Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Zapomniałam zapytać:oops: gdzie kupiłaś takie śliczne ubranko??;)[/FONT]

Ubranko Ibi dostała pod choinke ale jest z firmy JK ANIMALS (jakaś czeska chyba firma) jest to ubrako KOLEKCJA JESIEŃ ZIMA 2007

Posted

[quote name='tigrunia']Uuu.. widze, ze pozycja wycwiczona :loveu:
Świetne foty :loveu:[/quote]
ćwiczymy cwiczymy choć nie idzie łatwo :) ale nastąpił przełom stała ostatnio 15 minut!!!!

teraz niestety jest chora ma angine :(

Posted

[quote name='iberia']ćwiczymy cwiczymy choć nie idzie łatwo :) ale nastąpił przełom stała ostatnio 15 minut!!!!

teraz niestety jest chora ma angine :([/quote]

15 minut ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kasiu i ty mówisz,ze nie idzie łatwo ?? Tyle to Championy nie stoją nawet :crazyeye:

Posted

[quote name='tigrunia']15 minut ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kasiu i ty mówisz,ze nie idzie łatwo ?? Tyle to Championy nie stoją nawet :crazyeye:[/quote]

no dobra dobra w domu stoi ale tak naprawde okaze się na wystawie jak bedzie tłum ludzi i sędzia który bedzie chciał ja macać. a apropo championów moja Ibka od pierwszego dnia u mnie jest już moim championem!!!

Posted

[quote name='iberia']no dobra dobra w domu stoi ale tak naprawde okaze się na wystawie jak bedzie tłum ludzi i sędzia który bedzie chciał ja macać. a apropo championów moja Ibka od pierwszego dnia u mnie jest już moim championem!!![/quote]

:loveu: Ano pewnie, ze jest :loveu: Jessi tez jest moją Championką :loveu: Tylko dzis rano na nią nakrzyczałam, bo sie garbiła :oops: Co do Twojej metoty Kasiu tego ustawiania to jak tylko jej zabiore ten smakolyk do gory to ona zaraz sie cofa i juz tak ladnie nie stoi :mad:

Posted

Przyszłam obejrzeć Twoją pannicę. Moim zdaniem wygląda cudnie i na pewno da radę na ringu. Jeszcze się okaże, że wypadnie lepiej od Ciebie (stres itd.):eviltong:

Chciałabym Was zobaczyć

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Przyszłam obejrzeć Twoją pannicę. Moim zdaniem wygląda cudnie i na pewno da radę na ringu. Jeszcze się okaże, że wypadnie lepiej od Ciebie (stres itd.):eviltong:

Chciałabym Was zobaczyć

Zapraszamy w takim razie do Torunia :) Ja tez bede z Jessi ale tylko kibicowac Ibi i fotki robić :loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!
Czytałam o oczku... Trzymam kciuki, żeby szybko się wygoiło:loveu:

Dzieki wielkie Madziu. Na pewno się wygoi mocno w to wierzę
Dzięki za wsparcie dziewczyny

Posted

tigrunia napisał(a):
Biedactwo :( Oby się wszystko dobrze skończyło !
A ten kołnierz to zeby sobie nie drapała oczek?

Tak żeby przynajmniej utrudnić jej dostęp do tego oczka jak nie ma mnie w domu albo jak jestem zajęta i nie mam jak jej pilnowąc bo to ją swędzi