Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

Posted

Kanapcia ma domek u mnie!:multi: Już wcześniej o tym myśleliśmy, bo praktycznie każdy z mojej rodziny się w niej potwornie zakochał:loveu::loveu::loveu: Poza tym nie było mnie i mojego lepszego JA w domu i sunia została pod opieką moich rodziców. Tak bardzo tęskniła, że na drugi dzień moi rodzice musieli wzywać weta bo Kanapcia tak bardzo tęskniła, że aż dostała drgawek. W czasie podróży do celu zdążyliśmy jednak zadecydować o dalszym losie psiaka. Mogę pisać o niej dużo, ale takiej miłości jaką daje ten pies nie da się opisać prostymi słowami. Po prostu się nie da.

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej, nie spodziewałam się takiego entuzjazmu!!! Wszak rodzina mi się powiększyła... Wiecie jaka ona jest kochana:loveu: Napiszcie mi jeszcze dziewczątka z Wrocławia coś o wolontariacie, bo chce do Was dołączyć!!!! I to koniecznie!

Posted

[quote name='ecci']Jej, nie spodziewałam się takiego entuzjazmu!!! Wszak rodzina mi się powiększyła... Wiecie jaka ona jest kochana:loveu: Napiszcie mi jeszcze dziewczątka z Wrocławia coś o wolontariacie, bo chce do Was dołączyć!!!! I to koniecznie![/quote]
Trzymaj się od nas z daleka .:evil_lol: Chyba , że chcesz co jakiś czas powiększać rodzinę , to zapraszamy serdecznie :loveu:

Posted

[quote name='ecci']Wolę pomagać zwierzętom jak ludziom...a zwierzaki zawsze były moim sensem:roll:[/quote]
w sumie jedno nie wyklucza drugiego, ale dobrze kombinujesz :cool3:

Posted

Malagos, zastrzeliłaś mnie tym tekstem!!! Ja tam mogę powiększać rodzinę, skoro mam na to warunki...obawiam się, że i moi rodzice będą je też niedługo mieli, bo coś z moim Pimeczkiem dzieje się niedobrego... :shake:

Posted

oj dziewczątka, nie wiem jak dam rade w weekend z wolontariatem, połowa mojego zwierzyńca bardzo chora...:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: juz nie wiem co mam robić, może Wy pomożecie? A poza tym chciałam jeszcze napisać, że MOJA Kanapcia coś czuje że ma swój domek, bo dziś była tak wesoła, tak szybciutko na spacerku biegała, kamyczki i patyczki mi znosiła...więc wnioskuję, że wie:loveu:poza tym tyle razy jej juz mówiliśmy o tym:loveu:

Posted

Masakra, najprawdopodobniej nowotwór...:shake::shake::shake:, ale na 100 procent nie wiadomo, Pimek ma wysoką gorączkę, jest bardzo wychudzony, mimo, że jadł, ma powiększone węzły i guza. Trzeba mu pod narkozą zajrzeć w pyszczek i dopiero wtedy dokładnie powie co jest. Nawet jak to będzie zwykły ropień to nie wiadomo czy przeżyje narkozę...:shake::shake::shake:Wszystko okaże się w czwartek.

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałam dopisać, że ktoś mi napisał na gg, że jest stado 2 miesięcznych goldenów do uśpienia.:placz::placz::placz::mad::mad::mad: