Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nicnasile']Kurcze, no to długo musisz czekać! Ja w czwartek ustny polski, w piątek rozszerzona geografia i...wakacje! :) Moja kumpela w Warszawie ma maturę 27.05! To jest dopiero przegięcie...[/QUOTE]

Geografię też chce zdawać za rok:D
Moja siostra ma ostanią maturę też 27.05 ;/

[quote name='NightQueen']
btw. Ja i ty i Ola musimy się wybrać w miasto na sesję z aparatami :cool3: takie warsztaty fotograficzne czy coś, może jeszcze ktoś się zabierze z nami[/QUOTE]

Ja ja się zabiorę!! :evil_lol::eviltong::diabloti:

Iśka to masz jeszcze trochę do tych matur:P
Trzeba było sobie wziąć jakiś dodatkowy przedmiot;P:diabloti:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']łał ile Was na tym spacerze. ;) na Gdyński przychodzą najczęściej 3-4 osoby.[/QUOTE]
w Olkuszu to chyba nawet tylu dogomaniaków nie ma więc wiesz. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']w Olkuszu to chyba nawet tylu dogomaniaków nie ma więc wiesz. :evil_lol:[/QUOTE]

u mnie jakbym chciała zrobić spacer dogomaniaków to po za mną byłabym tylko ja sama :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Geografię też chce zdawać za rok:D
[/QUOTE]

Geografia? Jak ja 2 lata temu ją wybierałam, tzn zaczęłam chodzić na kursy takie do maturki, to mi mówili: "weź gere, bo to najprostsze". No i faktycznie, najprostsze spośród chemii, biologii czy maty. Ale ogólnie to wcale nie jest taki banał, szczególnie na rozszerzeniu... Ale i tak polecam, mimo wszystko bardzo fajny przedmiot :) No to współczuję siostrze...

Posted

Normalnie przyjeżdżam do Was na spacer! ( chociaż już mówiłam to dziewczynom z Wawy) Zazdroszczę, że macie taką zmobilizowaną grupę ludzi, którzy chętnie się spotkają razem. U nas też może by się taka znalazła, ale na dłuższą metę to nie ma co marzyć chyba.

A co do tej wychowawczyni to ona jest jakimś kuratorem czy coś i myślę, że się jakoś dowiedziała od kogoś. A jeszcze babka od fizyki sprawdzała testy innemu miastu i powiedziała, że im tragicznie poszły :diabloti: Także muszą poobniżać progi!

Posted

NIENAWIDZE GEOGRAFII! nie cierpie, nie trawie, jeden z najgorszych przedmiotów! :diabloti:

Kashdog - jak będe w Kielcach (moje kochane Kielce. <3 ) to się ustawimy na jakiś spacer. :D

Posted

[quote name='dogomanka_']

Kashdog - jak będe w Kielcach (moje kochane Kielce. <3 ) to się ustawimy na jakiś spacer. :D[/QUOTE]

Spoko, tylko musisz jakiś tydzień przed pisać do mnie abym sobie wszystko rozplanowała:eviltong:A w Kielcach masz jakąś rodzinę czy coś :razz:?

Iśkowa- właśnie ustaliłam, że wbijam do Was w czerwcu czy Ci się to podoba czy nie :diabloti:

Posted

[quote name='nicnasile']Geografia? Jak ja 2 lata temu ją wybierałam, tzn zaczęłam chodzić na kursy takie do maturki, to mi mówili: "weź gere, bo to najprostsze". No i faktycznie, najprostsze spośród chemii, biologii czy maty. Ale ogólnie to wcale nie jest taki banał, szczególnie na rozszerzeniu... Ale i tak polecam, mimo wszystko bardzo fajny przedmiot :) No to współczuję siostrze...[/QUOTE]

No tak, wszyscy mówią że najprostsza...
Ale nie wiem czy rozszerzenie dam radę, więc jak na razie to pewnie podstawę będę zdawać...
Już matma na rozszerzeniu mi wystarczy:P

[quote name='dogomanka_']NIENAWIDZE GEOGRAFII! nie cierpie, nie trawie, jeden z najgorszych przedmiotów! :diabloti:[/QUOTE]

Ja lubię gegre :D

Posted

[quote name='dogomanka_']W Kielcach to ja mam Dudziaczka czyli moją kochaną Dudę. :D chociaż rodzinę tez mam w sumie tylko nie bardzo ją znam. ;d[/QUOTE]

A to razem przyjdźcie na spacer :)!
Właśnie tak się zastanawiałam czemu takie same avatary macie, a tu już wyjaśnione wszystko :cool3:

Posted

[quote name='natalek']hahah, przemyślę, odstąpienie Krówki brzmi fajnie xD[/QUOTE]
jeszcze dorzucę szelki i kilo karmy gratis :cool3: rodzice sie uczieszą :evil_lol:

[quote name='nicnasile']Kurcze, no to długo musisz czekać! Ja w czwartek ustny polski, w piątek rozszerzona geografia i...wakacje! Moja kumpela w Warszawie ma maturę 27.05! To jest dopiero przegięcie...[/QUOTE]
No trochę.. ale dobrze, przynajmniej się spokojnie nauczę na prezentacje xd
U mnie wszyscy w okolicach 18-20 kończą, także nie jestem sama :)

[quote name='NightQueen']chętnie się wproszę, ale bez M. bo ona ma alergię na Krk
tylko że za dwa tyg w weekend mam szkołę niestety więc mogę w tym tygodniu, albo za 3 tyg - choć tego nie jestem pewna, bo nie wiem czy mam zjazd. Ale bardzo chętnie kiedyś wpadnę z aparatem - pomęczyć pieski

btw. Ja i ty i Ola musimy się wybrać w miasto na sesję z aparatami :cool3: takie warsztaty fotograficzne czy coś, może jeszcze ktoś się zabierze z nami[/QUOTE]
no tak, Chlebek to taki wiejski burek:evil_lol:
to dawaj znac kiedy będziesz mogła, napisz na wątku czy coś to może się ktoś zbierze :) jak nie to dam Ci Krowę i pójdziecie w dwójkę :diabloti: a ja będę Was śledzić i dokumentować jak sobie z nim radzisz xd

o ja bardzo chętnie :) masz jakieś konkretne miejsce na myśli ? bo w sumie ja nie znam jakiś zakątków krakowa..

[quote name='Onomato-Peja']łał ile Was na tym spacerze. na Gdyński przychodzą najczęściej 3-4 osoby.[/QUOTE]
[quote name=':: FiGa ::']Ale wam zazdriscimy tego spacerku [/QUOTE]
[quote name='Aleksandra95']Fajny był spacerek to widać. [/QUOTE]
a no fajny:loveu: a miały byc jeszcze dwie osoby więcej, tylko nie dały rady. a na wątku jeszcze kolejne z 3-4 więcej jest, acz akurat nie mogły. W sumie jeszcze całkiem niedawno myślałam że z Krk na dogo nikogo nie ma:evil_lol:

[quote name='Sweet']Geografię też chce zdawać za rok:D

Ja ja się zabiorę!!

Iśka to masz jeszcze trochę do tych matur:P
Trzeba było sobie wziąć jakiś dodatkowy przedmiot;P[/QUOTE]
Ło kurde, późno. U nas chyba wcześniej się kończy, chociaż nie jestem pewna jak inne języki..

Zapraszamy :D

Jasne, tak w ramach zapełnienia czasu xd to ja wolę sobie na dogo posiedziec :diabloti:

[quote name='dogomanka_']w Olkuszu to chyba nawet tylu dogomaniaków nie ma więc wiesz. [/QUOTE]
oj tam, nie liczy się ilość tylko jakość

[quote name='NightQueen']u mnie jakbym chciała zrobić spacer dogomaniaków to po za mną byłabym tylko ja sama [/QUOTE]
oj to zacne towarzystwo by było, same osobistości :diabloti:

[quote name='Kashdog']Normalnie przyjeżdżam do Was na spacer! ( chociaż już mówiłam to dziewczynom z Wawy) Zazdroszczę, że macie taką zmobilizowaną grupę ludzi, którzy chętnie się spotkają razem. U nas też może by się taka znalazła, ale na dłuższą metę to nie ma co marzyć chyba.

A co do tej wychowawczyni to ona jest jakimś kuratorem czy coś i myślę, że się jakoś dowiedziała od kogoś. A jeszcze babka od fizyki sprawdzała testy innemu miastu i powiedziała, że im tragicznie poszły :diabloti: Także muszą poobniżać progi![/QUOTE]
a zapraszam, zapraszam :cool3: ale koniecznie z Fifką, bez Cię nie chcę :evil_lol: a najlepiej jeszcze z Dominiką i Satorem xd

a chyba że tak ;) no słyszałam że w tym roku raczej słabo wyszło, więc pewnie będą niskie..

[quote name='Kashdog']

Iśkowa- właśnie ustaliłam, że wbijam do Was w czerwcu czy Ci się to podoba czy nie [/QUOTE]
świetnie, termin mi pasuje, zapraszam :p tylko nie 1-3 bo wtedy planuję byc w Warszawie, bynajmniej nie na dogo-spacerku xd

Posted

Fajny spacerek :) Chester się super prezentuje w tych szelkach, pasują mu ;)

Ja też mam ostatnią maturę 27 maja-ustny niemiecki rozszerzony. Żałuję, że w ogóle wzięłam rozszerzenie z tego niemieckiego,bo w sumie do niczego nie jest mi potrzebne :roll:

Posted

[quote name='Avaloth']
a zapraszam, zapraszam :cool3: ale koniecznie z Fifką, bez Cię nie chcę :evil_lol: a najlepiej jeszcze z Dominiką i Satorem xd

świetnie, termin mi pasuje, zapraszam :p tylko nie 1-3 bo wtedy planuję byc w Warszawie, bynajmniej nie na dogo-spacerku xd[/QUOTE]

No wiesz co :diabloti: Ale oczywistą oczywistością jest to, że z Fifką bym była :p
A co do Dominiki to musisz ubłagać ją aby ona ubłagała rodziców o pozwolenie jazdy pociągiem:eviltong:

Wtedy ja nawet nie mogę, myślę, że jakbym już się do Was wybierała to jakoś 15-30 ;) Oczywiście jeżeli Madame by czas wtedy miała:diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']jeszcze dorzucę szelki i kilo karmy gratis :cool3: rodzice sie uczieszą :evil_lol:

No trochę.. ale dobrze, przynajmniej się spokojnie nauczę na prezentacje xd
U mnie wszyscy w okolicach 18-20 kończą, także nie jestem sama :)
[/QUOTE]
No tego czasu przed prezentacją to Ci zazdroszczę! Jutro mam swoją, masakra :(

Posted

[quote name='nicnasile']No tego czasu przed prezentacją to Ci zazdroszczę! Jutro mam swoją, masakra :(
a jo bych wolała jak Ty szybko i już mieć to głowy;)

Posted

http://img638.imageshack.us/img638/8431/spac.jpg
Krów się wyróżnia i to mocno:evil_lol:

Już widzę, minę moich rodziców jak im powiem, że na spacer z psem do Karkowa jadę:roflt::roflt:

oj tam, troszeczkę odstaje :eviltong:
na pewno by się ucieszyli no xd

Cieszę się tym czasem i nic nie robię xd przeczytałam tylko kilka razy.. ale jutro się ostro za to biorę, żeby w piątek móc odpuścić i jechać do schroniska na cały dzień, w końcu do moich potworków:loveu:

btw na temacie "metamorfozy" cudownym zresztą, znalazłam bardzo 'ciekawy' artykuł: http://goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&cr=0&kolej=0&art=1299348007&dzi=1104798052&katg= aż mnie coś trzepie, odechciewa się być wierzącym..

Posted

[quote name='Tepes']jo ino powiem tyle, szlag mie trefio jak czytom takie coś...
mnie też.
tak siedzę teraz i to czytam, i komentarz do tego pani z Wyborczej, i komentarze ludzi do tego komentarza..
http://wyborcza.pl/1,76842,9209274,Po_jedenaste__drecz.html
Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem takiego podejścia. Znaczy tego człowieka z 'gościa niedzielnego', nie Pani z Wyborczej. Dla mnie to chore i same ze sobą się kłóci. I ogólnie czytając takie coś mam wrażenie, że Polska nigdy nie będzie normalna pod względem traktowania zwierząt. Jesteśmy 20 lat za murzynami jeśli o to wszystko chodzi.. Tragedia.

Posted

szczerze tyż tak uważom...nie bydzie nigdy normalno...
a co do religii to poważnie sie odechciewo tyż słuchając w szkole rzeczy typu, że zabicie zwierzęcia tak jak typu te urwanie psu łba
to nie zaliczo sie pod "nie zabijaj" ino pod "nie kradnij" nie pojmuja takiego myślenia...przecież to jest ŚMIERĆ do mie to jest tak samo
jakby zrobić to człowiekowi...jest to do mie równoznaczne,...przecież oba te stworzenia (no nie ino psy ale cało reszta) mo uczucia, odczówo ból, cierpienie...