Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SP nie słucham, więc zachwycać się nie będę :diabloti:
tylko czy tą wypowiedzią nie naraziłam się na wieczne potępienie i spanie na zlocie na wycieraczce? :evil_lol:

Posted

jo szczerze powiem, że tyż ich nie słuchom i sie nie zachwycom i słuchac nie byda ale facet głosiór mo ładny;)
no naraziłaś sie jo przez to, ze chca opuscić zlot przed końcem to ze str Ewy poszły groźby, że przywiąże mie do drzewa łańcuchem i dopnie Dolca:evil_lol:

a, że Is Pani prezes to uuu ciężki Twój żywot:D

Posted

To na 100 biore Pradę, ona czasem jak ktoś mnie dotknie to się krzywo spojrzy, a co dopiero jak mi Iś będzie chciała krzywdę zrobić :diabloti:

Dobra, jednej piosenki przesłuchałam - głos ma fajny :cool1: nie zabijesz mnie już , prawda? :loveu:

Posted

to poczekam aż SP będzie w Polsce, zabiorę się z Iś, i podczas koncertu rzucę ją na scenę, i dotknie tego na P coś tam :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']głos tyż mo to trzeba przyznac;)
ale ładny nie jest wcale a wcale:evil_lol:

Bluźnisz. On jest najpiękniejszy od środka :evil_lol::loveu:

[quote name='C&B']SP nie słucham, więc zachwycać się nie będę :diabloti:
tylko czy tą wypowiedzią nie naraziłam się na wieczne potępienie i spanie na zlocie na wycieraczce? :evil_lol:
Owszem. Oj, chciałabyś wycieraczkę.. Pożyczę łańcuch od Jolki i pomyślimy gdzie Cię tu zapiąc :mad:

[quote name='Tepes']jo szczerze powiem, że tyż ich nie słuchom i sie nie zachwycom i słuchac nie byda ale facet głosiór mo ładny;)
no naraziłaś sie jo przez to, ze chca opuscić zlot przed końcem to ze str Ewy poszły groźby, że przywiąże mie do drzewa łańcuchem i dopnie Dolca:evil_lol:

a, że Is Pani prezes to uuu ciężki Twój żywot:D

Tyle mi wystarczy xd

owszem.

[quote name='C&B']To na 100 biore Pradę, ona czasem jak ktoś mnie dotknie to się krzywo spojrzy, a co dopiero jak mi Iś będzie chciała krzywdę zrobić :diabloti:

Dobra, jednej piosenki przesłuchałam - głos ma fajny :cool1: nie zabijesz mnie już , prawda? :loveu:
Pradę zapniemy na drugi koniec łańcucha i problem z głowy, 'dwa ptaki jednym kamieniem' :evil_lol:

Idziesz w dobrą stronę, ale jeszcze Ci trochę brakuje do wybaczenia :eviltong:

[quote name='Tepes']ojj wydaje mi sie, że to nie wystarczy:evil_lol:
Mi też xd

[quote name='C&B']to poczekam aż SP będzie w Polsce, zabiorę się z Iś, i podczas koncertu rzucę ją na scenę, i dotknie tego na P coś tam :diabloti:
o taaak :loveu::loveu: a będą 'soon' bo obiecali !
Pierra, nie Pcośtam !:angryy:

To co prawda z 2008 ale :loveu::loveu:
[video=youtube;T5vgZw4YGQw]http://www.youtube.com/watch?v=T5vgZw4YGQw[/video]

Posted

Ej, bo się rozmyślę, i nie zaszczycę was mym zacnym towarzystwem! :cool1::diabloti:
Ok, to daj znać kiedy będą w Polsce, ja trochę przypakuję, co bym dała rady tobą rzucić, i dotkniesz se tego Pierra :evil_lol:

Posted

dla mnie w teledysku do 'Surrender' wygląda miodzio, a tak to moim zdaniem całkiem Ok, ale wielu ładniejszych jest

i młodszych ^^

gratulacje dla Was za odwołanie hehe ;)

co do publiczności to chodziło mi bardziej o to że oni mają wiele fanek nawet nie zespołu tylko samego Jareda + uważają się za największe fanki a tak naprawdę znają jedną piosenkę i inne takie duperele a mnie ogólnie denerwują tacy ludzie hihi trudno mi to wytłumaczyć bo wiadomo że każdy czasem se może pofangirlować ale jednak niektórzy są nie do ogarnięcia

Posted

dobrze :loveu: chociaż nie wiem czy przeżyjesz ze mną i moimi dziewojami, z których jedna śpiewa 24/dobe parodię 'Friday', everybodys russian, dolphin, i gotta be fresch i gotta go downstairs etc., chrapie w nocy jak ursus, dostaje nadprzyrodzonych głupaw i jest blondynką, druga też jest blondynką, ma takie same buty, aparat i pendriva jak ta pierwsza ( i nikt nie wie kto miał co pierwsze), pije piwo jak żul, jest apodyktyczną tępą strzałą i jest 'za fałszem', oraz trzecią, nie blondynką, która jest głupią cegłą i ma tak nadupcone w głowie że tego się nie da opisac :diabloti::loveu::loveu::loveu:

ciekawe czy one to czytały :diabloti:

Towarzystwo w sam raz dla mnie :loveu: dopisze się zdradliwą rudą (chyba że kolor zmienię), niestabilną emocjonalnie i niepohamowaną jędze i będzie full wypas :diabloti::evil_lol:

Posted

Illusion napisał(a):
O jacie... jak można lubić Warszawę? :evil_lol: Nie no, jest kilka powodów, dla których dla mnie Wawa może być fajna, ale tak to szału nie ma :eviltong:.

no właśnie.:D:D

Posted

[quote name='C&B']Ej, bo się rozmyślę, i nie zaszczycę was mym zacnym towarzystwem! :cool1::diabloti:
Ok, to daj znać kiedy będą w Polsce, ja trochę przypakuję, co bym dała rady tobą rzucić, i dotkniesz se tego Pierra :evil_lol:
Jeszcze mi grozi, widziałbyś ją :eviltong:
Dobrze ! Na razie mają rozpiskę na koncerty do lipca, i Polski tam nie ma, więc min. miesiąc masz :eviltong:

[quote name='anka11']i młodszych ^^

gratulacje dla Was za odwołanie hehe ;-)

co do publiczności to chodziło mi bardziej o to że oni mają wiele fanek nawet nie zespołu tylko samego Jareda + uważają się za największe fanki a tak naprawdę znają jedną piosenkę i inne takie duperele a mnie ogólnie denerwują tacy ludzie hihi trudno mi to wytłumaczyć bo wiadomo że każdy czasem se może pofangirlować ale jednak niektórzy są nie do ogarnięcia
dzięki :)

a no fakt. jak teraz słyszę o fankach Jareda to jedyne co mi się ciśnie do głowy to to: http://www.youtube.com/watch?v=wy_sZX38dkU podpunkt czwarty :evil_lol::evil_lol:

[quote name='NightQueen']ciekawe czy one to czytały :diabloti:

Towarzystwo w sam raz dla mnie :loveu: dopisze się zdradliwą rudą (chyba że kolor zmienię), niestabilną emocjonalnie i niepohamowaną jędze i będzie full wypas :diabloti::evil_lol:
Oj tam, one wiedzą jakie są :diabloti: a serio, 4 dnia w Wawie blondynka nr. 2 stwierdziła że po tych dniach z nami naszych tępych strzałach, dzidach, głupich cegłach etc. jak ktoś powie do niej idiotko to będzie komplement :eviltong:

O super :loveu: hmm, tylko teraz jak określić mnie ? :cool3::evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Co do "Piosenki o POlsce" to zapewne spiewaja to tez w kazdym innym kraju a Wy sie jaracie :evil_lol:
Nieeeeee no................. fajnie ffajnie :lol:
:watpliwy: nie prawda ! może w niektórych, ale na pewno nie taką samą i nie we wszystkich !
:obrazic:

[quote name='Illusion']O jacie... jak można lubić Warszawę? :evil_lol: Nie no, jest kilka powodów, dla których dla mnie Wawa może być fajna, ale tak to szału nie ma :eviltong:.
[quote name='Aleksandra95']no właśnie.:D:D
fajna jest :loveu: nie znacie się xd

[quote name=':: FiGa ::']Lubisz Wawe bo w Monachium nie bylas :evil_lol:
phi.

chcecie parę zdjęć z Wawy ? poświecę się i nie wszystkie będą z koncertów :eviltong:

Posted

Złote tarasy mają fajny dach :D
i jest Big Ben, co Ty chcesz:evil_lol: (czyli Pałac Kultury) pod którym siedzą żule, ale to pomińmy xd
Ja generalnie mega pozytywnych ludzi tam spotkałam, hostel był świetny, wyjazd cały bym mega udany, nie mówiąc o koncertach więc po prostu bardzo pozytywnie Wawę zapamiętam. A do tego Łazienki są genialne, a mauzoleum na Szucha psychodeliczne.

wpis Pierra na twiterze :loveu::loveu::loveu::loveu:

"Yo Poland!!! Are you ready to rock tonight?!"

"Holy crap!!! Warsaw Poland!!!! You were on fire tonight!!!! Thank you for the nest time I've had in a LONG LONG time!"
=>
"Oops I mean the BEST time. Not the NEST time. POOOUUUAAHHHH!!!"

"Thank you Warsaw! http://bit.ly/m8f35D "

"we miss you too Poland! You were AMAZING!!!!"

Posted

W Krakowie mają fajniejsze:loveu: chociaż patrząc na Twojego black tana jest plus dla Wawy xd
Hoho, odezwał się patriotyzm lokalny w końcu xd ale i tak wolę Wawę jeszcze.

dla odmiany, filmik nie z występów SP :diabloti: koleżanka blondynka nr. 1 czyli Kamila 'śpiewała' to cały wyjazd. To nie jest śmieszne tylko głupie, ale teraz mam z tego największą beke na świecie :evil_lol:
[video=youtube;zzfQwXEqYaI]http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI[/video]

Posted

Z Krakowa nie mam, więc nie wiem :diabloti: Ale w Wawie mają bardzo pomysłowe myszy "Gwałcimy się wszystkie 4!" :diabloti:

Oryginalna wersja tej piosenki wkurza mnie jeszcze bardziej, jak reklama Gerberków "Wiecie kto przygotowuje jedzenie małej Amelce? MÓJ MĄŻ!" :shake::evil_lol:

Posted

Reklamy Gerberów nie kojarzę xd oryginalna wersja jest z dupy wyjęta, tak jak cała Black, ale tą przeróbkę kocham od Wawy:loveu::evil_lol: człowiek który to zrobił musi miec nieźle nayebane :evil_lol::evil_lol:

Nicnasile może na Coku będzie coś fajnego, wpadaj :cool3:

no to kilka.

na łososiowo nasz hotel, niebieską gwiazdką SGGW czyli Ursynalia:loveu:

takie tam w łazienkach :evil_lol::evil_lol: czyli paw- milość, zmutowany kruk-dinozaur, kaczunia, psychodeliczna wiewiórka i kacza

patent Dranki na przemycenie paluszków na koncert :evil_lol::evil_lol:

Łazienki, Kamila (blondynka nr 1), ja, blondynka nr 2- Iza i Dudi, koleżanka nr 5 której mogłoby nie byc xd

to w tle to jest Mickiewicz jakby ktoś nie wiedział :evil_lol::evil_lol::evil_lol: