Aurunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja będę koło 9.30. nie chce za szybko. Tylko tak żeby trochę po ringu pochodzić. a potem czesać prostować itd. Mi nie zależy żaby być przy ringu bo jak Aura widzi moich rodziców to nie za bardzo chce chodzić (pierwszy raz jadę tylko z tatą bo mama nie lubi wystaw) zobaczymy jak to będzie. Jadę na pewno wystawić ale też porozmawiać z pewnym hodowcą o szczeniaku. Ja wiem że wstaję gdzieś o 4.30 a o której za jedziemy to zobaczę.Ale planuję na 9.30. Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witam gratuluje wystawy:p to moze jakies foteczki z tej okazji:cool3: Quote
iberia Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Pegaza napisał(a):Witam gratuluje wystawy:p to moze jakies foteczki z tej okazji:cool3: Zaraz będą a pewnie W piatek przed wystawą schrzaniłysmy włos Ibki :-( w czasie kapieli wyłączyli prąd i wode Ibka włączyli dopiro rano :-( ratowałąm sie woda mineralną ale miałam tylko 1,5 litra także całą noc była w szamponie i włosy sie puszyły:-( Ale jest super wybitnie objecujacy :smile: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 no co za pech:mad:ale jak widać naszej Ibi się udało i włos wyszedł piękny :p a ja dalej szukam.. czarnuszka.. Quote
tigrunia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No i co ? Gdzie te foty?? Ja jestem w pracyi jeszcze wszystkich an fotosiku nie mam .. nie doszłam do prezentacji Ibki :shake: Quote
AmiX Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Gratulacje dla Ibi!!:) No i czekany na zdjęcia.:) Quote
pysiulka86 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Rownież gratuluje wybitnej pannicy :) Quote
tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Noo .. wreszcie jakies fotki :multi: Tak wczoraj zgrywałam je sobie na fotosika i nie mogłam żadnej uśmiechniętej znaleźć :roll: Quote
AmiX Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ale ona śliczna:loveu::loveu: Jak dla mnie to powinna być na pierwszym miejscu:p Quote
Kincia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Miałam taki sam telefon xD Ibi cudna :loveu::loveu: No i gratuluje :multi: Quote
Pegaza Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej szkoda ze fotki ciemne bo nie bardzo widać Ibi:p ale ale na tych fotkach taka malutka sie wydaje...:roll: Quote
iberia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Pegaza napisał(a):Hej szkoda ze fotki ciemne bo nie bardzo widać Ibi:p ale ale na tych fotkach taka malutka sie wydaje...:roll: popołudniu rozjasnie te fotki Quote
Aurunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej Kasiu jak tam film i nauka czesanie kiedy pierwsza kitka w twoim wykonaniu? A co do wielkości Ibki to ona na prawdę jest malutka. Wiem bo trzymałam ją na rękach. Quote
iberia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Aurunia napisał(a):Hej Kasiu jak tam film i nauka czesanie kiedy pierwsza kitka w twoim wykonaniu? A co do wielkości Ibki to ona na prawdę jest malutka. Wiem bo trzymałam ją na rękach. hej Aduś koczka będę jutro próbować po kąpieli zobaczymy co z tego mi wyjdzie :) Wysyam ci też wiadomośc na pw Quote
Aurunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Więc trzymamy kciuki. I czekamy na efekty twojej pracy. Jak na razie nie dostałam wiadomości na pw. Może później przyjdzie. Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Halo halo Kasieńko .. gdzie te rozjaśnione foty :mad: W ogóle to mogłabyś dać troche nowych fotk .. przecież co chwile focisz swoją modelke :loveu: Quote
pinkyoreczka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :mad:własnie zgadzam sie, takie cudo trzeba wszystkim pokazywac!:mad::mad: Quote
Aurunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 zgadzam się ze wszystkimi. a po za tym miała być kitka w twoim wykonaniu i co.:mad:nie ma. Quote
iberia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Aurunia napisał(a):zgadzam się ze wszystkimi. a po za tym miała być kitka w twoim wykonaniu i co.:mad:nie ma. Ada jeszcze 10 minut i będą choc nie wiem czy to cos kokiem można nazwac ;) Quote
Aurunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ma pewno będzie dobrze. Mi też ma początku nie wychodziło. Po prostu trzeba jak ze wszystkim ćwiczyć. Quote
pinkyoreczka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bardzo ładnie, cudny piesek i fryzurka:megagrin:, co ty od tej fryzy chcesz:???:, wreszcie sie zdjatek doczekalam, caluski laleczki:kiss_2: Quote
Recommended Posts