Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a no lepiej, pełen hardcore :evil_lol:

natalek napisał(a):
hahha, no ale wiadomo, czemu krzywe, bo na zdjeciach jestem JA :diabloti:
i w ogole przechodzenie z Dzieckiem miedzy wybiegami to jest hardcore, kochany jest :loveu:
w ogole znow po szczeniakach i Soni mam rece, jakbym sie ciela, znowu xd
aaa, nie! TO PRZEZ DAGMARE :diabloti::loveu:

haha głupiaś xd nie, bo ja krzywo patrzyłam przez wizjer albo coś po prostu xd
a tak, to też jest słodkie :loveu: wygląda jak moje przechodzenie z Moim Psem kiedy zobaczy innego psa na spacerze, tyle że jeszcze lepiej :evil_lol:
kocham Twoje Dagmary i teksty do szczeniaków ogólnie :evil_lol::loveu:
Ja mam od Soniaczki cudnej i Maksa z wybiegu dwie szramy na brzuchu, od szczeniaków trochę ręce, ale nawet nie najgorzej.
Powiem to na forum- nie polecam kobietom w ciąży wchodzić do boksów:eviltong:

No i sobie nie oglądnę nic, bo i Plotkara i 90210 są a lektorem na mojej stronce, a teraz nie mogę włączyć głośno bo rodzice śpią -.- To zaczynam od jutra.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
a tak, to też jest słodkie :loveu: wygląda jak moje przechodzenie z Moim Psem kiedy zobaczy innego psa na spacerze, tyle że jeszcze lepiej :evil_lol:
kocham Twoje Dagmary i teksty do szczeniaków ogólnie :evil_lol::loveu:

tylko wiesz, ja nie umiem z nim chodzic :diabloti::diabloti:
bo szczeniaki to są takie słooooooodkie kluski, poza tym nic nie rozumieją i się nie obrażą jak im powiem coś w stylu "wywróżę ci przyszłość. na pewno trafisz do pseudohodowli. Dagmarcia, daaaaaawaj dupy", poza tym, to tak z miłości :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
dawaj dwa worki karmy i biorę ..:) nawet dziś :diabloti::loveu: hmm ciekawe co na to Dora i by się polubili ?:P

już zamówiony, co prawda w międzyczasie trochę z poprzedniego ubyło, ale ponad półtorej będzie xD
najwyżej Chester by ją zaganiał, miała by rozrywkę :evil_lol:

motyleqq napisał(a):
ale masz fajnego misiaka!! :loveu: taka kula futra do tulenia :loveu:

dzięki :)

natalek napisał(a):
tylko wiesz, ja nie umiem z nim chodzic :diabloti::diabloti:
bo szczeniaki to są takie słooooooodkie kluski, poza tym nic nie rozumieją i się nie obrażą jak im powiem coś w stylu "wywróżę ci przyszłość. na pewno trafisz do pseudohodowli. Dagmarcia, daaaaaawaj dupy", poza tym, to tak z miłości :loveu:

No tak. To chyba oczywiste jest, więc nawet nie piszę xdd
Są słodkie póki nie wpadną w kupę :diabloti:

Illusion napisał(a):
W wątku obrożowym chyba pisałaś coś o drugim zwierzaku, a ja niezbyt jestem w temacie, napiszesz coś więcej? :razz:

Tzn, mam zamiar namówić rodziców na sukę ze schroniska, mam nawet już kilka kandydatek. Nic pewnego na razie, ale mam nadzieję że niedługo się uda ^^

Posted

Avaloth napisał(a):

Tzn, mam zamiar namówić rodziców na sukę ze schroniska, mam nawet już kilka kandydatek. Nic pewnego na razie, ale mam nadzieję że niedługo się uda ^^

Super pomysł! Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji! :)

Posted

Avaloth napisał(a):

Która? Co to za szczęściara będzie?
Na razie zdradziłaś się tylko z Julką... :)

Posted

[quote name='Illusion']Super pomysł! Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji! :)
[quote name='kalyna']ja też 3mam kciuki :)
dzięki ;)

[quote name='Ank@']Która? Co to za szczęściara będzie?
Na razie zdradziłaś się tylko z Julką... :)
Julka ? Julcie uwielbiam, ale raczej nie, do mojego psa się nadają tylko psy, które będą mu w razie czego potrafiły pokazac gdzie jego miejsce, albo bardzo przyjaźnie nastawione, a do tego nie starsze i nie małe, bo takie by po prostu fizycznie zgniótł
[quote name='natalek']hihi a ja znam aż 3 kandydatki :loveu:
Tak jak mówiłam Natalii, myślę o Dicie, Melani, ewentualnie koleżance Meli z boksu ( tej chudzinie) lub Soni, ewentualnie Nataszy, ale ona jest ładna i młoda, więc ma duże szanse na adopcje. Z tym że w wypadku Soni boję się jej lęku separacyjnego, u Meli i koleżanki że jednak będą za małe, a u Dity że nie uda mi się do niej dotrzeć, acz mam nadzieję że jak wyjdzie do ludzi to się będzie otwierać ze swojego świata częściej niż obecnie ;) Bo największe nadzieję wiąże z nią, ale w zasadzie jak rodzice już się zgodzą to ich przytacham do schroniska i niech mi pomogą wybrać. A potem próba generalna z Krówem ^^

[quote name='Tepes']mom nadzieja, że nie wyjdzie jak u mie z tym psem
kciuki byda trzymać:)

ja też xd

[quote name='C&B']Trzymam kciuki! Może do zlotu juz się dopsisz i będziesz z psem :loveu:
no właśnie mam takie nadzieję, dlatego na dniach planuję zacząc namawianie, a wtedy psinę bym wzięła w okolicach połowy czerwca i na zlot by była jak znalazł ^^ może do tej pory Oli się uda przytachać do domu Sarę i będziemy mieć duecik ze sobą :)

Posted

są już chętni na adopcję Nataszy, zapoznawali ją z ich psem (astem) i konfrontacja wyszła dobrze, więc być może Natasza pójdzie do domu niedługo. :)

ja myślę, że Dita się otworzy, jej bardzo potrzeba kochającego domu. :( a Melania też ma małe szanse, jest taka zwykła... ale wg mnie urocza strasznie i ładna, taka przytulanka do łóżka :loveu:

Posted

kolejność taka, w której znajdowałam zdjęcia xd
Dita

Sonia

Natasza

Melania (zdj Oli)

Stella (chyba tak ma na imię koleżanka Melci z boksu)

Krótki opis jest w moim poprzednim poście jako odpowiedź do postu Anki i Natalek, se przeczytaj xd

Natalia- https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Schroniskowce# tu są wszystkie zdjęcia z ostatniego dnia w schronie, tylko na samym dole, bo dorzuciłam do poprzednich.
O super by było ;) ona jest taka kochana i miziasta, nic tylko do łóżeczka :loveu:

Posted

dzięki :)
świetne miny mam na tych zdjeciach, NIE MA CO XD

zabrałabym je wszystkie, Dita jest przecudna...

w ogóle pomyślałam, że skoro Sonia ma lęk separacyjny, znaczy że boi się zostawać SAMA. a ona nie będzie zostawać SAMA, będzie z Chesterem... mogłabyś się spytac np. pani Zuli, może wie, czy tu chodzi konkretnie o obecność człowieka, czy jak będzie zostawać z innym psem to będzie ok...

Posted

Avaloth napisał(a):
już zamówiony, co prawda w międzyczasie trochę z poprzedniego ubyło, ale ponad półtorej będzie xD
najwyżej Chester by ją zaganiał, miała by rozrywkę :evil_lol:

hahah. najwyżej. :):)

Posted

[quote name='Tepes']Iśka i bullowate hm może lubi ale jakoś właśnie mi się z takim psem NIE widzi:evil_lol:
mam to samo! Iśka taka drobniutka, chudziutka, a przy nodze taki brytan. :evil_lol: