Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak tak tak - 27 będzie git!!! wyjadę na trasę i umówimy się gdzieś na jakiejś stacji - którędy będziesz jechała? autostradą?

:loveu: ale są śliczne moje moje moje :loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No to narazie umawiamy się, że podjadę na jakąś stację na autostradzie :cool3: :evil_lol: a jakby tfu tfu Dirki dostała cieczki to może Missieek by je odebrała od Ciebie a mnie łatwiej do niej bo i tak co jakis czas jeżdżę tam, a Ona w Kraku pracuje

Posted

Chciałam napisać iż ja też mam w końcu ślimaczki! Na uniwersytecie przyrodniczym prawie każdy je ma wiec udało mi się dostać piękne dwa ślimaczki;)

Posted

[quote name='monita']No nieeeee :mdleje: Wyglądają meeeega apetycznie :eating:

[URL]http://img237.imageshack.us/img237/8653/joko578nk0.jpg[/URL][/quote]
Jak możesz! :evil_lol:

Posted

[quote name='fochistka']łaaaaaaaaaał, ale fajowe! nie ma jakiegoś w Krakowie do adopcji?:cool3:ciekawe jakie one mogą urosnąć duże, juz sobie wyobrażam za 20 lat takiego 100kilowego ślimaka[/quote]
chyba byłby wpisany do Księgi Ginesa :)

Posted

[quote name='fochistka']łaaaaaaaaaał, ale fajowe! nie ma jakiegoś w Krakowie do adopcji?:cool3:ciekawe jakie one mogą urosnąć duże, juz sobie wyobrażam za 20 lat takiego 100kilowego ślimaka[/quote]

Nooo w sumie mogę chyba mieć 1 do adopcji... i jestem z Krakowa :p

Posted

[quote name='Gosiapk']Jak możesz! :evil_lol:[/quote]

A Ty byś nie zjadła ?? :razz:

Mogą też mieć na AR ;)

Posted

[quote name='weszka']Nooo w sumie mogę chyba mieć 1 do adopcji... i jestem z Krakowa :p[/quote]
nooooooo to ja w sumie to mogłabym zaadoptować takiego:cool3:a ma rodowód?no i jaki charakter mają rodzice?a tak na serio to sprawdze czy mam akwarium jeszcze i bardzo chetnie bym adoptowała mięczaka

Posted

[quote name='Gosiapk']A ja mogę 2?[/quote]

Aż tylu to nie mam :oops:

[quote name='fochistka']nooooooo to ja w sumie to mogłabym zaadoptować takiego:cool3:a ma rodowód?no i jaki charakter mają rodzice?a tak na serio to sprawdze czy mam akwarium jeszcze i bardzo chetnie bym adoptowała mięczaka[/quote]

To jakby co zapraszam po mięczusia :p

[quote name='monita']Po co Ci akwarium - wystarczy talerz :diabloti:[/quote]

No wiesz :mad::mad::mad: znowu to samo :diabloti:

Posted

A orientujecie się może gdzie w Warszawie można takie kupić. Tylko z jakiegoś pewnego źródła bo sklepy typu "Kakadu" jak dla mnie odpadają (nigdy tam nie kupię zwierzaka).

Posted

nie zapominajcie ze ja chce 3. ale w sumie skoro mozna kupic. tylko ...czy to nie popieranie pseudochodowli?:evil_lol::placz::placz: one sa trzymane w strasznych warunkach tam. zamkniete w kuwetach kilkaset w jednej. biedne.

Posted

znalazłam na allegro , wprawdzie aukcja zakończona ale osoba jest z warszawy sprawdź może ma jeszcze ślimaczki
[URL]http://www.allegro.pl/item327243379_malutkie_hogatki_achatina_slimaki_olbrzymy.html[/URL]