Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

garcja w papilotach chodzi bez problemy wytrzymałaby w nich bez problemu ale niestety ubranko nie wytrzymało zabawy na podwórku a właściwie polerowania podwozia panci samochodu.

Jak przystało na prawdziwą GRACJE ubranko damy wyglądło tak:

Posted

a własnie nie o 12 hihihih
psiury obudziły mnie o 9.15 :) nie ludzka pora jak na niedziele

hmmm no Adus kilka zdjeć jeszcze zostalo mi do wstawienia. B w grudniu umnie!!! zabierzesz po drodze Ade a M i D tez muszą pzyjechac

Posted

iberia napisał(a):
a własnie nie o 12 hihihih
psiury obudziły mnie o 9.15 :) nie ludzka pora jak na niedziele

hmmm no Adus kilka zdjeć jeszcze zostalo mi do wstawienia. B w grudniu umnie!!! zabierzesz po drodze Ade a M i D tez muszą pzyjechac

Spoko ! Muszę wypróbować nową autostrade :evil_lol: Ale po M i D to mi już nie po drodze :p

Posted

tigrunia napisał(a):
Spoko ! Muszę wypróbować nową autostrade :evil_lol: Ale po M i D to mi już nie po drodze :p

Nowa autostrada super wypróbowałam wczoraj jadac do Ady wprwdzie nadrobilam 60km no ale cóz

Posted

iberia napisał(a):
Nowa autostrada super wypróbowałam wczoraj jadac do Ady wprwdzie nadrobilam 60km no ale cóz

Ale przynajmniej przez prom nie jechałąś jak ostatnio, co ? :evil_lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Witamy u was:lol:
Dziewczynki są cudowne, mam nadzieje, że zobaczę je gdzieś na ringu.

Kasia jeździ jak naćpana po wszystkich wystawach możliwych :evil_lol: Jakby mogła to by do Stanów chyba poleciała :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
Kasia jeździ jak naćpana po wszystkich wystawach możliwych :evil_lol: Jakby mogła to by do Stanów chyba poleciała :diabloti:

No i prawidłowo:evil_lol: ja też bym tak chciała, czyli na pewno gdzieś je zobaczę.