Olga132 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ania W napisał(a):My dopasowujemy boorki do ras a zmysł psy do innych zwierzaków ;-) Poszedł o krok dalej :-) to aniu wklej specjalnie dla Zmysła zdjęcie Toli na którym wygląda jak fretka Quote
Olga132 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 A dziś śmietnikowe cudaki miały gościa - przyjechała ciocia Ania i jak na prawdziwa ciocie przystało przywiozła prezenty: olbrzymiego misia pluszowego którego cudaki beda mogły zoperować i wypruć mu flaki, przysmaki w postaci kosteczek i puszki Puriny które cudaki wtrząsaja az im sie uszy i ogonki trzęsą DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
Ania W Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a w ramach "dziękuję" Farcik obszczekał mnie na całego ;-) Tylko Fuksia zachowała się jak prawdziwy gospodarz i mnie zabawiała...Oczywiście dorośli domownicy też mnie dobrze przyjęli ;-) Puszki są tak naprawdę od kasiwro (chyba ma takiego nicka na dogo) i zostały jej po szczeniakach ogarkowych, także przyjechały z Wrocławia :-) Bardzo fajne cudaki! Z racji "kontaktowości" bardziej miałam do czynienia z Fuksią, która jest rozrywkową zawadiaką ale Farcik też fajniutki. A te jego uchole!!! Ten fenomen powinni w jakiejś gazecie opisać! Quote
Zmysł Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Olga132 napisał(a):to aniu wklej specjalnie dla Zmysła zdjęcie Toli na którym wygląda jak fretka Czy nutria? Quote
Ania W Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 O tę fotkę chodzi? Ona jest na wątku dziewczynek :-) Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ola świetnie że je wzięłaś:lol: Napewno znajdą nowe domki jeśli będziecie robić ogłoszenia. Doożo ogłoszeń;) Przecudne są:loveu::loveu: Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Farcik własnie został zabrany przez Myche i pojechał do Ciechanowa do swojego nowego domku!!! Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 A po Fuksie za chwilkę przychodzi jej nowa pańcia !!! Quote
Folen Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Olga szybka jesteś ;) To szczęścia w nowych domach dla maluchów :loveu: Quote
Ania W Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Super! Jeszcze tylko wieści z domu Farcika brakuje ;-) Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Zmartwiony :evil_lol: bo Fracik miał dopiero w środe jechać...no ale Fuksia bedzie mieszkała bardzo blisko więc licze na to, że jeszcze ja zobaczę :) Fuksia zamieszka z kotem który uielbia psy !!! BADŹCIE SZCZĘŚLIWE PSIACZKI !!! Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 no a ja mam zamiar dziś przespać całą noc - bo nawet jak dziś w nocy psiory były bardzo grzeczne to jednak spałam czujnie - jak tylko Farcik wstał i poszedł sie wysikać to już czekałam na niego z papierowym ręczniczkiem żeby posprzatać. Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 no i już mam pierwszego smsa od Pani Fuksi: W metrze wzór grzecznosci. Teraz zwiedza dom po kolacji. Kot zdziwiony:) Quote
mycha101 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Farcik przespał grzecznie całą drogę. Dopiero przed Ciecha się obudził, ale pogadałam do niego i spowrotem usnął. Długa to była droga, strasznie pobłądziłam odwożąc Farta, ale w końcu dotarłam. Mieszkańcy domu to 4 chłopaków, którzy z niecierpliwością czekali na nowego przyjaciela. Oczywiście od razu chcieli go do zabawy zachęcić, ale Farcik dostał gazetki i od razu na nie nasiusiał. Będzie miłą wesoła, no i właściwie codziennie będę wiedziała jak się miewa. Fart został Fartem.:loveu: Będzie szczęśliwy. Cała rodzina dziękuje za Farcika. No i Farcik nie będzie sam zostawał, bo babcia tam mieszka. Quote
Olga132 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 mycha101 napisał(a): Fart został Fartem.:loveu: Fuksia też została Fuksią :))) Mycha tylko niech go nie przyzwyczają, że cały czas jest z kimś bo później wogóle nie bedzie chciał sam zostawać !!! DZIEKI Mycha za domek i za transport Faksika i że cierplowie na nas wczoraj czekałaś:Rose: Quote
Ania W Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Super! :multi: No to mamy happy end! Olga trochę odeśpi, posprząta i....ciekawe co zrobi dalej :razz: Quote
Zmysł Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ania W napisał(a):Super! :multi: No to mamy happy end! Olga trochę odeśpi, posprząta i....ciekawe co zrobi dalej :razz: Wiadomo, przygarnie jakieś bidy. Ile można spać? Quote
Mośka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ania W napisał(a):Super! :multi: No to mamy happy end! Olga trochę odeśpi, posprząta i....ciekawe co zrobi dalej :razz: No właśnie, chyba myślimy chyba o tym samym, Aniu :cool3: Olga, poki TZ jeszcze ubolewa po odejściu Farcików- szybciutko klin klinem :roll: Quote
blue.berry Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 no i Cudaki mają domy. Olgo - dałas im szanse na zycie. wielkie ukłony. Quote
mycha101 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Farcik pierwszą noc przespał bardzo spokojnie....w łóżku.:loveu: Quote
Olga132 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Fuksia tez przespała w łóżku :))) pózniej wkleję zdjęcia na dobre wieści A teraz trochę z innej beczki Pomóżcie Fundacji http://www.allegro.pl/item258432204_pomozcie_nam_ratowac_zwierzeta_fundacja_emir.html Quote
beka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Olga a tytułu czego nie zmieniasz? Przestraszyłam się że coś nie tak poszło... Quote
Olga132 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 beka napisał(a):Olga a tytułu czego nie zmieniasz? Przestraszyłam się że coś nie tak poszło... a bo zapomniałam:eviltong: Quote
Ania W Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kilka ostatnich fotek z pobytu cudaków na tymczasie u Olgi FUKSIA FARCIK "Gdzie mi tym fleszem po oczach!" Rodzeństwo :-) Quote
Recommended Posts