ecci Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kanapcia ma domek u mnie!:multi: Już wcześniej o tym myśleliśmy, bo praktycznie każdy z mojej rodziny się w niej potwornie zakochał:loveu::loveu::loveu: Poza tym nie było mnie i mojego lepszego JA w domu i sunia została pod opieką moich rodziców. Tak bardzo tęskniła, że na drugi dzień moi rodzice musieli wzywać weta bo Kanapcia tak bardzo tęskniła, że aż dostała drgawek. W czasie podróży do celu zdążyliśmy jednak zadecydować o dalszym losie psiaka. Mogę pisać o niej dużo, ale takiej miłości jaką daje ten pies nie da się opisać prostymi słowami. Po prostu się nie da. Quote
ulvhedinn Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 W takim razie gratulujemy decyzji :multi::multi::multi: No i oczywiście życzenia wszelkiego dobrego "na nowej drodze życia" ;) Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a to niespodzianka :crazyeye: :loveu: Bardzo sie cieszę! Quote
ecci Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jej, nie spodziewałam się takiego entuzjazmu!!! Wszak rodzina mi się powiększyła... Wiecie jaka ona jest kochana:loveu: Napiszcie mi jeszcze dziewczątka z Wrocławia coś o wolontariacie, bo chce do Was dołączyć!!!! I to koniecznie! Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ecci, kochana kobieto :loveu: A wytrzymasz Ty jak zobaczysz kilka takich Kanapek lub staruszeczek innych, by nie przytargać tego do domu? :cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='ecci']Jej, nie spodziewałam się takiego entuzjazmu!!! Wszak rodzina mi się powiększyła... Wiecie jaka ona jest kochana:loveu: Napiszcie mi jeszcze dziewczątka z Wrocławia coś o wolontariacie, bo chce do Was dołączyć!!!! I to koniecznie![/quote] Trzymaj się od nas z daleka .:evil_lol: Chyba , że chcesz co jakiś czas powiększać rodzinę , to zapraszamy serdecznie :loveu: Quote
ecci Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wolę pomagać zwierzętom jak ludziom...a zwierzaki zawsze były moim sensem:roll: Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='ecci']Wolę pomagać zwierzętom jak ludziom...a zwierzaki zawsze były moim sensem:roll:[/quote] w sumie jedno nie wyklucza drugiego, ale dobrze kombinujesz :cool3: Quote
ecci Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Malagos, zastrzeliłaś mnie tym tekstem!!! Ja tam mogę powiększać rodzinę, skoro mam na to warunki...obawiam się, że i moi rodzice będą je też niedługo mieli, bo coś z moim Pimeczkiem dzieje się niedobrego... :shake: Quote
Bonsai Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :multi: Wielka radość, że Kanapka u Ciebie zostaje ecci! Zasługuje na tak dobry domek. :cool3: powodzenia! :) Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 to czas zmienić tytuł, ze Kanapka zostaje i napisać do moda o przeniesienie do działu szczęśliwców. No nie mogę, ale sie cieszę!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ecci, Aniele - dziękujemy za wszystko :loveu: Przyjedź na wolontariat w weekend jak masz czas.. ciuchy zmienne i heja :evil_lol: Quote
Kanzaj Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ecci - dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wszystkiego dobrego dla Całej Powiększonej Rodzinki!!!!!!!!!!!! Quote
ecci Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj dziewczątka, nie wiem jak dam rade w weekend z wolontariatem, połowa mojego zwierzyńca bardzo chora...:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: juz nie wiem co mam robić, może Wy pomożecie? A poza tym chciałam jeszcze napisać, że MOJA Kanapcia coś czuje że ma swój domek, bo dziś była tak wesoła, tak szybciutko na spacerku biegała, kamyczki i patyczki mi znosiła...więc wnioskuję, że wie:loveu:poza tym tyle razy jej juz mówiliśmy o tym:loveu: Quote
Kanzaj Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Duuuuuuuuuże buziaki dla Kanapci i życzenia zdrówka dla Twojego Zwierzyńca! Quote
ecci Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Komu mogę wysłać foteczki MOJEJ Kanapeczki?Dziś wieczorkiem? Quote
Kam Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wysyłaj mi! [email][email protected][/email] albo [email][email protected][/email] Quote
Koperek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O KURCZAKI!:loveu: Będą foty [B][SIZE=3][COLOR=magenta]KANAPECZKI[/COLOR][/SIZE][/B]!!!:multi::multi::multi: [B]Czekam, czekam...:mad::evil_lol:[/B] Quote
ecci Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Będą, ale jutro...mój pies bardzo chory, niedawno wróciłam od weta, padam. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ecci, co powiedział wet :placz:? Quote
ecci Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Masakra, najprawdopodobniej nowotwór...:shake::shake::shake:, ale na 100 procent nie wiadomo, Pimek ma wysoką gorączkę, jest bardzo wychudzony, mimo, że jadł, ma powiększone węzły i guza. Trzeba mu pod narkozą zajrzeć w pyszczek i dopiero wtedy dokładnie powie co jest. Nawet jak to będzie zwykły ropień to nie wiadomo czy przeżyje narkozę...:shake::shake::shake:Wszystko okaże się w czwartek. Quote
ecci Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Z tego wszystkiego zapomniałam dopisać, że ktoś mi napisał na gg, że jest stado 2 miesięcznych goldenów do uśpienia.:placz::placz::placz::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts