Avaloth Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Tzn do Mieć Wyobraźnie raczej nie będę się zapisywać, nie chce mi się potem jeździć na te prezentacje i się z tym użerać bo nikomu się nie będzie chciało robić, i w końcu pani Stasia będzie wszystko załatwiać i kilka osób. Tym bardziej że już nie chodzę do szkoły więc byłoby mi trudniej dojeżdżać. Ale jeśli chodzi o wolontariat w schronisku jak najbardziej mogę pomóc, jak tylko będę w Krakowie ( do końca Waszego roku szkolnego nie ma mnie tylko 1-3czerwca, tak to jestem dostępna xd). Tym bardziej że w sumie poszłam tam dzięki Tobie i dzięki temu że Ola chciała iśc ze mną, wiec wszystko ósemkowe :D Co do demotywowania- odgryzam się za przedłużony Wam weekend majowy :D wtedy mi wszyscy pisali, o my mamy wolne, a Ty masz matury. A teraz ja mam wolne, a Wy się uczcie :evil_lol: [INDENT] [QUOTE][URL="https://lh5.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/Tcb8DbBR9ZI/AAAAAAAABjY/wMNW5cMiSec/s512/IMG_3621.JPG"]https://lh5.googleusercontent.com/_d...2/IMG_3621.JPG[/URL] Hahahaha i Ty mi pisalas o Marcelowych minach :evil_lol:[/QUOTE]oni by do siebie pasowali, jakiś dream-team głupich min czy coś :diabloti: Kasia- nie dziękuję ^^ Zdaję po 15, więc wtedy kciuki się przydadzą :) Uczę właśnie psa od przedwczoraj nie szczekania na przejeżdżające rowery, biegająco-krzyczące dzieci sąsiadów i inne psy. Żmudna to praca Wam powiem xd Jem sobie, słyszę pies się drze, to muszę przestać jeść i iść. Piszę jakieś mądre myśli na dogo, pies się drze, muszę iść. Tragedia xd Tym bardziej że przez te 3,5 roku mu na to pozwalaliśmy.. No ale lepiej go nauczyć późno ni wcale :eviltong: Swoją drogą głupi on jak but :loveu: znaczy Chester. [/INDENT] Quote
kalyna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Avaloth'] Co do demotywowania- odgryzam się za przedłużony Wam weekend majowy :D wtedy mi wszyscy pisali, o my mamy wolne, a Ty masz matury. A teraz ja mam wolne, a Wy się uczcie :evil_lol: [/QUOTE] oj tak, Ty nie długo zapomnisz o maturze i błogie lenistwo Cię czeka, a mnie za 2 tyg sesja... :( Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='natalek']trzymam kciuki za jutro Avaloth :D[/QUOTE] ja też..;D Quote
Tepes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [COLOR=blue]spokojnie dziołcha sie poradzi;)[/COLOR] Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Avaloth']Uczę właśnie psa od przedwczoraj nie szczekania na przejeżdżające rowery, biegająco-krzyczące dzieci sąsiadów i inne psy. Żmudna to praca Wam powiem xd Jem sobie, słyszę pies się drze, to muszę przestać jeść i iść. Piszę jakieś mądre myśli na dogo, pies się drze, muszę iść. Tragedia xd Tym bardziej że przez te 3,5 roku mu na to pozwalaliśmy.. No ale lepiej go nauczyć późno ni wcale :eviltong:Swoją drogą głupi on jak but :loveu: znaczy Chester. [/QUOTE] Oj, znam to z autopsji i bywa trudno czasami...Duffel jakoś strasznie dużo nie szczeka, ale też często wydziera się jak ktoś przejeżdża rowerem, przechodzi i głośno mówi, a szczególnie jak pies przechodzi.Tylko że u mnie to jest syzyfowa praca, bo inni domownicy mu na pozwalają i nie zwracają uwagi :roll: A mnie to strasznie denerwuje, bo czasami ani chwili spokoju nie ma, chciałabym odpocząć, poczytać coś, a pies szczeka. A ciężko też trzymać go w domu, jak jest ładna pogoda to on woli przebywać w ogrodzie. Ja mu zawsze zwracam uwagę, jak się wydziera i przy mnie to nawet na listonosza nie zaszczeka, tylko cicho burczy pod nosem :evil_lol: A dziadek (który prawie cały dzień przebywa na ogrodzie, bo ciągle coś robi, a to trawę podlewa, a to kwiatki sadzi,a to coś w garażu robi) mógłby go tego szybko oduczyć, gdyby zawsze reagował, ale nie, on woli sie zachwycać, jak to pięknie pies domu broni :roll: Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dzięki wszystkim za kciuki :loveu: udało mi się nie umrzec, żołądek też mi nie wyszedł, także jest dobrze :D a nawet Wam powiem zdałam, a nawet Wam powiem że na 18pkt:lol: moja prezentacja się podobała, pani powiedziała że się słuchało z przyjemnością, poruszyłam właściwe kwestie i jedna z przyjemniejszych jakie wysłuchały, także się cieszę bo pisałam sama ;) pytania dali mi dosyć trudne, szczególnie jedno związane z Leśmianem, ale jak nie wiedziałam co powiedziec to mnie ukierunkowywały i w ogóle strasznie sympatyczne obydwie, potakwiły jak gadałam, nie patrzyły się jakoś uporczywie. Generalnie jestem zadowolona :lol: od mamy dostałam w nagrodę kinder niespodziankę :diabloti: zawsze jak byłam mała i szłam do dentysty albo kardiologa albo na szczepienie to potem dostawałam, więc i po maturze wpadła :evil_lol: [SIZE=1]pomijając fakt że moja mama jest niezadowolona bo mam mniej pkt niż córka jej koleżanki ^^[/SIZE] [quote name='Ewa&Duffel']Oj, znam to z autopsji i bywa trudno czasami...Duffel jakoś strasznie dużo nie szczeka, ale też często wydziera się jak ktoś przejeżdża rowerem, przechodzi i głośno mówi, a szczególnie jak pies przechodzi.Tylko że u mnie to jest syzyfowa praca, bo inni domownicy mu na pozwalają i nie zwracają uwagi :roll: A mnie to strasznie denerwuje, bo czasami ani chwili spokoju nie ma, chciałabym odpocząć, poczytać coś, a pies szczeka. A ciężko też trzymać go w domu, jak jest ładna pogoda to on woli przebywać w ogrodzie. Ja mu zawsze zwracam uwagę, jak się wydziera i przy mnie to nawet na listonosza nie zaszczeka, tylko cicho burczy pod nosem :evil_lol: A dziadek (który prawie cały dzień przebywa na ogrodzie, bo ciągle coś robi, a to trawę podlewa, a to kwiatki sadzi,a to coś w garażu robi) mógłby go tego szybko oduczyć, gdyby zawsze reagował, ale nie, on woli sie zachwycać, jak to pięknie pies domu broni :roll:[/QUOTE] U mnie na szczęście w zasadzie we wszystkim związanym z psem działamy razem z tatą, więc jest prościej. Z tym że mój tata jest nerwowy człowiek i czasem zamiast Krówa uspokoić to się drze na niego. Ale już coraz rzadziej. Chester już opracował taktykę, jak dochodzę do niego to się zamyka i czeka aż odejdę ^^ albo ucieka do budy, a jak tylko wejdę to domu to wylatuje i z powrotem. Ale za nim łażę, może kiedyś się nam uda. Dzisiaj mnie szlak chciał trafić jak o 9 chciałam jeszcze spac żeby się wyspac przed maturą a przyjechała śmieciara na ulicę.. Śmieciara jest jedną z najważniejszych obiektów do obszczekania, więc 2 dni co dwa tygodnie pies się drze jak najęty. Także nie dziwię się, gdyby innym ludziom przeszkadzało ujadanie Krowiastego. Z tym że obok mnie, na przeciwko i dwa domy dalej (oraz jeszcze dalej i trzy domy dalej w drugą stronę ulicy) są inne ujadające psy, w większości małe, więc ich szczek jest o wiele mniej przyjemny niż niski Chestera. Ale przynajmniej nie takie donośne xd Quote
Sweet Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 E tam 18 to bardzo dobrze:) moja siostra dostałam 19 i byłam zawiedziona bo miała dostać 20 :P ale za długo gadała podobno tyle że jej nie przerwali nawet;) Kinder niespodzianka:loveu: Ja za godzinę lecę na korki z mamty bo ostatni ważny spr w tym roku szkolnym mnie czeka... A ty już prawie po wszystkim;D dobrze ci tak:) Quote
Tepes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [COLOR=blue]niezadowolono z 18 pkt no bij mie laciem:evil_lol: no i wiedziałach, że dobrze zdosz:) [/COLOR] Quote
Ank@ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Gratuluję 18 pkt. Kto Cię pytał? Czy trudno jest zawalić ustny polski/angielski? Quote
nicnasile Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Avaloth']Dzięki wszystkim za kciuki :loveu: udało mi się nie umrzec, żołądek też mi nie wyszedł, także jest dobrze :D a nawet Wam powiem zdałam, a nawet Wam powiem że na 18pkt:lol: moja prezentacja się podobała, pani powiedziała że się słuchało z przyjemnością, poruszyłam właściwe kwestie i jedna z przyjemniejszych jakie wysłuchały, także się cieszę bo pisałam sama ;) pytania dali mi dosyć trudne, szczególnie jedno związane z Leśmianem, ale jak nie wiedziałam co powiedziec to mnie ukierunkowywały i w ogóle strasznie sympatyczne obydwie, potakwiły jak gadałam, nie patrzyły się jakoś uporczywie. Generalnie jestem zadowolona :lol: od mamy dostałam w nagrodę kinder niespodziankę :diabloti: zawsze jak byłam mała i szłam do dentysty albo kardiologa albo na szczepienie to potem dostawałam, więc i po maturze wpadła :evil_lol: [SIZE=1]pomijając fakt że moja mama jest niezadowolona bo mam mniej pkt niż córka jej koleżanki ^^[/SIZE] [/QUOTE] Piontka! Też miałam 18! W sumie szkoda, że nie wie się za co odejmują. Ja tam bym z chęcią zobaczyła te punkty... Eee, z tą córką koleżanki, hmmm, rodzice tak mają chyba po prostu ;) Ja zdałam najlepiej w rodzinie, bracia mieli po 16, z angola też miałam więcej. Mama chwali się tym, cieszy, a kiedy przyszła moja przyjaciółka do mnie, mama z tekstem "ja to nie jestem dumna z mojej córki"... :roll: Bo wciąż wymaga więcej i wiesz, stwierdziłam, że jakby mi 21/20 dali to i tak byłoby źle... :roll: Jeszcze ustny angol został? :) I wakacje? Ahh, przyznasz później, że to bardzo miłe uczucie :) Ja na przykład przed godziną wróciłam z Juwenaliów, kiedy moja rodzina właśnie szykuje się do pracy :lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Sweet']E tam 18 to bardzo dobrze:) moja siostra dostałam 19 i byłam zawiedziona bo miała dostać 20 :P ale za długo gadała podobno tyle że jej nie przerwali nawet;) Kinder niespodzianka:loveu: Ja za godzinę lecę na korki z mamty bo ostatni ważny spr w tym roku szkolnym mnie czeka... A ty już prawie po wszystkim;D dobrze ci tak:)[/QUOTE] Ja nie liczyłam w sumie na nic, ale 18 mnie satysfakcjonuje, tym bardziej z tymi pytaniami które miałam i tym jak na nie, szczególnie jedno odpowiadałam xD tak, i był w niej bober :diabloti: to powodzenia ;) [quote name='Tepes'][COLOR=blue]niezadowolono z 18 pkt no bij mie laciem:evil_lol: no i wiedziałach, że dobrze zdosz:) [/COLOR][/QUOTE] no bo to jest moja mama, która była jednym z 10 najlepszych studentów na roku, chodzi od bodajże 4 lat na studia zaoczne, równocześnie pracując i licencjat skończyła ze średnią 5.0 ^^ więc pozdro, ja się do niej nie przyznaje :eviltong: [quote name='Ank@']Gratuluję 18 pkt. Kto Cię pytał? Czy trudno jest zawalić ustny polski/angielski?[/QUOTE] pani Jarosz :) bałam się jej trochę bo słyszałam że dużo pyta z bibliografi przedmiotu, ale nie prawda, nikt z kim gadałam nie miał. A bardzo sympatyczna ogólnie i podpowiada. Słyszałam że Solowska też bardzo pomaga etc, jeszcze ktoś z klasy miał z Pietrusińską ale nie wiem jak ona. Raczej nie. Jak umiesz w miarę prezentację, albo umiesz improwizować to jest ok. A na pytania trzeba odpowiadac nawet jak nie bardzo wiesz co, gadasz i gadasz, nawet jak powoli schodzisz zz tematu i tyle :D A angielski podstawowy jest prosty, nawet jak mieszasz czasy, używasz najprostszego słownictwa to bez problemu zdasz. [quote name=':: FiGa ::']Brawooo :multi:[/QUOTE] dziękuję:loveu: [quote name='nicnasile']Piontka! Też miałam 18! W sumie szkoda, że nie wie się za co odejmują. Ja tam bym z chęcią zobaczyła te punkty... Eee, z tą córką koleżanki, hmmm, rodzice tak mają chyba po prostu ;) Ja zdałam najlepiej w rodzinie, bracia mieli po 16, z angola też miałam więcej. Mama chwali się tym, cieszy, a kiedy przyszła moja przyjaciółka do mnie, mama z tekstem "ja to nie jestem dumna z mojej córki"... :roll: Bo wciąż wymaga więcej i wiesz, stwierdziłam, że jakby mi 21/20 dali to i tak byłoby źle... :roll: Jeszcze ustny angol został? :) I wakacje? Ahh, przyznasz później, że to bardzo miłe uczucie :) Ja na przykład przed godziną wróciłam z Juwenaliów, kiedy moja rodzina właśnie szykuje się do pracy :lol::evil_lol:[/QUOTE] Piontka :evil_lol: Gratuluję ;) A ja wiem za co mi odjęli, jak mnie zawołali podając wynik to powiedzieli, że za to jedno pytanie o Leśmianie, w sumie spodziewałam się tego. No dokładnie, moja mama całe życie mnie musi porównywać. Tak, jutro, ale to tak w sumie na odwal się, byle by było, w Krakowie na żadnej uczelni się to nie liczy, więc mam to gdzieś xD O super ;) ja 1 czerwca wybywam do Warszawy na Ursynalia tamtejsze bo mają fajne zespoły:loveu: Ja już to odczuwam, siostra się zbiera do szkoły, mama do pracy, tata coś robi a ja śpię :diabloti: Quote
nicnasile Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Avaloth'] Piontka :evil_lol: Gratuluję ;) A ja wiem za co mi odjęli, jak mnie zawołali podając wynik to powiedzieli, że za to jedno pytanie o Leśmianie, w sumie spodziewałam się tego. No dokładnie, moja mama całe życie mnie musi porównywać. Tak, jutro, ale to tak w sumie na odwal się, byle by było, w Krakowie na żadnej uczelni się to nie liczy, więc mam to gdzieś xD O super ;) ja 1 czerwca wybywam do Warszawy na Ursynalia tamtejsze bo mają fajne zespoły:loveu: Ja już to odczuwam, siostra się zbiera do szkoły, mama do pracy, tata coś robi a ja śpię :diabloti:[/QUOTE] Aaa, no u nas podawali wszystkim razem, więc szczegółowo nie omawiali. Tylko np ja byłam w klasie czteroletniej, bo dwujęzyczna i nam powiedzieli, że jesteśmy dojrzalsi niż inni maturzyści. Cokolwiek to znaczy :) Haha, ciesz się, że możesz spać. Ja mam remont i niekoniecznie! No to trzymam jutro kciuki :) Ursynalia? Hmm, ja jadę do Poznania na Juwenalia, bo gra jeden mój ulubiony zespół, a do WWA jadę na Orange Warsaw Festival dopiero. A z Krakowa w sumie masz kawałek, ale jak wakacje, to wakacje... :) Quote
Avaloth Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ale w Wawie będzie mój ulubiony zespół, a na Krakowskich juwenaliach nie ma jak dla mnie nic ciekawego xD Zresztą nigdy w Warszawie nie byłam, przy okazji sobie pozwiedzamy z koleżankami, o ile będziemy w stanie :evil_lol: Jedziemy w 4 osoby na 3 dni, damy radę ;) Oj współczuje. U mnie własnie tata naprawia ogrodzenia jakąs piekielną maszyną i włączył ją o godzinie 8 -.- Ale wpadłam na genialny pomysł włączenia sobie muzyki i spałam jeszcze do 10 xd Jest coś ciekawego na Orange ? to tam ma być cold play ? Quote
nicnasile Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Avaloth'] Zresztą nigdy w Warszawie nie byłam, przy okazji sobie pozwiedzamy z koleżankami, o ile będziemy w stanie :evil_lol: [/quote] :evil_lol: :lol: [quote] Jest coś ciekawego na Orange ? to tam ma być cold play ?[/QUOTE] Orange jest rozłożone na dwa dni. Na pierwszy jest większe zainteresowanie, bo będzie My Chemical Romance, Skunk Anansie i Moby. Może jestem nienormalna, ale znam tylko Mobiego, reszte ledwo z nazwy tylko ;-) Ja celuję w drugi dzień, bo będzie Sistars. Reaktywują się na 1 koncert, nie mogę tego przegapić :) Na ich muzyce się wychowałam, mam nieziemski sentyment. Później jest jeszcze Plan B i Jamiroquai, ale to już będzie dla mnie nic nieznacząca dokładka :) A Ty na czyj koncert dokładnie jedziesz do WWA? :) Quote
Ank@ Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Solowska jest fajna - uczy mnie. Ale niestety nie będę jej miała na maturze. Reszty nie znam :) Quote
Avaloth Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='nicnasile']:evil_lol: :lol: Orange jest rozłożone na dwa dni. Na pierwszy jest większe zainteresowanie, bo będzie My Chemical Romance, Skunk Anansie i Moby. Może jestem nienormalna, ale znam tylko Mobiego, reszte ledwo z nazwy tylko ;-) Ja celuję w drugi dzień, bo będzie Sistars. Reaktywują się na 1 koncert, nie mogę tego przegapić :) Na ich muzyce się wychowałam, mam nieziemski sentyment. Później jest jeszcze Plan B i Jamiroquai, ale to już będzie dla mnie nic nieznacząca dokładka :) A Ty na czyj koncert dokładnie jedziesz do WWA? :)[/QUOTE] Aha ;) o Sistars, kurde to były czasy :) acz ja bardziej jechałam na Ich Troje :evil_lol::evil_lol: Ja w sumie z tych które wymieniłaś o tylko My Chemical Romance z 3 piosenki i tyle. Ja na Simple Plan:loveu: uwielbiam głos wokalisty, jest najlepszy na świecie :loveu: zresztą w ogóle ich uwielbiam :loveu: [quote name='Ank@']Solowska jest fajna - uczy mnie. Ale niestety nie będę jej miała na maturze. Reszty nie znam :)[/QUOTE] O ;) Jarosz ma takie krótkie, rude włosy, taka dość niska, Pietrusińska krótkie, też czarna. To jeszcze możesz trafić na Matuszek, ona mnie uczyła, jest genialnym człowiekiem ale na maturze ciśnie równo xD Wiadomo już co z tym filmikiem czy czymśtam o wolontariacie ? Quote
polciuaa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Avaloth']Ale w Wawie będzie mój ulubiony zespół, a na Krakowskich juwenaliach nie ma jak dla mnie nic ciekawego xD Zresztą nigdy w Warszawie nie byłam, przy okazji sobie pozwiedzamy z koleżankami, o ile będziemy w stanie :evil_lol: Jedziemy w 4 osoby na 3 dni, damy radę ;) Oj współczuje. U mnie własnie tata naprawia ogrodzenia jakąs piekielną maszyną i włączył ją o godzinie 8 -.- Ale wpadłam na genialny pomysł włączenia sobie muzyki i spałam jeszcze do 10 xd Jest coś ciekawego na Orange ? to tam ma być cold play ?[/QUOTE] A co będzie na krakowskich juwenaliach? :D [quote name='Ank@']Solowska jest fajna - uczy mnie. Ale niestety nie będę jej miała na maturze. Reszty nie znam :)[/QUOTE] Ja to skacze z radości, że nie bede miała na maturze mojej baby od polskiego i faceta od ang. :evil_lol: Baba mnie nienawidzi od 11 listopada tamtego roku, a facet mówi w taki sposób, że ledwo go po polsku rozumiem, a co dopiero po ang. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='dogomanka_']A co będzie na krakowskich juwenaliach? :D Ja to skacze z radości, że nie bede miała na maturze mojej baby od polskiego i faceta od ang. :evil_lol: Baba mnie nienawidzi od 11 listopada tamtego roku, a facet mówi w taki sposób, że ledwo go po polsku rozumiem, a co dopiero po ang. :evil_lol:[/QUOTE] Krakowskie Juwenalia już są, wczoraj musiałam sobie okno zamykać bo było u mnie słychać :D Współczuję ludziom mieszkającym w mieście bliżej tego niż ja xd Nie wiem, jakieś polskie zespoły których nie znam więc nie zapamiętałam :D Oj, a czym podpadłaś 11 listopada akurat ? :evil_lol: ja moją od polskiego strasznie lubię jako człowieka, ale egzaminatorem jest strasznym podobno, także też się cieszę. Od angielskiego mam wychowawczynię, nawet ok, ale nie chciałabym się kompromitować przed kimś kto mnie zna :evil_lol: [CENTER][U][B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Mam wakacje !:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/U][/CENTER] Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [COLOR="blue"]no to koksik w końcu se odpoczniemy:evil_lol: jeszcześ sie nie zpiasała na żadne studia? jo mom inne opcje:D znaczy zapisza sie u mie na Ochrona Środowiska, Psychologia bądź Praca Społeczno ale najprawdopodobni bydzie ta Zootechnika u Ciebie;) choć zoboczymy[/COLOR] Quote
Illusion Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A co powiesz na jakieś Chesterowe zdjęcia? :cool3: Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no to koksik w końcu se odpoczniemy:evil_lol: jeszcześ sie nie zpiasała na żadne studia? jo mom inne opcje:D znaczy zapisza sie u mie na Ochrona Środowiska, Psychologia bądź Praca Społeczno ale najprawdopodobni bydzie ta Zootechnika u Ciebie;) choć zoboczymy[/COLOR][/QUOTE] a no :) e, po co już xd ja dopiero maturę skończyłam, nie szalej babo :D zapraszam do mnie, zapraszam xD ale że zaoczne czy byś cos wynajęła jednak albo akademik ? [quote name='Illusion']A co powiesz na jakieś Chesterowe zdjęcia? :cool3:[/QUOTE] hmm.. w sumie czemu nie :D o ile coś jeszcze zostało, zaraz sprawdzę ;) Quote
Recommended Posts