Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania W napisał(a):
My dopasowujemy boorki do ras a zmysł psy do innych zwierzaków ;-)
Poszedł o krok dalej :-)

to aniu wklej specjalnie dla Zmysła zdjęcie Toli na którym wygląda jak fretka

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziś śmietnikowe cudaki miały gościa - przyjechała ciocia Ania i jak na prawdziwa ciocie przystało przywiozła prezenty: olbrzymiego misia pluszowego którego cudaki beda mogły zoperować i wypruć mu flaki, przysmaki w postaci kosteczek i puszki Puriny które cudaki wtrząsaja az im sie uszy i ogonki trzęsą
DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

a w ramach "dziękuję" Farcik obszczekał mnie na całego ;-)
Tylko Fuksia zachowała się jak prawdziwy gospodarz i mnie zabawiała...Oczywiście dorośli domownicy też mnie dobrze przyjęli ;-)
Puszki są tak naprawdę od kasiwro (chyba ma takiego nicka na dogo) i zostały jej po szczeniakach ogarkowych, także przyjechały z Wrocławia :-)
Bardzo fajne cudaki! Z racji "kontaktowości" bardziej miałam do czynienia z Fuksią, która jest rozrywkową zawadiaką ale Farcik też fajniutki. A te jego uchole!!! Ten fenomen powinni w jakiejś gazecie opisać!

Posted

Zmartwiony :evil_lol:
bo Fracik miał dopiero w środe jechać...no ale Fuksia bedzie mieszkała bardzo blisko więc licze na to, że jeszcze ja zobaczę :)

Fuksia zamieszka z kotem który uielbia psy !!!

BADŹCIE SZCZĘŚLIWE PSIACZKI !!!

Posted

no a ja mam zamiar dziś przespać całą noc - bo nawet jak dziś w nocy psiory były bardzo grzeczne to jednak spałam czujnie - jak tylko Farcik wstał i poszedł sie wysikać to już czekałam na niego z papierowym ręczniczkiem żeby posprzatać.

Posted

Farcik przespał grzecznie całą drogę. Dopiero przed Ciecha się obudził, ale pogadałam do niego i spowrotem usnął. Długa to była droga, strasznie pobłądziłam odwożąc Farta, ale w końcu dotarłam. Mieszkańcy domu to 4 chłopaków, którzy z niecierpliwością czekali na nowego przyjaciela. Oczywiście od razu chcieli go do zabawy zachęcić, ale Farcik dostał gazetki i od razu na nie nasiusiał. Będzie miłą wesoła, no i właściwie codziennie będę wiedziała jak się miewa. Fart został Fartem.:loveu: Będzie szczęśliwy. Cała rodzina dziękuje za Farcika.
No i Farcik nie będzie sam zostawał, bo babcia tam mieszka.

Posted

mycha101 napisał(a):
Fart został Fartem.:loveu:

Fuksia też została Fuksią :)))

Mycha tylko niech go nie przyzwyczają, że cały czas jest z kimś bo później wogóle nie bedzie chciał sam zostawać !!!

DZIEKI Mycha za domek i za transport Faksika i że cierplowie na nas wczoraj czekałaś:Rose:

Posted

Ania W napisał(a):
Super! :multi:
No to mamy happy end!

Olga trochę odeśpi, posprząta i....ciekawe co zrobi dalej :razz:

Wiadomo, przygarnie jakieś bidy. Ile można spać?

Posted

Ania W napisał(a):
Super! :multi:
No to mamy happy end!

Olga trochę odeśpi, posprząta i....ciekawe co zrobi dalej :razz:

No właśnie, chyba myślimy chyba o tym samym, Aniu :cool3:
Olga, poki TZ jeszcze ubolewa po odejściu Farcików- szybciutko klin klinem :roll: