Natalia&Cody Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Piękny pies i piękne zdjęcia. :loveu: :loveu: Będziemy wpadać. :) Quote
*Magda* Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Avaloth'] [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-enjaqPN3AW8/TxHTN4pxMUI/AAAAAAAAIbI/G4sACUwqYuE/s720/IMG_4351.JPG[/URL] [/QUOTE] Chłodzi dooopkę w śniegu :loveu: Quote
Tepes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [COLOR=blue]o widzisz to chłopak na razie zdrowo się trzyma i oby jak najdłużej:) [url]https://lh6.googleusercontent.com/--ZOVNolblOU/TxHTTawnDlI/AAAAAAAAIbY/Kg-z666bisc/s512/IMG_4367.JPG[/url] moje krowisko kochane:loveU::loveu:[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-X1kGNFER5PY/TxHTgOeHWwI/AAAAAAAAIb4/5lo9F1dJ2Gs/s720/IMG_4400.JPG[/url] aaa.:loveu: Quote
Culineo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ale ślicznota ! :loveu: i śnieg macie..:( kochany ryjec :) Quote
Tepes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [COLOR=blue]nie mają śniegu:evil_lol: to są zaległe fotki, byłam w Krk wczoraj i śniegu praktycznie nie ma[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U Iśki na wsi śnieg na pewno się utrzymał dłużej niż w mieście :evil_lol: I fajne te zdjęcia :D Nie wiem gdzie one poprzepalane są :evil_lol: A ta czapa świetna :D słodko w niej wygląda Chesti :D Pokaże ci później nowy strój kabiego to się posikasz ze śmiechu :evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-if69SuZcoTU/TxHTp0QcFUI/AAAAAAAAIcU/OvLs2oJqQs4/s512/IMG_4419.JPG[/url] jąą ziąąą. :evil_lol: Quote
Culineo Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 taka szlachecka mina na tym zdj w czapeczce:D Quote
polciuaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='klaudusia0219']taka szlachecka mina na tym zdj w czapeczce:D[/QUOTE] burżuazyjna. :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Haha chyba muszę go wziąć na zlot w komplecie z czapeczką :evil_lol::evil_lol: Kocham Natalie:loveu::loveu: Podesłała Panu, który napisał z ogłoszenia o innego psa 'moją' czarną Liwię i dzisiaj Liwcia pojechała do domku :loveu: Do kompletu wczoraj dostałam relacje i zdjęcia z nowego domu Dici i cały czas mam wieści od Afryki, która adoptowała Ucieszke. A tak poza tym, mam aktualnie sesję, a zamiast się uczyć to siedzę na przemian ciesząc się z adopcji i rozpaczając nad mrozami, żeby się moim schroniskowym chrumkom nic nie stało.. Quote
Noelle Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 dzieki ze pomagasz mi w nabijaniu postow :loveu: :evil_lol::evil_lol: a tak serio, to lubię czekoladę z orzechami :diabloti: niech sobie Liwcia radzi w nowym domku! nie chcę jej już nigdy widzieć w schronie :D Quote
Avaloth Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='natalek']dzieki ze pomagasz mi w nabijaniu postow :loveu: :evil_lol::evil_lol: a tak serio, to lubię czekoladę z orzechami :diabloti: niech sobie Liwcia radzi w nowym domku! nie chcę jej już nigdy widzieć w schronie :D[/QUOTE] Haha nie ma sprawy, ale teraz już Ci czekolady nie wiszę :diabloti: Nie zobaczysz, nie ma takiej opcji :) Ale jak chcesz to mam zaproszenie do niej do domku, możesz jechać ze mną ;) Quote
Noelle Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 no jak to nie? :diabloti::diabloti: hahah pewnie, że jadę! :D chcę zobaczyć, jaka jest utuczona :evil_lol: żarty żartami, ale zdjęcia Chestera chcę wreszcie zobaczyć!! Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER]JEstem tu pierwszy raz i strasznie mi się tu podoba!! Cudny pies!! :lol: będziemy odwiedzać częsciej, pozdrawiamy akitowo :lol:[/CENTER][/B][/FONT] Quote
Avaloth Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='natalek']no jak to nie? :diabloti::diabloti: hahah pewnie, że jadę! :D chcę zobaczyć, jaka jest utuczona :evil_lol: żarty żartami, ale zdjęcia Chestera chcę wreszcie zobaczyć!![/QUOTE] A za dużo byś nie chciała? :evil_lol: Odwal żeś się od mojego grubasa :loveu::diabloti: na pewno Pani ją odchudzi... Zapraszam, siedzę teraz sama w domu. [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS][B][CENTER]JEstem tu pierwszy raz i strasznie mi się tu podoba!! Cudny pies!! :lol: będziemy odwiedzać częsciej, pozdrawiamy akitowo :lol:[/CENTER] [/B][/FONT][/QUOTE] Dziękujemy bardzo :) A zdjęć Krowich, ani żadnych innych nie posiadam. Ostatnio jedyne zdjęcia jakie robię to schroniskowcom do ogłoszeń.. Mogę Wam dać mojego Kilusia pięknego :loveu: [IMG]http://wd2.photoblog.pl/np1/201201/00/113467781.jpg[/IMG] [IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201201/52/113263096.jpg[/IMG] Quote
dog193 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Avaloth']Haha chyba muszę go wziąć na zlot w komplecie z czapeczką :evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Krów na zlocie? Nie widzę tego :evil_lol: Quote
Noelle Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Avaloth']A za dużo byś nie chciała? :evil_lol: Odwal żeś się od mojego grubasa :loveu::diabloti: na pewno Pani ją odchudzi... [/QUOTE] nie! jest idealnie :diabloti: :evil_lol: odchudzi, już to widzę :diabloti: a Killut piękny, cudny, wspaniały! :loveu: [SIZE=1](dobra, kończę nabijać, bo już mam mojego wymarzonego ognika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[/SIZE] Quote
polciuaa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='dog193']Krów na zlocie? Nie widzę tego :evil_lol:[/QUOTE] czemu jesteś tak negatywnie nastawiona do tego pomysłu? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='dogomanka_']czemu jesteś tak negatywnie nastawiona do tego pomysłu? :evil_lol:[/QUOTE] bo Ewa się rzuciła na Chestera od wejścia za bramkę i on jej nie polubił :evil_lol: [QUOTE]nie! jest idealnie :diabloti: :evil_lol: odchudzi, już to widzę :diabloti: a Killut piękny, cudny, wspaniały! :loveu: [SIZE=1](dobra, kończę nabijać, bo już mam mojego wymarzonego ognika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[/SIZE][/QUOTE]pfff, rozwydrzyłaś się coś :d oj tam oj tam xd jak zawsze :loveu: najpiękniejszy, najcudowniejszy, najwspanialszy :loveu: myślisz, że wymienią mi w schronisku Krówcie na niego?:razz: gratuluję, ale ja i tak mam więcej :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Avaloth']bo Ewa się rzuciła na Chestera od wejścia za bramkę i on jej nie polubił :evil_lol: [/QUOTE] nie to co ja :diabloti: mnie pokochał od razu :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Avaloth']bo Ewa się rzuciła na Chestera od wejścia za bramkę i on jej nie polubił :evil_lol: [/QUOTE] aaa, to by wszystko wyjaśniało. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='NightQueen']nie to co ja :diabloti: mnie pokochał od razu :evil_lol:[/QUOTE] Ciebie wszyscy kochaja Patusiu, zresztą Ty mu dałaś swoja rękę jako gryzak, więc w ogóle masz u niego plusa :diabloti: [QUOTE] aaa, to by wszystko wyjaśniało. :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 bo ja się poświęcam dla poprawnych relacji z Czesiem :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-enjaqPN3AW8/TxHTN4pxMUI/AAAAAAAAIbI/G4sACUwqYuE/s720/IMG_4351.JPG[/URL] hihi, przymarzł? :D Quote
Recommended Posts