie bij mnie, wrócę :evil_lol:
No Joguś jest boski :loveu: a Leoś cały czas pyskuje, siada albo się kładzie jak mu każą, a za 5 sekund wstaje i szczeka :evil_lol: śmiechowy chłopak :eviltong:
Ta Chestek cudny jest :loveu: mi sie jeszcze podoba Traver, ten dorosły golden i Joguś, tak mniej więcej na równi z Chestem, a i jeszcze Lolek, mimo że krótkowłosy :)
no nadawałam się zdjęć, tylko cały czas paint, wklej z, zmniejsz, 20%, zapisz, wyczyść obraz, tinypic i od początku..
no ale musiałam dać xD
:buzi::buzi::buzi::buzi:

[quote name='smallpati']thx :loveu::loveu:

Jak on szybko rośnie :D
Jak szkolenie?[/quote]
no rośnie bydle, już z 30 kg będzie spokojnie :roll:
A szkolenie ok, Chester pojętny dosyć, tylko warować nie lubi, a poza tym dobrze, nawet bardzo. Już mogę z nim chodzić na spacery, z kolczatką co prawda, ale idzie większość grzecznie przy nodze, tylko do psów rwie, ale dopiero zaczynamy naukę w końcu :). A po szkoleniu Chester zmęczony strasznie, tylko śpi i pije xD.
Pzdr

Posted

[quote name='chester07']No tak nudziło Majaczce się, a 'parę' zasłużonych osobówek tu jest :eviltong:
nmzc, jakby mogła Majaczka o Majaczce zapomnieć xD
Majaczeńko zawiesiłam bloga, szczegóły w notce, ale nie bij mnie, wrócę :evil_lol:
No Joguś jest boski :loveu: a Leoś cały czas pyskuje, siada albo się kładzie jak mu każą, a za 5 sekund wstaje i szczeka :evil_lol: śmiechowy chłopak :eviltong:
Ta Chestek cudny jest :loveu: mi sie jeszcze podoba Traver, ten dorosły golden i Joguś, tak mniej więcej na równi z Chestem, a i jeszcze Lolek, mimo że krótkowłosy :)
no nadawałam się zdjęć, tylko cały czas paint, wklej z, zmniejsz, 20%, zapisz, wyczyść obraz, tinypic i od początku..
no ale musiałam dać xD
:buzi::buzi::buzi::buzi:[/quote]

Nie no, Majaczka nigdy o Majaczce by nie zapomniała. xD
Że co proszę??!! :angryy: :mad: Ty zawieszasz bloga? Druga Majaczka zapewne zrobi to samo! :eviltong:
Haha, no to rzeczywiście ten Leon to niezły z niego chłop. :eviltong: Chce być niezależny! :lol:
Oj biedna, tyle Majaczka musiała się napracować, by dodać te kilkadziesiąt zdjęć. :roll:
Ok, ja lecę na Twojego bloga, bo zaraz nie wysiedzę. xD
:buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='flowerteen']Nie no, Majaczka nigdy o Majaczce by nie zapomniała. xD
Że co proszę??!! :angryy: :mad: Ty zawieszasz bloga? Druga Majaczka zapewne zrobi to samo! :eviltong:
Haha, no to rzeczywiście ten Leon to niezły z niego chłop. :eviltong: Chce być niezależny! :lol:
Oj biedna, tyle Majaczka musiała się napracować, by dodać te kilkadziesiąt zdjęć. :roll:
Ok, ja lecę na Twojego bloga, bo zaraz nie wysiedzę. xD
:buzi::buzi::buzi:[/quote]
no właśnie :eviltong::buzi:
o niedobra Majaczka też zawiesza bloga? :mad::evil_lol: widzisz Majaczki są nie dobre.. be :eviltong::diabloti:
No tak Leoś buntownik :evil_lol:
no ponad godzinę mi to zajęło, ale jakbym dawała w ratach to dziękuję, a tak rach ciach i już xD
a to leć narwana istoto :D:shiny: tylko wracają szybciuteńko :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Ogladalm, ale czy byl tam Chester to nie jestem pvwna, bylo duzo onkow[/quote]
nie było go, a poza tym miało być 20 minutowe, było 2 i to jeszcze w tych wiadomościach, i to taki urywek malutki, a kręcili chyba z godzinę jak nie więcej.. no cóż niezbadane są.. zamiary telewizji xD

Posted

[quote name='chester07']no właśnie :eviltong::buzi:
o niedobra Majaczka też zawiesza bloga? :mad::evil_lol: widzisz Majaczki są nie dobre.. be :eviltong::diabloti:
No tak Leoś buntownik :evil_lol:
no ponad godzinę mi to zajęło, ale jakbym dawała w ratach to dziękuję, a tak rach ciach i już xD
a to leć narwana istoto :D:shiny: tylko wracają szybciuteńko :eviltong:

Jestem. :D I oczywiście dałam długi komentarz. :eviltong: No dobra, bez przesady. :lol:
Tak, bee. :eviltong: Druga Majaczka też pewnie bloga zawiesi, a nawet z dwóch powodów! Pierwszy: mało czasu przez szkołę; drugi: druga Majaczka też ma zawieszony blog. :evil_lol: Te argumenty mówią same za siebie. :evil_lol:
Hah, no tak. Bo lepiej szybko i skutecznie. :D Tak to byś się tym znudziła. :D

Posted

[quote name='flowerteen']Jestem. :D I oczywiście dałam długi komentarz. :eviltong: No dobra, bez przesady. :lol:
Tak, bee. :eviltong: Druga Majaczka też pewnie bloga zawiesi, a nawet z dwóch powodów! Pierwszy: mało czasu przez szkołę; drugi: druga Majaczka też ma zawieszony blog. :evil_lol: Te argumenty mówią same za siebie. :evil_lol:
Hah, no tak. Bo lepiej szybko i skutecznie. :D Tak to byś się tym znudziła. :D
a zaraz przeczytam może :evil_lol: no powody są faktycznie :eviltong: aczkolwiek z mojego powodu nie zawieszaj bloga, bo będę mieć wyrzuty sumienia :diabloti: ale naprawde ^^
no pewnie :D Majaczka ma zawszę rację :D
:buzi::buzi:buzi:
a jak tak było na feriach Majaczko?

Posted

[quote name='chester07']a zaraz przeczytam może :evil_lol: no powody są faktycznie :eviltong: aczkolwiek z mojego powodu nie zawieszaj bloga, bo będę mieć wyrzuty sumienia :diabloti: ale naprawde ^^
no pewnie :D Majaczka ma zawszę rację :D
:buzi::buzi:buzi:
a jak tak było na feriach Majaczko?[/quote]

E tam, jakie wyrzuty sumienia. :eviltong: Majaczka źle się czuje, kiedy druga nie bloguje. :eviltong: :-(
Na feriach? A wszystko na blogu opisałam. :diabloti: I tak w skrócie napisałam. :cool3:
A tak poza tym to co ile dni tam chodzicie z Chesterem na te szkolenia?

Posted

[quote name='flowerteen']E tam, jakie wyrzuty sumienia. :eviltong: Majaczka źle się czuje, kiedy druga nie bloguje. :eviltong: :-(
Na feriach? A wszystko na blogu opisałam. :diabloti: I tak w skrócie napisałam. :cool3:
A tak poza tym to co ile dni tam chodzicie z Chesterem na te szkolenia?[/quote]
no tak, ale ja będę czasem odpisywać na komy :eviltong: np dzisiaj mam zamiar przeczytać Twoją notkę i Mcdziki, bo wczoraj patrzyłam, ale już nie zdążyłam.
Szkolenie jest w soboty, niedziele i środy, ale w środy mój tata nie może, więc jeździmy w soboty, i czasem w niedziele będziemy(dzisiaj nie):).
A Chester właśnie leży pod szafkami w kuchni i zipie, bo wróciliśmy ze spacerku, słońce świeci, a dosyć daleko poszliśmy więc się zmęczył. Tylko zjadł ser, wypił prawie całą miske wody i padł :evil_lol: źli ludzie psa wymęczyli :roll::diabloti:

Posted

[quote name='chester07']no tak, ale ja będę czasem odpisywać na komy :eviltong: np dzisiaj mam zamiar przeczytać Twoją notkę i Mcdziki, bo wczoraj patrzyłam, ale już nie zdążyłam.
Szkolenie jest w soboty, niedziele i środy, ale w środy mój tata nie może, więc jeździmy w soboty, i czasem w niedziele będziemy(dzisiaj nie):).
A Chester właśnie leży pod szafkami w kuchni i zipie, bo wróciliśmy ze spacerku, słońce świeci, a dosyć daleko poszliśmy więc się zmęczył. Tylko zjadł ser, wypił prawie całą miske wody i padł :evil_lol: źli ludzie psa wymęczyli :roll::diabloti:[/quote]

O no i bardzo dobrze. :D Hura, mają notkę będziesz czytała! xD
Biedny, pewnie się wymęczył. :eviltong: Ale rzeczywiście pogoda piękna, ja sama wyszłam na spacer i na rolki, prawie 20 stopni jest. :crazyeye: Fajny luty. :cool3:
Aha. :) No to fajnie tak w weekendy jeździć. :) Chesterek się podszkoli. ^^
:buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='flowerteen']O no i bardzo dobrze. :D Hura, mają notkę będziesz czytała! xD
Biedny, pewnie się wymęczył. :eviltong: Ale rzeczywiście pogoda piękna, ja sama wyszłam na spacer i na rolki, prawie 20 stopni jest. :crazyeye: Fajny luty. :cool3:
Aha. :) No to fajnie tak w weekendy jeździć. :) Chesterek się podszkoli. ^^
:buzi::buzi::buzi::buzi:[/quote]
no pewnie :eviltong: tylko wieczorkiem, bo muszę się chemii jeszcze pouczyć ^^
no u nas też coś pod to, tylko wiatr wieje, ale ciepły :) ale teraz już słoneczka nie ma :-( poszło w pirony :evil_lol:
a ja chciałam jeszcze na łyżwy jechać jakoś :eviltong:
ja też się cieszę, że w weekend bo w tygodniu nie zawsze bym mogła jeździć przez szkołę. A tak to jeżdżę jak tylko chce.
cmokaski xD :buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='chester07']no pewnie :eviltong: tylko wieczorkiem, bo muszę się chemii jeszcze pouczyć ^^
no u nas też coś pod to, tylko wiatr wieje, ale ciepły :) ale teraz już słoneczka nie ma :-( poszło w pirony :evil_lol:
a ja chciałam jeszcze na łyżwy jechać jakoś :eviltong:
ja też się cieszę, że w weekend bo w tygodniu nie zawsze bym mogła jeździć przez szkołę. A tak to jeżdżę jak tylko chce.
cmokaski xD :buzi::buzi::buzi::buzi:[/quote]

A u mnie jutro ma padać. :( A tak było dzisiaj pięknie. U mnie już lodowisko chyba zamknięte, bo dziś był ostatni dzień. Bo ferie się kończą, wiosna nadchodzi, lodowisko by się stopiło. :diablotin: Niedawno odpowiedziałam Ci na komentarz. :diablotin: Ok, ja już lecę. Jutro szkoła, a ja przygotowana nie jestem. :shake: :buzi::buzi::buzi: PS. A co tam u Chestera? :cool3:

Posted

[quote name='Martinee'][URL]http://i24.tinypic.com/6ru1ap.jpg[/URL] boski boski boski[/quote]
wiem xD taki był kochany niedźwiadek, kuleczka puchata, malutka. A teraz to taka krowa wielka :evil_lol: ale i tak kochana :eviltong:

[quote name='flowerteen']A u mnie jutro ma padać. :( A tak było dzisiaj pięknie. U mnie już lodowisko chyba zamknięte, bo dziś był ostatni dzień. Bo ferie się kończą, wiosna nadchodzi, lodowisko by się stopiło. :diablotin: Niedawno odpowiedziałam Ci na komentarz. :diablotin: Ok, ja już lecę. Jutro szkoła, a ja przygotowana nie jestem. :shake: :buzi::buzi::buzi: PS. A co tam u Chestera? :cool3:[/quote]
koma przeczytam chyba dopiero jutro, bo przerwa techniczna na mylogu..:roll:
a u mnie wiało dzisiaj, ale nie padało na szczęście ;) jutro ma padać w Polsce, tylko na południu nie, ja na południu to może nie będzie ^^
no u mnie też już większość lodowisk pozamykanych, a na reszcie kicha..
trzeba czekać na następną zimę :eviltong:
to miłego uczenia :lol:
PS a Chester ok, dzisiaj mu próbowaliśmy wyczyścić uszy, ale się nie da..:roll: czyścimy mu od dziecka, a od paru miesięcy świruje, i musimy go trzymać z każdej strony żeby mu wyczyścić..
a poza tym coraz więcej na polu siedzi, nie chce do domu wracać.. coś czuję że za niedługo nawet nocować będzie na podwórku..
trzeba budę kupić ^^
[quote name='deer_1987']Ale duzo zdjec :D
My nie mamy kasy na szkolenie tutaj w Eslöv :([/quote]
no troszkę jest ;)
no tam pewnie inaczej jest.. zresztą ja nie wiem, co ja się udzielam :eviltong:
a Szwecki jest trudny? xD

Posted

[quote name='chester07']koma przeczytam chyba dopiero jutro, bo przerwa techniczna na mylogu..:roll:
a u mnie wiało dzisiaj, ale nie padało na szczęście ;) jutro ma padać w Polsce, tylko na południu nie, ja na południu to może nie będzie ^^
no u mnie też już większość lodowisk pozamykanych, a na reszcie kicha..
trzeba czekać na następną zimę :eviltong:
to miłego uczenia :lol:
PS a Chester ok, dzisiaj mu próbowaliśmy wyczyścić uszy, ale się nie da..:roll: czyścimy mu od dziecka, a od paru miesięcy świruje, i musimy go trzymać z każdej strony żeby mu wyczyścić..
a poza tym coraz więcej na polu siedzi, nie chce do domu wracać.. coś czuję że za niedługo nawet nocować będzie na podwórku..
trzeba budę kupić ^^
[/quote]

No to czekam aż przeczytasz. ^^
Ale Ci fajnie. :D Ja nie chcę deszczu, dziś u mnie ogólnie pogoda była piękna, ciepło było, tylko ok. 10.00 lekko deszcz popadał. A potem to już fajniusio i przyjemnie było. :D
Aha, rozumiem... Chester sobie nie da umyć uszu? :D
Hmm... w sumie mu się nie dziwię, taka ładna pogoda jakoś jest i też sama bym tylko na podwórku siedziała. :D

Posted

[quote name='chester07']wiem xD taki był kochany niedźwiadek, kuleczka puchata, malutka. A teraz to taka krowa wielka :evil_lol: ale i tak kochana :eviltong:[/QUOTE] co ci mam powiedzieć :lol: chyba to ,że wiem jak to jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam
Co słychać u potworka :p Może by tak nowe zdjęcia bo się stęskniłam już za nim :eviltong:

Czego się nauczył nowego w szkole? Mam nadzje że pilnie się uczy :) bo jak nie to ciocia Moli go okrzyczy :P