Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
Wy sobie tutaj żartów nie róbcie tylko prosze rozpisac po kolei grafik kto kiedy bawi cudaki !!!

Ja moge Kube wysłać już w piątek wieczorem , ile płacisz???:evil_lol:
potem Oliwke , ale wiesz ona duuużo droższa będzie........:)

Posted

enia napisał(a):
Ja moge Kube wysłać już w piątek wieczorem , ile płacisz???:evil_lol:
potem Oliwke , ale wiesz ona duuużo droższa będzie........:)

wiesz - Kubus jest pracownikiem bez doświadczenia...to w ramach bezpłatnych praktyk go przeszkolę :)))

Posted

Olga132 napisał(a):
wiesz - Kubus jest pracownikiem bez doświadczenia...to w ramach bezpłatnych praktyk go przeszkolę :)))

Wsród kilku psów tymczasowych , była u nas szczeniorka Tolcia z Krzyczek, to dopiero był szatan!!!! więc praktyka jest proszę ciotki! :eviltong:
ale faktycznie Kuba barykadował swój pokój bo ona była jak niszczycielska torpeda.......:p nawet na kocie jeździła co sie żadnemu psu nie udało.....
a te też wyglądaja cwaniakowato.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Folen']Czy ja widzę coś na kształt kociej myszki na ostatniej focie? hmm ;)
Ja mam taki koszyk wiklinowy w którym trzymam zabawki psa i kota. I te małe szkraby go odkryły…więc co chwile sobie do niego chodzą i wybierają nową zabawkę.

Posted

Farcik jest bardzo fajnym szczeniakiem i na pewno wyrośnie na dobrze ułożonego i grzecznego psiaka (jeśli oczywiście trafi na odpowiedzialnych ludzi). On bardzo lubi towarzystwo ludzi, jest zrównoważony i chętny do nauki. Naprawdę ma super charakter.

Posted

MYCHA BARDZO, BARDZO CI DZIĘKUJĘ

Farcik jest wyjatkowym pieskiem i ciesze się, że bedziesz go miała razem z Twoją mamą na oku:multi::multi::multi:

- dziś pojdę jeszcze z nimi do weta i on zadecyduje - albo je jeszcze raz odrobaczę albo zaszczepię

Posted

[quote name='Olga132']MYCHA BARDZO, BARDZO CI DZIĘKUJĘ

Farcik jest wyjatkowym pieskiem i ciesze się, że bedziesz go miała razem z Twoją mamą na oku:multi::multi::multi:

- dziś pojdę jeszcze z nimi do weta i on zadecyduje - albo je jeszcze raz odrobaczę albo zaszczepię

To moja mama, chyba jak ktoś chce psiaka, to ona na stronę fundacji odsyła.