taxelina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://i27.tinypic.com/30afic9.jpg to mi sie podoba :D Quote
Sweet Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale fotek:P a ten chester niedobry nauczył sie i już lalkę je:P piekne te zimowe fotki:D:D ja juz zapomniałam śnieg;P Chesti cudny:*:*:* Quote
ariss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ostatni tydzień wolnego zawsze mija szybko:placz: Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale sliczny ten Twoj Chester pieknie mu uszka stoja:loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Heja WIdzilam fotecki, ale Chester jest uroczy Baw sie dobrze, milego jezdzenia na nartach Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://i26.tinypic.com/2lsfjip.jpg mały łobuz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
C&B Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Śliczny piesek:loveu:. Kiedys moja Czika byla tak ciekwska:cool3:Teraz ciut spoważniała:razz: Quote
Avaloth Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzień dobry wszystkim ! :multi: dziękuję wszystkim kochanym często-odwiedzającym za miłe słowa :buzi: i witamy Czikę z pancią :) fotki będą za chwile albo jutro, zależy czy się mama wnerwi, czy jeszcze nie xD Ferie baaardzo udane, szczegóły może później :P na razie na pocieszenie mała przeróbka: Klik Quote
basia bonnie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 fajne :loveu: na tym flektorze jest dużo fajnych możliwości zrobienia fajnych przeróbek:loveu: :loveu: też sie ostatnio bawiłam :) Quote
Avaloth Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Fajna przeróbka, jak ja zrobilas? na takiej stronce.. flektor.com czy jakoś tak.. pisze jak się ładuje :evil_lol: [quote name='Dagusia1992']Ej fajna ta przeróbka xD dziękować Daguś:lol: [quote name='basia bonnie']fajne :loveu: na tym flektorze jest dużo fajnych możliwości zrobienia fajnych przeróbek:loveu: :loveu: też sie ostatnio bawiłam :) ja tez :eviltong: zrobiłam jeszcze napis i kartkę, ale nie da się zrobić kartki ze swoim zdjęciem.. :roll: albo jeszcze tego nie rozkminiłam :evil_lol: [quote name='AlKil']Chyba mamcia się wkurzyła....:eviltong: no tak jakby xD zdążyłam tylko odpisać paru osobom :eviltong: [quote name='Izabela124.']Witanko Chesterowa Dzień dobry Bobikowa :eviltong: no ale już daje : Maluszek :evil_lol: tata tylko krzyczał 'szybko' bo mu ręce odpadały :diabloti: I sesyjka z choinką :eviltong: Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bryyyyyyyyyyy:multi: miziaki dla słodziaka:cool3: Quote
Avaloth Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 moje ulubione: Hmm i teraz zła? wiadomość dla zakochanych w uszach Gupka :roll: coraz częściej wyglądają one tak : może takie też polubicie? :lol: I krótka sesyjka na kanapie: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wygląda jakby miał zeza :eviltong: i jeszcze ten język :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ma tu taka sierść skosmaconą bo się gryzł :roll: ale potem wyczesałam i jest ładna :lol: Profil :) Cudna przeróbka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klik Quote
limoncia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witanko :):) śliczne zdjecia :loveu::loveu::loveu: Chesterek :loveu::loveu::loveu: cudo :) :) Quote
Avaloth Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 I jeszcze feryjne pieski :eviltong: Plutek(Pluto) : tu wygląda jak sierotka :evil_lol: I Reksio: ładne ? :lol: jeszcze mała oferta :lol: Klik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Śliczne fotki ! Chester już naprawde duży...:cool3:Szkoda tych uszolów...:placz:. Ale chłopak z niego rośnie...Pozderka dla niego...:loveu: Quote
Martunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Majaczka wróciła! :*:*:* Łoh, jaki Chester już jest duży! :cool3: Aż trudno uwierzyć, że niedawno był taką malusią kuleczką. :loveu: Nie no, uszy powinny zostać takie, jakie były! :mad: Ale ten Reksio śliczny. :loveu: No i jak wrażenia po wyjeździe? :cool3: Opowiadać! :razz: :diabloti: Majaczka baaaardzo ciekawa. :roll: Quote
basia bonnie Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Hej! :multi: widziałam wszystkie nowe piękne foteczki! :) :loveu: :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts