Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam no a krówka śliczna:loveu:
A ten identyfikator to co on ma chipa czy jak?:D
bo ja się tak nie zabardzo znam
że po co mu ten numerek pozdrawiam:*

Posted

[quote name='Acctiually']Witam no a krówka śliczna:loveu:
A ten identyfikator to co on ma chipa czy jak?:D
bo ja się tak nie zabardzo znam
że po co mu ten numerek pozdrawiam:*

dziękować :p
to jest tak jakby.. no nie wiem, służy do tego ze gdyby pies się zgubił, uciekł, czy coś, i ktoś go zobaczy to :
a) będzie wiadomo że nie jest bezpański, dzięki czemu nie oddadzą go komuś
b) jest na nim telefon i adres więc można poinformować ze psa znaleziono lub go odprowadzić :)
a że na szkoleniu puszczamy go bez smyczy, może dostać głupawki i gdzieś polecieć, albo uciec jakoś z podwórka może to zawsze jest większe prawdopodobieństwo że sie znajdzie ;)
wiesz już? :eviltong:
[quote name='Martunia']Śliczne zdjęcia. :loveu::loveu:
No to na pewno przez te płyny. :P
Szkoda. :( U mnie też leje, ale wichury już nie ma. :D
O nie, ja też nie chcę śniegu. :( Ja już chcę wiosnę!
Faraona? :p Ja jeszcze tego nie przerabiałam, ale na środę czy czwartek mam 'Zemstę' przerabianą w szkole. I w ogóle na jutro mam tyle zadane... Tyle tych kartkówek itd... Poniedziałek jest dla mnie najgorszy, bo prawie nie mam czasu na nic.
U mnie dobrze. :D Może być. ^^'
dzięki :)
no pewnie tak.. albo ma coś w psychice dziwnego :roll:
u mnie wichury w ogóle nie było xD co prawda wiało, ale żadnego drzewa ani nic nie wywróciło, nawet dachówki nie latały od sąsiada, więc źle nie było :evil_lol:
a dzisiaj u mnie padał śnieg, a szliśmy do teatru i musiałam iść w kozakach :angryy: w których wyglądam jak down, szczególnie do spódnicy :cool1: głupi śnieg.. wiosnę chcę ! krokusy mi przemrozi ;/
o Zemsta jest spoko według mnie :) pewnie będziesz w 3 klasie, chociaż nie wiadomo.. w każdym razie jakbyś czytała, omijaj opisy, bo są 3 stronwe, albo nawet więcej a nie ma w nich nic ważnego :eviltong:
dla mnie najgorsza jest chyba środa, bo w szkole siedzę długo, a na czwartek fizyka, historia, angielski.. same rzeczy na które się trzeba uczyć.
A to dobrze :D
:buzi::buzi::buzi:
[quote name='deer_1987']Uszka jeszcze stoja :D
a co do szweckiego to wiele ludzi tak mowi :P chociaz nie wie jak poprawnie jest :P
no jeszcze tak :) mam wrażenie że są bardziej złączone niż w ferie :D
hehe, to dobrze że nie jestem jedyna xD

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hejka;)
słodziutkie fotki:D:D
http://i28.tinypic.com/28lb976.jpg
heh:) a na co on tak wyczekuje??:D:D
A moja babcia ma podobne szafki w kuchni:D:D
hihi:):)
buźka:*
i wyczochraj mi to krówsko:P:P hehe:)
no słodka krowa :D nowy gatunek : krowa czarno podpalana :evil_lol:
na banana od mojej mamy xD
super :eviltong:
dobra poczochram krówsko xD
:buzi::buzi:
[quote name='Kincia']:loveu:Ale slodka krowa:loveu:
[quote name='Izabela124.']Witanko
Widzilam bardzo ladne fotki
też dziękuję :eviltong: :buzi:
A teraz parę fotek Krówska :loveu::evil_lol: :

I uszy, dla miłośników :evil_lol:

PS mam szlaban do piątku jakoś chyba xD a dzisiaj nikogo nie ma w domku, więc weszłam na chwilkę ^^
Chester ok, cały czas na polu siedzi.
Pzdr :)

A na identyfikatorze, jakby coś, jest taki krótki numer, bo zamazałam 3 ostatnie liczby, żeby się tata nie czepiał jakby potem ktoś miał wydzwaniać i sobie jaja robić ^^ a z drugiej strony jest adres ;)

Posted

No ja wiem co to identyfikator Bono ma kostke:P
Tylko się dziwiłam czemu ten nr takki krótki:PAle już wiem czemu:P
O mamma mija ale uszy:loveu::loveu::loveu:
pozdrawiam

Posted

chester07 napisał(a):
dzięki :)
no pewnie tak.. albo ma coś w psychice dziwnego :roll:
u mnie wichury w ogóle nie było xD co prawda wiało, ale żadnego drzewa ani nic nie wywróciło, nawet dachówki nie latały od sąsiada, więc źle nie było :evil_lol:
a dzisiaj u mnie padał śnieg, a szliśmy do teatru i musiałam iść w kozakach :angryy: w których wyglądam jak down, szczególnie do spódnicy :cool1: głupi śnieg.. wiosnę chcę ! krokusy mi przemrozi ;/
o Zemsta jest spoko według mnie :) pewnie będziesz w 3 klasie, chociaż nie wiadomo.. w każdym razie jakbyś czytała, omijaj opisy, bo są 3 stronwe, albo nawet więcej a nie ma w nich nic ważnego :eviltong:
dla mnie najgorsza jest chyba środa, bo w szkole siedzę długo, a na czwartek fizyka, historia, angielski.. same rzeczy na które się trzeba uczyć.
A to dobrze :D

Haha. :D No to fajnie miałaś. :D U mnie była straszna wichura, w niektórych miejscach były drzewa itd porozwalane. :P Cóż. Ale już jest ok. :) U mnie dzisiaj śnieg trochę padał, ale niedużo go było. Gdzieś takiego małego śnieżyku z 2 min padało, a potem już w miarę ciepło było... :loveu: Mam nadzieję, że będzie wreszcie wiosna, bo się tego ciepełka doczekać nie mogę. :D
No ok, co do opisów to trochę za późno, bo ja lekturę przeczytałam w ferie. :D A pojutrze chyba omawiamy, dzisiaj mieliśmy prezentowanie projektów 'jeszcze przed omawianiem lektury' i jutro dokańczamy...
Aha ... Ja mam najwięcej wolnego w czwartek i piątek. ;] Przynajmniej w miarę trochę wolnego, bo zawsze coś zadadzą lub zawsze jakaś kartkówka czy sprawdzian będzie...
Tak poza tym to wspaniałe uszyska! :loveu: :D
Ale inne zdjęcia są również śliczne. :loveu::loveu:

Posted

Piekne to foty krowy:):):)
a te uszy poprostu boskie sa:D:D
A za co szlaban masz??
I nie dziwie się ze zamazałas te numery:)
Buźka;*:*
PS. kiedy masz koniec szlabanu?? ja chce nowe foty!!!!!