Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj odbyła sie zbiorowa kapiel i proby czesania koczka wedlug wskazówek Magdaleny:loveu: cos wyszło:diabloti: ale jeszcze kilka lat ćwizen aby wyszlo mi to jak mistrzyni :loveu:

Posted

uff, ale zdjęć... ludzie litości!:loveu:

Bombeczka jak dla mnie rewelacja! Lubię takie, a nie jak u których to aż wiszące nad oczami - ale to moje zdanie:eviltong:

Posted

no rzeczywiście strasznie długo cię nie było ale masz do nadrabiania :)
A my wróciłyśmy z wystawy w Nowej rudzie :razz:, droga była daleka 600km i bardzo męcząca ale udało nam się ja pokonać!!!:multi::multi::multi:
dziewczyny dostały piekne opisy Gracja ocene wybitnie obiecującą:multi: i 4 lokate a Ibka ocenę doskonałą :multi: bez lokaty. i tym samy Ibi ma juz wszystkie wystawy zaliczone z ocenami doskonalymi aby uzyskać wpis SUKA HODOWLANA :)
Jedynie zawiedziona jestem oraganizacją tej wystawy!!!:mad: parking w błocie całe spodnie do kolan mialam brudne:mad: zero podjazdów na hale udalo mi sie dojść dzieki pomocy paru miłych mężczyzn którzy wnieśli mi wózek po schodach :loveu: ale to nie koniec problemów na samej hali zero miejsca pomimo ze byla godzina 13:mad: 20 miut przecikałam się pod ring ale udało się!!!
To była moja pierwsza i ostatnia wystawa w nowej rudzie!!!:mad: szkoda męczyc tam psiurki:angryy: