iberia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Aurunia napisał(a):My do naszego rodzimego związku czyli Grudziądz. Jako wystawca i sponsor. Oczywiście jak moja dziewczyna nie dostanie cieczki ale jak dostanie to będę na pewno jako widz. Super!!! znowu sie spotkamy :) Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Hey Kasiu ! :multi: Oczywiście zapraszam do mnie jeśli na wystawę w Grudziądzu się wybierasz! Przy okazji o Inowrocław mogłabyś zachaczyć :multi: Quote
iberia Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='tigrunia']Hey Kasiu ! :multi: Oczywiście zapraszam do mnie jeśli na wystawę w Grudziądzu się wybierasz! Przy okazji o Inowrocław mogłabyś zachaczyć :multi: Pewnie że przyjadę nawet o zaproszenie nie pytam po prostu przyjezdzam hihihihih Kochana jesteś!!! Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='iberia']Pewnie że przyjadę nawet o zaproszenie nie pytam po prostu przyjezdzam hihihihih Kochana jesteś!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziś mam dzień dobroci :evil_lol: Quote
iberia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Najpierw nowe zdjęcia IBKI dzisiejsze a potem foty z oceanarium Quote
tigrunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ojej .. ile fotecek :loveu: I jakie ślicne :loveu::loveu: Quote
iberia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 tigrunia napisał(a):Ojej .. ile fotecek :loveu: I jakie ślicne :loveu::loveu: Ale ty szybka jesteś :):loveu: Quote
tigrunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 iberia napisał(a):Ale ty szybka jesteś :):loveu: Ano :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 O jakie ładne zdjęcia :) Ibka ślicznotka:loveu: Wstąpiłam latem do oceanarium, porobiłam trochę fotek, ale moim kompaktem nie wyszły takie ładne:eviltong: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://images29.fotosik.pl/168/df6cd8fda975ff91.jpghttp:// Świetna fota!!:evil_lol::evil_lol: Fotki przepiękne - te kolory:loveu: Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Magda_Miki']http://images29.fotosik.pl/168/df6cd8fda975ff91.jpghttp:// Świetna fota!!:evil_lol::evil_lol: Fotki przepiękne - te kolory:loveu: Władka wolniej ! Bo nie nadążam za Tobą!! :evil_lol: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tigrunia napisał(a):Władka wolniej ! Bo nie nadążam za Tobą!! :evil_lol: Sasasasa:diabloti: Mam ogon! Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magda_Miki napisał(a):Sasasasa:diabloti: Mam ogon! No masz :evil_lol: Ale juz mnie zadyszka wzieła :shake: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tigrunia napisał(a):No masz :evil_lol: Ale juz mnie zadyszka wzieła :shake: A ja zgłodniałam:evil_lol: Idę zrobić postój u Madźki. Ona zawsze coś tam ma pod ręką:eating: Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magda_Miki napisał(a):A ja zgłodniałam:evil_lol: Idę zrobić postój u Madźki. Ona zawsze coś tam ma pod ręką:eating: Ojj.. tylko nie gadajcie o jedzeniu!! Ja po tym odwyku teraz sie najeść nie moge :shake: A dopiero o 18 będę w domu :placz: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tigrunia napisał(a):Ojj.. tylko nie gadajcie o jedzeniu!! Ja po tym odwyku teraz sie najeść nie moge :shake: A dopiero o 18 będę w domu :placz: Chcesz słonego paluszka?:cool3: Mam pod ręką kilka. Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magda_Miki napisał(a):Chcesz słonego paluszka?:cool3: Mam pod ręką kilka. Nie lubiem :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magda_Miki napisał(a):A ja zgłodniałam:evil_lol: Idę zrobić postój u Madźki. Ona zawsze coś tam ma pod ręką:eating: A mam Was! To dlatego u mnie ciacha chciała :mad: Magda_Miki napisał(a):Chcesz słonego paluszka?:cool3: Mam pod ręką kilka. O rety Władka :loveu: Pod nosem masz lasek, pod ręką paluszki :loveu: Czy to nie za dużo jak na jedną osobę?? :???: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 madziasto4 napisał(a):A mam Was! To dlatego u mnie ciacha chciała :mad: O rety Władka :loveu: Pod nosem masz lasek, pod ręką paluszki :loveu: Czy to nie za dużo jak na jedną osobę?? :???: :evil_lol: Długo szukałaś Madzka :evil_lol::evil_lol: Oj hihi :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts