ewatonieja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 my tu jesteśmy prawie codziennie :) i czekamy na cud :) Quote
szajbus Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oby dla Amilka uśmiechnęło się wreszcie szczęście. Quote
luka1 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 a ja tu jestem stale, pracuje (?) w domu przy komputerze, więc co chwila przeskakuję na dogo aby podnieść to i owo. :lol::lol: Nie płacz zbyt długo na jedną miłość najlepsza jest druga - to moja zasada. Quote
Szyszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jezuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Natalia kocham Cię!!!!:loveu: Ty Pycholku kochany! E-dziunia bardzo mi przykro, że żegnasz przyjaciela:-( Jeśli będziesz zdecydowana na AMilka to na pewno pomożemy w transporcie. Quote
e-dziunia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja też uważam, że na jedną miłość najlepsza jest druga, a Amil już znalazł miejsce w moim serduchu :D Quote
Szyszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 e-dziunia napisał(a):ja też uważam, że na jedną miłość najlepsza jest druga, a Amil już znalazł miejsce w moim serduchu :D Naprawdę byłaby to dla nas wielka radość, gdyby Amil znalazł u Ciebie swoją przystań. Quote
e-dziunia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ojej, jaki on piękny :)))))) I te łapeczki ma takie cudne :)))) i uszka takie kochańskie :))))) Muszę to koniecznie pokazać mężowi! Quote
ocelot Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No to teraz ma chyba lepiej. też nie sądziłam, że można się cieszyć;), że pies na łańcuchu, ale w tym wypadku bezpieczniejszy Quote
luka1 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Nie wiem co powiedzieć. Amil jest cudowny. Dopiero teraz widać jaki jest cudowny.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewatonieja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tak 191a :) Amil jak w m**** strzelił :)) Quote
szajbus Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak ja kocham te łapiny cudne!!!!! A zobaczcie ta cudna mordkę! Czemu ja nie mam pozwolenia na 3 psa???????? :placz::placz::placz: Quote
e-dziunia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ech, od rana już na Amilka zaglądam :) Wczoraj mąż powiedział mi, że na razie ma dość i nie chce więcej psa, ale nie dziwię mu się, dziś ma jechać uśpić naszego Kilerka :((. Ale jak pokazałam mu zdjęcia Amila to się serdecznie uśmiechał :))) Myślę, że powinnam dać mu ze 2-3 dni na żałobę po Kilerku i potem powiem mu, że chcę sprowadzić Amilka do nas :) Przecież on mu nie pozwoli siedzieć w schronisku! Myślę, że można dać znać wolontariuszom z BB żeby szykowali się na rozmowę przedadopcyjną, bo pewnie i tak umówimy się dopiero na koniec tygodnia, jak to po nowym roku ;) Do tej pory powinniśmy sobie tu wszystko poukładać :) No i muszę poczekać, aż mąż mi powie, że też chce Amilka przygarnąć :)) Ale to nie powinno długo trwać :)))) Quote
Szyszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ewatonieja napisał(a):tak 191a :) Amil jak w m**** strzelił :)) No to super. ALe się stargał, biedak. :cool3: Quote
luka1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Mój Amil ma sznsę na domek :sweetCyb::sweetCyb:, mówiłam że dobre fotki to połowa sukcecu. e-dziunia jeśli go wyciągniesz ze schronu zyskasz "cień" - będzie ci wdzięczny do końca psiego ogona. Uwielbiam Amila bo jest taki jak mój Kacper - też z Łodzi - to jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57322&highlight=kacper pies jest ze mna nawet w łazience - z Amilem pewnie będzie tak samo, bo takie psy wiedzą co juz raz straciły i boją sie powtórki. Molestuj TZa. Quote
e-dziunia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 taaak, wiem jak to jest, z Kilerkiem było zawsze tak samo :) Miłość adoptowanego psiaczka jest niezwykła! Quote
ciapuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 trzymam mocno kciuki (ewatonieja jesteś wspaniała co my byśmy bez Ciebie zrobiły) Quote
ewatonieja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 e dziunia ,kiedy juz nadejdzie odpowiednia pora prosze skontaktuj się z uzytkownikiem HUnd ,która pochodzi z Bielsko Białej i wyraziła zgode na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :) Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Oby zbliżający się Nowy Rok przyniósł ci Amilku wymarzony domek, w którym cie nikt nie wyrzuci jak śmiecia.Życze ci tego z całego serca Quote
luka1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Amilku mam nadzieję, że jesteś juz jedną łapką w domku jeszcze tylko trzy łapy i świat zawiruje od szczęścia. Quote
Szyszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Amilku oby wszystko poszło jak z płatka. Quote
Recommended Posts