Tepes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 głos tyż mo to trzeba przyznac;) ale ładny nie jest wcale a wcale:evil_lol: Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 SP nie słucham, więc zachwycać się nie będę :diabloti: tylko czy tą wypowiedzią nie naraziłam się na wieczne potępienie i spanie na zlocie na wycieraczce? :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 jo szczerze powiem, że tyż ich nie słuchom i sie nie zachwycom i słuchac nie byda ale facet głosiór mo ładny;) no naraziłaś sie jo przez to, ze chca opuscić zlot przed końcem to ze str Ewy poszły groźby, że przywiąże mie do drzewa łańcuchem i dopnie Dolca:evil_lol: a, że Is Pani prezes to uuu ciężki Twój żywot:D Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To na 100 biore Pradę, ona czasem jak ktoś mnie dotknie to się krzywo spojrzy, a co dopiero jak mi Iś będzie chciała krzywdę zrobić :diabloti: Dobra, jednej piosenki przesłuchałam - głos ma fajny :cool1: nie zabijesz mnie już , prawda? :loveu: Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 to poczekam aż SP będzie w Polsce, zabiorę się z Iś, i podczas koncertu rzucę ją na scenę, i dotknie tego na P coś tam :diabloti: Quote
Avaloth Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Tepes']głos tyż mo to trzeba przyznac;) ale ładny nie jest wcale a wcale:evil_lol: Bluźnisz. On jest najpiękniejszy od środka :evil_lol::loveu: [quote name='C&B']SP nie słucham, więc zachwycać się nie będę :diabloti: tylko czy tą wypowiedzią nie naraziłam się na wieczne potępienie i spanie na zlocie na wycieraczce? :evil_lol: Owszem. Oj, chciałabyś wycieraczkę.. Pożyczę łańcuch od Jolki i pomyślimy gdzie Cię tu zapiąc :mad: [quote name='Tepes']jo szczerze powiem, że tyż ich nie słuchom i sie nie zachwycom i słuchac nie byda ale facet głosiór mo ładny;) no naraziłaś sie jo przez to, ze chca opuscić zlot przed końcem to ze str Ewy poszły groźby, że przywiąże mie do drzewa łańcuchem i dopnie Dolca:evil_lol: a, że Is Pani prezes to uuu ciężki Twój żywot:D Tyle mi wystarczy xd owszem. [quote name='C&B']To na 100 biore Pradę, ona czasem jak ktoś mnie dotknie to się krzywo spojrzy, a co dopiero jak mi Iś będzie chciała krzywdę zrobić :diabloti: Dobra, jednej piosenki przesłuchałam - głos ma fajny :cool1: nie zabijesz mnie już , prawda? :loveu: Pradę zapniemy na drugi koniec łańcucha i problem z głowy, 'dwa ptaki jednym kamieniem' :evil_lol: Idziesz w dobrą stronę, ale jeszcze Ci trochę brakuje do wybaczenia :eviltong: [quote name='Tepes']ojj wydaje mi sie, że to nie wystarczy:evil_lol: Mi też xd [quote name='C&B']to poczekam aż SP będzie w Polsce, zabiorę się z Iś, i podczas koncertu rzucę ją na scenę, i dotknie tego na P coś tam :diabloti: o taaak :loveu::loveu: a będą 'soon' bo obiecali ! Pierra, nie Pcośtam !:angryy: To co prawda z 2008 ale :loveu::loveu: [video=youtube;T5vgZw4YGQw]http://www.youtube.com/watch?v=T5vgZw4YGQw[/video] Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ej, bo się rozmyślę, i nie zaszczycę was mym zacnym towarzystwem! :cool1::diabloti: Ok, to daj znać kiedy będą w Polsce, ja trochę przypakuję, co bym dała rady tobą rzucić, i dotkniesz se tego Pierra :evil_lol: Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dla mnie w teledysku do 'Surrender' wygląda miodzio, a tak to moim zdaniem całkiem Ok, ale wielu ładniejszych jest i młodszych ^^ gratulacje dla Was za odwołanie hehe ;) co do publiczności to chodziło mi bardziej o to że oni mają wiele fanek nawet nie zespołu tylko samego Jareda + uważają się za największe fanki a tak naprawdę znają jedną piosenkę i inne takie duperele a mnie ogólnie denerwują tacy ludzie hihi trudno mi to wytłumaczyć bo wiadomo że każdy czasem se może pofangirlować ale jednak niektórzy są nie do ogarnięcia Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dobrze :loveu: chociaż nie wiem czy przeżyjesz ze mną i moimi dziewojami, z których jedna śpiewa 24/dobe parodię 'Friday', everybodys russian, dolphin, i gotta be fresch i gotta go downstairs etc., chrapie w nocy jak ursus, dostaje nadprzyrodzonych głupaw i jest blondynką, druga też jest blondynką, ma takie same buty, aparat i pendriva jak ta pierwsza ( i nikt nie wie kto miał co pierwsze), pije piwo jak żul, jest apodyktyczną tępą strzałą i jest 'za fałszem', oraz trzecią, nie blondynką, która jest głupią cegłą i ma tak nadupcone w głowie że tego się nie da opisac :diabloti::loveu::loveu::loveu: ciekawe czy one to czytały :diabloti: Towarzystwo w sam raz dla mnie :loveu: dopisze się zdradliwą rudą (chyba że kolor zmienię), niestabilną emocjonalnie i niepohamowaną jędze i będzie full wypas :diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Co do "Piosenki o POlsce" to zapewne spiewaja to tez w kazdym innym kraju a Wy sie jaracie :evil_lol: Nieeeeee no................. fajnie ffajnie :lol: Quote
Illusion Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 O jacie... jak można lubić Warszawę? :evil_lol: Nie no, jest kilka powodów, dla których dla mnie Wawa może być fajna, ale tak to szału nie ma :eviltong:. Quote
Aleksa. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Illusion napisał(a):O jacie... jak można lubić Warszawę? :evil_lol: Nie no, jest kilka powodów, dla których dla mnie Wawa może być fajna, ale tak to szału nie ma :eviltong:. no właśnie.:D:D Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Lubisz Wawe bo w Monachium nie bylas :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='C&B']Ej, bo się rozmyślę, i nie zaszczycę was mym zacnym towarzystwem! :cool1::diabloti: Ok, to daj znać kiedy będą w Polsce, ja trochę przypakuję, co bym dała rady tobą rzucić, i dotkniesz se tego Pierra :evil_lol: Jeszcze mi grozi, widziałbyś ją :eviltong: Dobrze ! Na razie mają rozpiskę na koncerty do lipca, i Polski tam nie ma, więc min. miesiąc masz :eviltong: [quote name='anka11']i młodszych ^^ gratulacje dla Was za odwołanie hehe ;-) co do publiczności to chodziło mi bardziej o to że oni mają wiele fanek nawet nie zespołu tylko samego Jareda + uważają się za największe fanki a tak naprawdę znają jedną piosenkę i inne takie duperele a mnie ogólnie denerwują tacy ludzie hihi trudno mi to wytłumaczyć bo wiadomo że każdy czasem se może pofangirlować ale jednak niektórzy są nie do ogarnięcia dzięki :) a no fakt. jak teraz słyszę o fankach Jareda to jedyne co mi się ciśnie do głowy to to: http://www.youtube.com/watch?v=wy_sZX38dkU podpunkt czwarty :evil_lol::evil_lol: [quote name='NightQueen']ciekawe czy one to czytały :diabloti: Towarzystwo w sam raz dla mnie :loveu: dopisze się zdradliwą rudą (chyba że kolor zmienię), niestabilną emocjonalnie i niepohamowaną jędze i będzie full wypas :diabloti::evil_lol: Oj tam, one wiedzą jakie są :diabloti: a serio, 4 dnia w Wawie blondynka nr. 2 stwierdziła że po tych dniach z nami naszych tępych strzałach, dzidach, głupich cegłach etc. jak ktoś powie do niej idiotko to będzie komplement :eviltong: O super :loveu: hmm, tylko teraz jak określić mnie ? :cool3::evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Co do "Piosenki o POlsce" to zapewne spiewaja to tez w kazdym innym kraju a Wy sie jaracie :evil_lol: Nieeeeee no................. fajnie ffajnie :lol: :watpliwy: nie prawda ! może w niektórych, ale na pewno nie taką samą i nie we wszystkich ! :obrazic: [quote name='Illusion']O jacie... jak można lubić Warszawę? :evil_lol: Nie no, jest kilka powodów, dla których dla mnie Wawa może być fajna, ale tak to szału nie ma :eviltong:. [quote name='Aleksandra95']no właśnie.:D:D fajna jest :loveu: nie znacie się xd [quote name=':: FiGa ::']Lubisz Wawe bo w Monachium nie bylas :evil_lol: phi. chcecie parę zdjęć z Wawy ? poświecę się i nie wszystkie będą z koncertów :eviltong: Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 a no fakt. jak teraz słyszę o fankach Jareda to jedyne co mi się ciśnie do głowy to to: http://www.youtube.com/watch?v=wy_sZX38dkU podpunkt czwarty haha no ;) a co do wawy to ja nie lubię. byłam co prawda dwa razy na kilka dni, ale jeśli chodzi o centrum to barszo mi się nie podoba. Quote
Illusion Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jakbyś tam jeździła tyle co ja to też by Ci się odwidziało :eviltong:. Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Złote tarasy mają fajny dach :D i jest Big Ben, co Ty chcesz:evil_lol: (czyli Pałac Kultury) pod którym siedzą żule, ale to pomińmy xd Ja generalnie mega pozytywnych ludzi tam spotkałam, hostel był świetny, wyjazd cały bym mega udany, nie mówiąc o koncertach więc po prostu bardzo pozytywnie Wawę zapamiętam. A do tego Łazienki są genialne, a mauzoleum na Szucha psychodeliczne. wpis Pierra na twiterze :loveu::loveu::loveu::loveu: "Yo Poland!!! Are you ready to rock tonight?!" "Holy crap!!! Warsaw Poland!!!! You were on fire tonight!!!! Thank you for the nest time I've had in a LONG LONG time!" => "Oops I mean the BEST time. Not the NEST time. POOOUUUAAHHHH!!!" "Thank you Warsaw! http://bit.ly/m8f35D " "we miss you too Poland! You were AMAZING!!!!" Quote
Bewarka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja byłam raz w Wawie przez 3 dni i to było najlepsza szkolna wycieczka, miło wspominam jeszcze z podstawówki :D Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 W Krakowie mają fajniejsze:loveu: chociaż patrząc na Twojego black tana jest plus dla Wawy xd Hoho, odezwał się patriotyzm lokalny w końcu xd ale i tak wolę Wawę jeszcze. dla odmiany, filmik nie z występów SP :diabloti: koleżanka blondynka nr. 1 czyli Kamila 'śpiewała' to cały wyjazd. To nie jest śmieszne tylko głupie, ale teraz mam z tego największą beke na świecie :evil_lol: [video=youtube;zzfQwXEqYaI]http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI[/video] Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dawaj foty z Warszawyyy! :) Ja w Krakowie jeszcze nigdy nie byłam:( Wstyd, tylko przejazdem. Jak będzie jakiś fajny koncert, wpadaaaam! :) Quote
C&B Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Z Krakowa nie mam, więc nie wiem :diabloti: Ale w Wawie mają bardzo pomysłowe myszy "Gwałcimy się wszystkie 4!" :diabloti: Oryginalna wersja tej piosenki wkurza mnie jeszcze bardziej, jak reklama Gerberków "Wiecie kto przygotowuje jedzenie małej Amelce? MÓJ MĄŻ!" :shake::evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Reklamy Gerberów nie kojarzę xd oryginalna wersja jest z dupy wyjęta, tak jak cała Black, ale tą przeróbkę kocham od Wawy:loveu::evil_lol: człowiek który to zrobił musi miec nieźle nayebane :evil_lol::evil_lol: Nicnasile może na Coku będzie coś fajnego, wpadaj :cool3: no to kilka. na łososiowo nasz hotel, niebieską gwiazdką SGGW czyli Ursynalia:loveu: takie tam w łazienkach :evil_lol::evil_lol: czyli paw- milość, zmutowany kruk-dinozaur, kaczunia, psychodeliczna wiewiórka i kacza patent Dranki na przemycenie paluszków na koncert :evil_lol::evil_lol: Łazienki, Kamila (blondynka nr 1), ja, blondynka nr 2- Iza i Dudi, koleżanka nr 5 której mogłoby nie byc xd to w tle to jest Mickiewicz jakby ktoś nie wiedział :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts