Psiutka380 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja pisze kasiążkę pt. "Klinika Cat&Dog" Głownie o ONkach a raczej o dwóch siostrach i ich życiu. Rodzice są weternarzami i mają klinikę z hotelem dla zwierząt. No i mają baaardzo upierdliwych braci:evil_lol: Aniu, trudni pisać wesołe wiersze na takim wątku. Hapiczko['] Pusiaczku jakiego masz pieska? Quote
szajbus Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hapiczko pamietam słonko malutkie [img]http://www.artris.ovh.org/pliki/znicz.gif[/img] Quote
Ola164 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Psiutko - a jamnika tam nie ma? :( [B][I]Hapiczko... Witaj Moje Kochanie...[/I][/B] Quote
Ola164 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [B][I]Kochanie... sama nie wiem co mam pisać... Zawsze będę Cie kochać! ;([/I][/B] Quote
Martens Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dla niezwykłej Hapiczki, bardzo kochanej za życia i po śmierci [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/216/c2ed3347a6115604.jpg[/IMG][/URL] Quote
Celina12 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 HApuniu pamiętam Myszko [FONT="]Dlaczego...dlaczego to co tak pardzo pragniemy Co jest częścią naszego serca Musi od nas odejść. Dlaczego.. Dlaczego tak własnie musi być Kto nad tym wszystkim panuje? Kto...kto nam wszystko odbiera Kto nam odbiera: wszystkie radosne chwile Ten zapach To szczekanie Wołanie o jedzenie... Kto???i dlaczego... My wszystcy wiemy przecież że spotakmy się z pupilem w Tęczowym Moście... A jednak...a jednak ogarnia nas strach...i płacz... Przecież to naprawde bardzo boli...gdy odejdzie... Ból rozrywa serce... [/FONT] Quote
Ola164 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [B][I]Hapiczko... Już trace nadziej na lepszy dzień... Już zaczynam watpic że bedę mieć jamnika.. ja już nie umiem tak żyć... Nie umiem żyć bez Ciebie Moja Mała Hapiczko... Łzy zalewają twarz kiedy tylko wspaominam...[/I][/B] [B][I]Twoja Ola...[/I][/B] Quote
Monia70 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oleńko, kochanie.Przytulam Cię serdecznie do siebie. Na wszystko trzeba czasu, wszystko przychodzi po kolei..... Widzisz, ja dorosła zanim zdecydowałam się zaadoptować Tosie(po śmierci Melusi , mojej królewny)minęło pół roku... Pół roku tęskonoty, płaczu i chcęci psa.Ale różne rzeczy skąłdały sie na to, że pieska nie było.Najgorsza była obawa o zdradę uczuc do Meli.... Ale nic podobnego. Doczekasz się, zobaczysz. Jeszcze pewnie trochę zcasu upłynie ,ale wierzę w to, że bedziemy w pieknej galeryjce oglądać cudowne zdjęcia Twojego pieska..... A widziałaś moje pieski? Wchodziłaś tu.... zapraszam serdecznie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15210&page=49[/URL] Quote
Ola164 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Moniu - dziekuje :loveu: Zaraz zobaczę... Boje sie ze Hapiczka nie chciałaby żeby na jej miejscu siedział inny jamnik... To Ona była najważniejsza i to na Niej miałam skupiać swoja całą uwage... Pamiętam jak do naszego domu zawitała Tinka - Hap była na mnie zła i obrazona... Doszło do kilku starć ale potem bylo już wszystko dobrze i panny były nierozłaczne! [B][I]Hapuniu, pamietam...[/I][/B] Quote
Ola164 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Celina12'] [I]Mam bzika na punkcie jamnika "człowiek istnieje po to, żeby ktoś mógł wyprowadzać jamnika na spacer..." [URL="http://jamniczki-gora.blog.onet.pl/2,ID309742877,index.html"]Definicja jamnika[/URL] [IMG]http://jamniczki-gora.blog.onet.pl/0[/IMG]Jamnik - twór z rodziny psów, jedyny pies sprzedawany na metry. Klasyczny jamnik to około jeden metr merdającej miłości, posiadający długi i szybkostrzelny język. Zwierzę lubiane przez kobiety, plotki głoszą, że z powodu koloru brązowego (a czemu nie języka?), który to one lubią. Wprawnie pogłaskany okazuje przyjacielskość. [B]Wersje[/B]: Myszliwski - nie przepuści żadnej przebiegającej obok myszy ani kotu. Niskopodłogowy - lekka nadwaga ściągnęła mu brzuch do poziomu gruntu. Samce mogą zostawiać za sobą bruzdę zaoranej gleby. Największe twardziele potrafią wyorywać w ten sposób płyty chodnika. Przegubowiec - o długości tak imponującej, iż natura wyposażyła go w kręgi przegubowe, umożliwiające zawracanie na ulicy węższej niż dwupasmówka. Zaczepno-obronny - zaczepia na spacerze wszystkie duże psy, a pan musi go potem bronić. [B]Zachowanie[/B]: Ulubionym zajęciem wszystkich jamników jest błogie lenistwo (śpią około 18 godzin na dobę), a ponadto zabawy, tulenie i zabawy. Czasem też tulenie. I tak aż do wyrzygania. Wszystkie jamniki należą do gromady podkołdernikowców, właściciele natomiast dzielą się na dwie grupy: tych, którzy przyznają się do tego i tych, którzy się do tego nie przyznają. [B]Ciekawostki[/B]: Jamnik to pies myśliwski, służący do polowania na lisy i borsuki. Znajdując lisa w jamie, owija się dookoła niego swym ciałem i dusi niczym wąż boa. Szczególnie długie egzemplarze używane są do polowania na dziki. Rekord wynosi 2 odyńce, locha z młodymi i przypadkowo przechodzący nieopodal żubr.[/I] [/QUOTE] Cała prawda... Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3]I za ta prawdę kochamy jamniki. I za to byłaś i jesteś kochana Hapisiu :loveu: [/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Witaj Hapisiu :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Niemiałam czasu wejść do ciebie :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Teras się skupiam nad nowym imieniem bo imię Bąbelek nie przypasowało mojemu tacie bo powiedział że to imie jest jak dla kundelka a nie dla rasowca i nowe poszukiwania się rozpoczeły właśnie Ola mi podpowiedziała super imię mam nadzieję że to mu podpasuję :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Timon :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Bardzo mi się podoba choć do końca może nie pasuje dla Yorka ale to nic :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Jutro po niego jadę :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Ma 6 tygodni :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Muszę go wiele nauczyć :D[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam i niezapomnę o tobię Hapiczko :)[/FONT][/B] Quote
Ola164 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Pusiaczko - wiem jaka to ogromna radośc z nowego przyjaciela... Życzę Ci aby był z Tobą jak najdłużej i aby było wam razem bardzo dobrze ;) Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]No ja też mam taką nadzieję :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]I trzymam kciuki aby twoi rodzicę się zgodzili wkońcu :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Mam pytanko ile już prosisz swoich rodziców??[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]I czy są wytrwali jak ktoś ich prosi??[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Mówię ci napewno ci się uda :)[/FONT][/B] Quote
Ola164 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Ja juz zaczynam wątpić... to nie ma sensu... Cały czas jest inna wymówka.. To rok szkolny, to za wcześnie na nowego psa itd... Quote
Celina12 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jestem tysiącem wiatrów dmiących. Jestem diamentowym błyskiem na śniegu lśniącym. Jestem na skoszonym zbożu światłem promiennym. Jestem przyjemnym deszczem jesiennym. Kiedy tyś w porannej ciszy zbudzony Jestem ruchem - szybkim, wznoszonym, Ptaków cichych w locie krążących Jestem łagodnym gwiazd blaskiem nocnym.Jestem Chmurka w niebie.....i Aniolem dla ciebie... Quote
Ola164 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [B][I]Zabacz tylko Hapiczko jak cioteczki o Ciebie dbają. Ciocia Celinka takie śliczne wiersze dla Ciebie tu wstawia...[/I][/B] Quote
Pusiaczka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Jakie śliczne wierszyki Celinko :placz:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Dopiero co wruciłam z wycieczki :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]I po 17:00 jade po Afika :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię Hapiczko :)[/FONT][/B] Quote
Ola164 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [B][I]Już zawsze bedę Cie kochac... Bo prawdziwa miłosć nigdy nie gaśnie... Gdziekolwiek jestes Kochanie.... Zawsze w moim sercu.... Zawsze przy mnie.... Zawsze ze mna.... Bo Cie kochłam... kocham... i kochac będę... Byłaś tylko psem...?[/I][/B] [B][I]Nie! Byłaś aż psem...[/I][/B] [B][I]Hapiczko...[/I][/B] Quote
Ola164 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [IMG]http://img501.imageshack.us/img501/8869/hapisiowakartkaam8.jpg[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93146"][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/601/hapibanny1.png[/IMG][/URL] Quote
Pusiaczka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Olu jakie piękne słowa i wierszyk :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Psy to najlepsi przyjaciele :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Napewno Hapiczka zerka zza tęczowego mostu i opiekuje się tobą :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobie Hap :)[/FONT][/B] Quote
Ola164 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [B][I]Witaj Moja Mała Iskierko...[/I][/B] Quote
Dinka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Hapciu- Tak dawno mnie nie bylo...:(:(:(:(:( Nie moglam... Ale pamietam....[SIZE="5"][COLOR="Green"][*][*][*][/COLOR][/SIZE] Quote
Ola164 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [B][I]Hapiczko, mamusia też pamięta...[/I][/B] Quote
Dinka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hapciu- pamietamy wszyscy o tobiwe.. Bylas taka kochana.... :-( [*] Quote
Recommended Posts