Aurunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gratulacje dostałaś przez telefon ale... :multi::loveu::loveu:GRATULUJE JESZCZE RAZ!!!!:multi::loveu::loveu: Quote
iberia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 no i jestem wreszcie na dogo:) wystawa w kielcach dla nas bardzo udana Ibi pierwszy raz wystawiana w klasie posredniej otrzymała 3 lokate :) zdjęcia wrzuce wieczorkiem Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='iberia']no i jestem wreszcie na dogo:) wystawa w kielcach dla nas bardzo udana Ibi pierwszy raz wystawiana w klasie posredniej otrzymała 3 lokate :) zdjęcia wrzuce wieczorkiem Uff już myślałam, ze Cie ufo porwało :crazyeye: Czekam na fotki :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wielkie gratulacje, szkoda, że jej nie widziałam. Gracja tez była? Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Kasiu :) Zdjecia mam u siebie w galerii, a mam Ci jakieś przesłać?? Quote
iberia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kasiu byłoby super jakys mi przesłała [email protected] teraz sobie mysle ze jak nie zrobicie obwodnicy przez Zgierz i przez te korki to bede u was gosciła na kawie jak bede do taty jechala zeby korki przeczekać, fajnie pierwsza kawa w bydgoszczy u Beaty lub w Kwidzynie u Ady, a druga w Zgierzu <hahaha> Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kaśka coś Ci się chyba pokirało bo dwa razy są te same zdjęcia :eviltong: Fotki superolo :loveu: Quote
slawi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 iberia napisał(a): Co ten sędzia sprawdza :crazyeye: ? :loveu:Oczywiście my też przyłączamy sie do gratulacji dla Ibi:loveu: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 slawi napisał(a):Co ten sędzia sprawdza :crazyeye: ? :loveu:Oczywiście my też przyłączamy sie do gratulacji dla Ibi:loveu: Sama jestem ciekawa :-o Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 iberia napisał(a): teraz sobie mysle ze jak nie zrobicie obwodnicy przez Zgierz i przez te korki to bede u was gosciła na kawie jak bede do taty jechala zeby korki przeczekać, fajnie pierwsza kawa w bydgoszczy u Beaty lub w Kwidzynie u Ady, a druga w Zgierzu <hahaha> Kasieńko obwodnicy to jeszcze długo...długo nie bedzie wiec Was z przyjemnością i serdecznie zapraszam na kawe tylko dawaj znać wcześniej że przyjeżdzasz :lol: Zaraz wyśle focie Quote
nane Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):Sama jestem ciekawa :-o ciemiączko sprawdza czy zrośnięte :cool1: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nane napisał(a):ciemiączko sprawdza czy zrośnięte :cool1: No wreszcie ktuś mundry się odezwał :p Dziękujemy Mendoratorko za wyjaśnienie :loveu: Quote
Magdalena1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kasiu gratulacje :loveu: piękna Ibusia!! a ile zdjęc mojego synka, śliczne. będzie można na stronie z kilku skorzystać? :cool1: Quote
Recommended Posts