iberia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Ada wielkie dzieki!!1 No to sie chwalę!:) dzis bylismy na wystawie w slupsku i nasz Gracja [SIZE=7]I lokata, zwycięstwo młodziezy i Najlepszy Junior w rasie a na Bis-ie zostala wybrana z jeszcze jednym pieskiem Pani Supronowicz do finalu jako najladniejsze juniory grupy III Ibi w klasie pośredniej 2 lokata Zdjęcia bedą prawdopodobnie jutro jak znajomi mi przesla :) Quote
tigrunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Gratulacje Kasiu raz jeszcze i z niecierpliwością czekam na fotki twoich modelek :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wspaniale oby dwie się spisały, ode mnie też gratulacje :multi: Quote
ladyyork Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Códownie Kasiu masz wspaniałe dziewczyny,chłopaka zresztom też:loveu: Quote
nane Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [FONT=Courier New]Kasiu wieeeeelkie gratulacje od nas :loveu: oby tak dalej :multi: teraz nie macie wyjścia musicie jeździć :icon_roc: [/FONT] Quote
nane Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='tigrunia']Przecie ona już jeździ jak narwana - co chcesz ?? :crazyeye: [FONT=Courier New]więcej i więcej i więcej :knuje: [/FONT] Quote
tigrunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Kasiu wieeeeelkie gratulacje od nas :loveu: oby tak dalej :multi: teraz nie macie wyjścia musicie jeździć :icon_roc: [/FONT] Przecie ona już jeździ jak narwana - co chcesz ?? :crazyeye: Quote
iberia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 no mój plan wystawowy moglabym na kilka osób rozdzielić:) To wy M malo jeździcie!!! Quote
ladyyork Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gratulacje Kasiu, masz piękne pieski i należą im się te tytuły. Jeśli chodzi o mnie zacznę jeździć dopiero od sierpnia ,teraz zmieniam lokal (salon i sklep przenosze) a póżniej jade na operacje prostowania przegród nosowych,więc musze poczekać bo brak kasy:cool3:. Mam nadzieje że w Krakowie się spotkamy,jesteś mi winna jeszcze zdjęcia z Katowic;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Grata ślicznie się prezentuje, gratulacje :loveu: Quote
Libres Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kasia co się nie chwalisz sukcesami w Płocku. Gratulujemy!!! Szalejesz!!! Quote
iberia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 No spokojnie już się chwale Ibi klasa posrednia 1 lokata, wniosek na championa Grata klasa mlodziezy 2 lokata Enzo klasa młodzieży 3 lokata Quote
AmiX Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='iberia']No spokojnie już się chwale Ibi klasa posrednia 1 lokata, wniosek na championa Grata klasa mlodziezy 2 lokata Enzo klasa młodzieży 3 lokata GRATULUJE!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ode mnie tez gratulacje, świetnie się psiaki spisały :multi: Quote
AmiX Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kasia jeszcze raz gratuluje :multi::multi::multi: SUPER!!!! ps. czekam na fotki z niedzieli Engi i Fasti :) nie mam gg :( Quote
iberia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no i jestesmy po Kolejnym wystwowym weekendzie i mamy Kolejne sukcesy Międzynarodowa Szczecin Gracja Klasa mlodzieży ocena doskonała Iberia klasa pośrednia 3 lokata :) Quote
iberia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no i niedzielny suces Krajowa Lubieszyn Gracja klasa młodzieży 2 lokata Ibi Klasa posrednia 1 lokata, CWC Quote
Recommended Posts