Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fooootki! :multi:
Jeju, jakiż on śliczny. :loveu: Przystojny kawaler. :cool3: Ta sierść i te uszy. :loveu:
Normalnie powinien na wystawy chodzić. :cool3:
Śliczna ta pełnia. :roll: Ja u siebie takiej nie widziałam. :-(
Biedny mały głodek. :evil_lol: Chesterek sobie z nim radzi i atakuje, kiedy głód odzywa się z nienacka. :diabloti:

Posted

flowerteen napisał(a):
Fooootki! :multi:
Jeju, jakiż on śliczny. :loveu: Przystojny kawaler. :cool3: Ta sierść i te uszy. :loveu:
Normalnie powinien na wystawy chodzić. :cool3:
Śliczna ta pełnia. :roll: Ja u siebie takiej nie widziałam. :-(
Biedny mały głodek. :evil_lol: Chesterek sobie z nim radzi i atakuje, kiedy głód odzywa się z nienacka. :diabloti:

no ten księżyc się przesuwał sam po chmurach tak fajnie :lol: nakręciłam nawet filmik, ale wygląda jakbym ja ruszała aparatem, a nie księżyc sie przesuwał..:roll:
no głodek ma przekichane :evil_lol:
a sierść ma teraz taką dziwaczną, bo pół szczenięcej, pół normalnej.. ta nowa nie jest już taka milutka, ale ładniejsza jest :)
:buzi:

gassira napisał(a):
uwielbiam te jego uszka....:loveu:

deer_1987 napisał(a):
Nie no te uszy sa genialne!!!!

:evil_lol:
no to muszę Was zmartwić, bo uszy już mu się zaczynają rozchodzić na boki.. ale jeszce trochę to potrwa zanim się na dobre rozejdą :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie zgadzam sie!!! nie pozwalam!!!

to nie do mnie z tym, tylko do Chestera :eviltong:

gassira napisał(a):
już odprawiłam dziki taniec deszczu-napewno zostaną takie jakie są:evil_lol:;)

oj wariatko :evil_lol::diabloti: może zostaną, powiem im że ludzie chcą takie jakie są to może wysłuchają waszych próśb :eviltong:
mówiłam Ci już, że masz ładny banner? xD

Posted

chester07 napisał(a):
no ten księżyc się przesuwał sam po chmurach tak fajnie :lol: nakręciłam nawet filmik, ale wygląda jakbym ja ruszała aparatem, a nie księżyc sie przesuwał..:roll:
no głodek ma przekichane :evil_lol:
a sierść ma teraz taką dziwaczną, bo pół szczenięcej, pół normalnej.. ta nowa nie jest już taka milutka, ale ładniejsza jest :)

O nieprawdopodobne. :-o Daj mi ten filmik. :cool3: :evil_lol: Prooooszę. :roll:
Aha, no tak, bo mu się sierść zmienia... :cool3: No, ale mimo tego ślicznie wygląda. :loveu:
Oj nie! My chcemy takie uszy, jakie ma! Nie mogą mu się zmienić. :-(
Kiedy następne foooty? :mad: :lol:
:buzi: :buzi::buzi:

Posted

dziękuję bardzo, ale nie przepadam za pączkami :eviltong: zjadłam jednego i wystarczy :)
Mam dużo fotek, więc może dzisiaj z okazji tłustego czwartku, którego nie lubię, parę fotek :evil_lol:

No co, ja nic nie zrobiłem, ja tylko leże..

Już biegnę/ skacze/ lece !:evil_lol:

Mam ją !:lol:

To teraz posiedzę i popatrzę :)
Albo poleżę, póki ta wstrętna baba znów mi piłki nie zabierze :evil_lol:

c.d.n dzisiaj ale potem :eviltong:

Posted

Jeszce sesyjka z domu :eviltong::eviltong:

i na dzisiaj koniec. Mam jeszcze zdjęcie z 'nauki' Chestera, i z podwórka jak nam trochę śniegu przywiało, ale na dzisiaj 19 fot wam wystarczy:eviltong: a jak nie to czekajcie na następne :lol:

Posted

Super :loveu:
On tak fajnie wygląda ^^ Tu budowa ciała już prawie można powiedzieć dorosłego psa, ale na pyszczku to jeszcze taki mały szczeniol ^^ To tak słodko wygląda :loveu: