Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja tu jestem stale, pracuje (?) w domu przy komputerze, więc co chwila przeskakuję na dogo aby podnieść to i owo. :lol::lol:
Nie płacz zbyt długo na jedną miłość najlepsza jest druga - to moja zasada.

Posted

Jezuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
Natalia kocham Cię!!!!:loveu: Ty Pycholku kochany!

E-dziunia bardzo mi przykro, że żegnasz przyjaciela:-(

Jeśli będziesz zdecydowana na AMilka to na pewno pomożemy w transporcie.

Posted

e-dziunia napisał(a):
ja też uważam, że na jedną miłość najlepsza jest druga, a Amil już znalazł miejsce w moim serduchu :D

Naprawdę byłaby to dla nas wielka radość, gdyby Amil znalazł u Ciebie swoją przystań.

Posted

ech, od rana już na Amilka zaglądam :) Wczoraj mąż powiedział mi, że na razie ma dość i nie chce więcej psa, ale nie dziwię mu się, dziś ma jechać uśpić naszego Kilerka :((. Ale jak pokazałam mu zdjęcia Amila to się serdecznie uśmiechał :))) Myślę, że powinnam dać mu ze 2-3 dni na żałobę po Kilerku i potem powiem mu, że chcę sprowadzić Amilka do nas :) Przecież on mu nie pozwoli siedzieć w schronisku!
Myślę, że można dać znać wolontariuszom z BB żeby szykowali się na rozmowę przedadopcyjną, bo pewnie i tak umówimy się dopiero na koniec tygodnia, jak to po nowym roku ;) Do tej pory powinniśmy sobie tu wszystko poukładać :) No i muszę poczekać, aż mąż mi powie, że też chce Amilka przygarnąć :)) Ale to nie powinno długo trwać :))))

Posted

Mój Amil ma sznsę na domek :sweetCyb::sweetCyb:, mówiłam że dobre fotki to połowa sukcecu.
e-dziunia jeśli go wyciągniesz ze schronu zyskasz "cień" - będzie ci wdzięczny do końca psiego ogona. Uwielbiam Amila bo jest taki jak mój Kacper - też z Łodzi - to jego wątek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57322&highlight=kacper

pies jest ze mna nawet w łazience - z Amilem pewnie będzie tak samo, bo takie psy wiedzą co juz raz straciły i boją sie powtórki.
Molestuj TZa.