Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
wow ile zdjec, ale musi byc fajnie na takim szkoleniu, pozdarwiam

no fajnie jest ;) tylko Chester mnie denerwuje, bo nie chce iść do psów tylko się łasi do wszystkich ludzi, wieśniak jeden :eviltong:
no troszkę :P
a jakoś w najbliższym czasie będą nowe, ale nie ze szkolenia ^^
saya napisał(a):
świetne fotki :loveu: gratuluję sukcesów :)

dzięki, dzięki xD chociaż czy fotki są takie świetne, to bym sie kłóciła, ale mam dobry nastrój na Twoje szczęście :evil_lol:
gassira napisał(a):
chcę więcej fotek!!!!!apetyt rośnie w miarę jedzenia:cool3::eviltong:

e ja jak dużo zjem to mnie boli brzuch :evil_lol::diabloti:
będą, będą dziś albo jutro ^^
Dagusia1992 napisał(a):
Ile fot xD a czemu większość psów ma tam kolczatki?

dziękować ;) :buzi:
bo większość zdjęć jest w grupie początkującej i mają xD czemu, nie wiem, może dlatego że na początku zachowywały się tak jak Chester, czyli masakra, mój tata miał odciski na rękach, całe czerwone po jednym dniu bez kolczatki :eviltong: a starsza grupa i tak tych kolczatek nie używa, nie wiem po co noszą.. może mają respekt przed nimi, tak jak Chester ^^(jest w niej grzeczniejszy)
smallpati napisał(a):
Witam
Co słychać u potworka :p Może by tak nowe zdjęcia bo się stęskniłam już za nim :eviltong:

Czego się nauczył nowego w szkole? Mam nadzje że pilnie się uczy :) bo jak nie to ciocia Moli go okrzyczy :P

a potworek dobrze :eviltong:śpi właśnie ^^ a tamte zdjęcia widziałaś? ze szkolenia? :)
a to krzycz xD hmm.. zaczyna chodzić przy nodze, o ile jakiś pies nie szczeka gdzieś z boku, no i siad robi praktycznie zawsze, nie tylko wtedy kiedy widzi smakołyk xD i zaczyna warować, coraz częściej :)

Posted

Martinee napisał(a):
co ci mam powiedzieć :lol: chyba to ,że wiem jak to jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe :D ale Twoje teraz też są cudne :loveu:
deer_1987 napisał(a):
Szwedzki (:P) i jakby to powiedziec.. jak sie zna to nie :D

.. analfabeta ze mnie :roll: aha czyli trudny :D
Martunia napisał(a):
No to czekam aż przeczytasz. ^^
Ale Ci fajnie. :D Ja nie chcę deszczu, dziś u mnie ogólnie pogoda była piękna, ciepło było, tylko ok. 10.00 lekko deszcz popadał. A potem to już fajniusio i przyjemnie było. :D
Aha, rozumiem... Chester sobie nie da umyć uszu? :D
Hmm... w sumie mu się nie dziwię, taka ładna pogoda jakoś jest i też sama bym tylko na podwórku siedziała. :D
:buzi::buzi::buzi:

u mnie też nie było deszczu ;) no, nie dał, chował się i warczał przez kaganiec nawet.. :roll: ale jak mu mój tata już zaczął czyścić, a ja go trzymałam to leżał spokojnie.. nie wiem może tego płyny, zapachu albo nie wiem czego, się boi..
:evil_lol: ta siedź cały czas na podwórku :eviltong: u mnie się trochę ochłodziło, ale i tak wiosennie jest :)
a co u Majaczki nowego? ^^
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

chester07 napisał(a):
u mnie też nie było deszczu ;) no, nie dał, chował się i warczał przez kaganiec nawet.. :roll: ale jak mu mój tata już zaczął czyścić, a ja go trzymałam to leżał spokojnie.. nie wiem może tego płyny, zapachu albo nie wiem czego, się boi..
:evil_lol: ta siedź cały czas na podwórku :eviltong: u mnie się trochę ochłodziło, ale i tak wiosennie jest :)

Witam. ^^
No możliwe, że przez te płyny. Ja tam się nie znam. ;P
U mnie jak narazie deszczu nie było. Dziś tylko jakoś tak pochmurnie, ale ogólnie to tydzień cieplutki. :) Bardzo przyjemnie. Podobno od połowy marca ma być już na stałe wiosna, jeszcze może popadać deszcz, może być zimno itd.
A u mnie nic ciekawego. :cool3: Cieszę się, że już jest wolność od tej szkoły. ;] Choć i tak mam następny tydzień zawalony. :(
A co u Majaczki słychować? :D

Posted

chester07 napisał(a):

Witam. ^^
U mnie jak narazie deszczu nie było. Dziś tylko jakoś tak pochmurnie, ale ogólnie to tydzień cieplutki. :) Bardzo przyjemnie. Podobno od połowy marca ma być już na stałe wiosna, jeszcze może popadać deszcz, może być zimno itd.
A u mnie nic ciekawego. :cool3: Cieszę się, że już jest wolność od tej szkoły. ;] Choć i tak mam następny tydzień zawalony. :(

Posted

ja już nie śpię od 8 jakoś xD bo mi czarno-podpalana krowa wleciała do pokoju :evil_lol:
no i daję te obiecane fotki:

śpiąca Krowa :eviltong:

oczekując na banana od panci ^^

Prawda ze podobny do Krowy? :evil_lol:

gryząc kubeczek z Bakusia :lol:

z ukochanym uchem :)

Posted

to jest.. Chester w biegu :evil_lol: :

A teraz już bardziej widoczna, biegnąca Krowa:

ogrodnik :evil_lol:

gryząc lampę.. :roll:

słodka Krowa :eviltong::loveu:

Posted

Jedyne zdjęcie z tamtej niedzieli, potem się rozładowały baterie:angryy: a była taka ładna pogoda !

to już z później:

Biegnący ogrodnik :eviltong:

Wśród krzaków :loveu:

I na koniec ze mną :)

Posted

Jeszce Murzyn(kolega zza ogrodzenia, malutki, na metrowym łańcuchu..:angryy:)

:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad:
A to Chesterowy identyfikator/numerek czy jak to się nazywa:
miała być kostka, ale nie było :cool1:

A to oznaki wiosny na moim podwórku:

są jeszcze przebiśniegi, ale nie zrobiłam wcześniej zdjęć, a teraz leje :roll:
No więc tym wiosennym akcentem żegnam was i życzę udanej niedzieli ^^ :buzi:

Posted

Martunia napisał(a):
Witam. ^^

ja też, ale tak myślę, bo ostatnio moja mam mu chciała wyjąc tylko coś chusteczką to się nie bał .. :roll:
A u mnie leje dalej, i nie pojechaliśmy przez to na szkolenie :angryy:
A mi babcia wczoraj mówiła ze w poniedziałek czy tam wtorek ma być śnieg :evil_lol: ale ja nie chcę, absolutnie :eviltong:
Ja również.. ostatnio strasznie dużo kartkówek, sprawdzianów itp.. masakra.
A jeszcze na poniedziałek następny muszę przeczytać Faraona, zostało mi jedyne 200 stron.. :cool1:
A Chester niedobry od rana ^^
A u Majaczki II? :lol:
:buzi::Buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

chester07 napisał(a):
ja też, ale tak myślę, bo ostatnio moja mam mu chciała wyjąc tylko coś chusteczką to się nie bał .. :roll:
A u mnie leje dalej, i nie pojechaliśmy przez to na szkolenie :angryy:
A mi babcia wczoraj mówiła ze w poniedziałek czy tam wtorek ma być śnieg :evil_lol: ale ja nie chcę, absolutnie :eviltong:
Ja również.. ostatnio strasznie dużo kartkówek, sprawdzianów itp.. masakra.
A jeszcze na poniedziałek następny muszę przeczytać Faraona, zostało mi jedyne 200 stron.. :cool1:
A Chester niedobry od rana ^^
A u Majaczki II? :lol:
:buzi::Buzi::buzi::buzi::buzi:

Śliczne zdjęcia. :loveu::loveu:
No to na pewno przez te płyny. :P
Szkoda. :( U mnie też leje, ale wichury już nie ma. :D
O nie, ja też nie chcę śniegu. :( Ja już chcę wiosnę!
Faraona? :p Ja jeszcze tego nie przerabiałam, ale na środę czy czwartek mam 'Zemstę' przerabianą w szkole. I w ogóle na jutro mam tyle zadane... Tyle tych kartkówek itd... Poniedziałek jest dla mnie najgorszy, bo prawie nie mam czasu na nic.
U mnie dobrze. :D Może być. ^^'