ladyyork Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jakie códowne masz dziewczyny ,no dosłownie ideały :loveu: Quote
iberia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 gdyby jeszcze Ibka miała kolor twojej Ineczki to byłoby super:) Quote
ladyyork Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 iberia napisał(a):gdyby jeszcze Ibka miała kolor twojej Ineczki to byłoby super:) Nie przesadzaj jest códowna:loveu::loveu::loveu: Quote
iberia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ale jaśniejsza mogłaby być sedziowie tak uważaja Quote
ladyyork Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 iberia napisał(a):ale jaśniejsza mogłaby być sedziowie tak uważaja Mnie zaś mówili że Inka ma zły pigment, oni sami nie bardzo więdzą czego chcą;). Twoja sunia jest códowna Quote
ladyyork Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 iberia napisał(a):co sedzia to inna opinia każdy ma swój typ jeden lubi jasne, drugi ciemne jeden duże, drugi małe jeden wzorcowe drugi czeskie:diabloti: Nikomu się na 100% nie dogodzi eh Quote
iberia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 co sedzia to inna opinia każdy ma swój typ jeden lubi jasne, drugi ciemne jeden duże, drugi małe jeden wzorcowe drugi czeskie:diabloti: Quote
ladyyork Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ale się dziwnie post mój ułozył( cytat wcześniej niż wypopwiedz):evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 iberia napisał(a): jeden wzorcowe drugi czeskie:diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
iberia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 wczoraj byłysmy w odwiedzinach u cardeł:) spotkanko sie bardzo udało psy poszalały a Grata znalazła nawet swoją miłość:loveu::loveu::loveu::loveu: ja zreszta też:evil_lol: a teraz kilka fotek Nane i :loveu: Zuzolek a teraz sam Zuzolek:loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz Grazyna pies do obslugi RUMBY :lol: a to jej słodka moreczka Quote
iberia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a teraz coś specjalnego po co one tam pojecha;y?? a teraz zdjęcie z serii "tak mi dobrze tak mi rob..." Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pisałam rano ale się zawiesiło więc próba nr 2 :cool1: Jestem pod wrażeniem , że Zulkowi takie pikne włoski urosły :crazyeye: I Martusia się narysowała :loveu: Proszę o więcej fotek :loveu: Chociaż tutaj można Cardełkową rodzinę pooglądać bo do siebie na galerię to nie łaska zawitać :cool1: Quote
iberia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 noooo Zuzolek ma śliczne włoski wogóle jest boski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 iberia napisał(a):noooo Zuzolek ma śliczne włoski wogóle jest boski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to dalej - co się zastanawiasz - przecież potrzeba chłopa dla Twoich dziewczyn :evil_lol: Quote
iberia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 przedstawiam nowego członka naszej rodziny:) ENZO Cardea dzis przyjechał do nas i juz został:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :multi:GRATULACJE:multi: Nie możemy się doczekać poznanie kawalera Quote
Aurunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 iberia napisał(a):Ada poznasz go już niedlugo :) Mam taką nadzieje :eviltong: Quote
Magda Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Witamy nowego członka rodziny!:loveu::loveu: Oj, to już trójeczka!:multi: Quote
ladyyork Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Witamy jego a dla ciebie gratulacje że do córeczek dołączył synuś, u mnie też takie szczęście dzisiaj:loveu:też synuś dołaczył Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No wreszcie więcej o chłopa w tym domu :evil_lol: :loveu: Ty .. ale on do Ibki podobny :loveu: :evil_lol: I Gazelę też mi przypomina :loveu: Superancko :multi: Kasia mów kiedy do Ady jedziesz to zlot zrobimy :diabloti: Quote
tigrunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 AmiX napisał(a): Jest śliczny:loveu: Ja też powiedziałam jak tylko zobaczyłam foty że z pysia to on do Ibi podobny:loveu: Czyli coś w tym musi być :evil_lol: Quote
AmiX Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasia już gratulowałam i jeszcze raz gratuluje!!!:) Jest śliczny:loveu: Ja też powiedziałam jak tylko zobaczyłam foty że z pysia to on do Ibi podobny:loveu: Quote
AmiX Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tigrunia napisał(a):Czyli coś w tym musi być :evil_lol: Noooo kawaler dobrze dobrany:evil_lol: Kasia ma dobry gust:loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam foty to zgupiałam przez chwile:oops: az głupio bo Ibi to maja ulubieniaca:loveu: ale krótka broda go zdemaskowała;) Quote
Recommended Posts