Aurunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tigrunia napisał(a):No wreszcie więcej o chłopa w tym domu :evil_lol: :loveu: Ty .. ale on do Ibki podobny :loveu: :evil_lol: I Gazelę też mi przypomina :loveu: Superancko :multi: Kasia mów kiedy do Ady jedziesz to zlot zrobimy :diabloti: Już niebawem do mnie przyjadą :eviltong: oczywiście B was też zapraszam;) Quote
iberia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 AmiX napisał(a):Noooo kawaler dobrze dobrany:evil_lol: Kasia ma dobry gust:loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam foty to zgupiałam przez chwile:oops: az głupio bo Ibi to maja ulubieniaca:loveu: ale krótka broda go zdemaskowała;) Enzo to mała laleczka :loveu: do tego przytulasny wreszcie mam swojego pieska bo Ibka to jest TZ-a (tzn. jego kolana należa do niej) Grata to pies podwórkowy (musi miec dzień żeby się przytulić) a Zulek to caly czas przy mnie przytlasek. z dziewczynami dogaduje się świetnie. Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jaki fajny:loveu::loveu::loveu: Po prostu piękny:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:GRATULACJE!!!:multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Aurunia napisał(a):Już niebawem do mnie przyjadą :eviltong: oczywiście B was też zapraszam;) Kiedy, kiedy?? :multi::evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tigrunia napisał(a):Kiedy, kiedy?? :multi::evil_lol: Kiedy już z Kasią musisz ustalić. Pierw musi dostać się do mojego namiotu :evil_lol: bo mi ukradła :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Śliczny psiak i ma fajne imię:cool3: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Super :multi: Proszę o jeszcze :multi::loveu: :evil_lol: Quote
iberia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 a teraz kilka fot aby pokazać jak Enzo zżył sie z dziewczynami wszystko razem Quote
tigrunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Przynajmniej ciucha ma innego :evil_lol: :loveu: Quote
ladyyork Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Masz teraz gromatke niczego sobie:loveu:takie códa mieć ,musisz być z nich dumna:shiny: Quote
iberia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 no pewnie że jestem dumna!!!! a teraz kilka światecznych fotek Quote
ladyyork Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jakie códa piękne Quote
Aurunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Śliczni :loveu::loveu::loveu::loveu: Zapraszamy po odbiór prezentów :cool3: Quote
tigrunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Super ekipa :multi: Kasia kurde zbieraj się do Ady bo moje dziewczynki też się prezentów nie mogą doczekać :placz: :mad: Quote
Sandra i Soul :) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 śliczne pchełki :loveu: a jakie podobne do siebie :cool3: Quote
Aurunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ENZA PIĘKNYCH DZIECI I SAMYCH SUKCESÓW WYSTAWOWYCH :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: :laola: :new-bday::BIG: Quote
Recommended Posts