iberia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 a teraz Ibi po kapieli małe czesanko :) Zmęczona czesaniem przysypia pod koniec :) Quote
iberia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Spacer w grudniowy poranek 30 grudnia Quote
tigrunia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Aaaallleeee fotek :multi: Iberia śliczna jak zawsze :loveu: Quote
AmiX Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Times New Roman]Zapomniałam zapytać:oops: gdzie kupiłaś takie śliczne ubranko??;)[/FONT] Quote
iberia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Zapomniałam zapytać:oops: gdzie kupiłaś takie śliczne ubranko??;)[/FONT] Ubranko Ibi dostała pod choinke ale jest z firmy JK ANIMALS (jakaś czeska chyba firma) jest to ubrako KOLEKCJA JESIEŃ ZIMA 2007 Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Uuu.. widze, ze pozycja wycwiczona :loveu: Świetne foty :loveu: Quote
iberia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']Uuu.. widze, ze pozycja wycwiczona :loveu: Świetne foty :loveu:[/quote] ćwiczymy cwiczymy choć nie idzie łatwo :) ale nastąpił przełom stała ostatnio 15 minut!!!! teraz niestety jest chora ma angine :( Quote
AmiX Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Times New Roman]Życzymy zdrowia ślicznotce[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ania i Eti[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='iberia']ćwiczymy cwiczymy choć nie idzie łatwo :) ale nastąpił przełom stała ostatnio 15 minut!!!! teraz niestety jest chora ma angine :([/quote] 15 minut ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kasiu i ty mówisz,ze nie idzie łatwo ?? Tyle to Championy nie stoją nawet :crazyeye: Quote
iberia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']15 minut ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kasiu i ty mówisz,ze nie idzie łatwo ?? Tyle to Championy nie stoją nawet :crazyeye:[/quote] no dobra dobra w domu stoi ale tak naprawde okaze się na wystawie jak bedzie tłum ludzi i sędzia który bedzie chciał ja macać. a apropo championów moja Ibka od pierwszego dnia u mnie jest już moim championem!!! Quote
tigrunia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='iberia']no dobra dobra w domu stoi ale tak naprawde okaze się na wystawie jak bedzie tłum ludzi i sędzia który bedzie chciał ja macać. a apropo championów moja Ibka od pierwszego dnia u mnie jest już moim championem!!![/quote] :loveu: Ano pewnie, ze jest :loveu: Jessi tez jest moją Championką :loveu: Tylko dzis rano na nią nakrzyczałam, bo sie garbiła :oops: Co do Twojej metoty Kasiu tego ustawiania to jak tylko jej zabiore ten smakolyk do gory to ona zaraz sie cofa i juz tak ladnie nie stoi :mad: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Przyszłam obejrzeć Twoją pannicę. Moim zdaniem wygląda cudnie i na pewno da radę na ringu. Jeszcze się okaże, że wypadnie lepiej od Ciebie (stres itd.):eviltong: Chciałabym Was zobaczyć Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Przyszłam obejrzeć Twoją pannicę. Moim zdaniem wygląda cudnie i na pewno da radę na ringu. Jeszcze się okaże, że wypadnie lepiej od Ciebie (stres itd.):eviltong: Chciałabym Was zobaczyć Zapraszamy w takim razie do Torunia :) Ja tez bede z Jessi ale tylko kibicowac Ibi i fotki robić :loveu: Quote
Magda Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hej! Czytałam o oczku... Trzymam kciuki, żeby szybko się wygoiło:loveu: Quote
iberia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej! Czytałam o oczku... Trzymam kciuki, żeby szybko się wygoiło:loveu: Dzieki wielkie Madziu. Na pewno się wygoi mocno w to wierzę Dzięki za wsparcie dziewczyny Quote
tigrunia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Biedactwo :( Oby się wszystko dobrze skończyło ! A ten kołnierz to zeby sobie nie drapała oczek? Quote
agnilale Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jaka biedulka,mam nadzieje,ze szybko sie wygoi i nie pozostanie sladu. Quote
iberia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 tigrunia napisał(a):Biedactwo :( Oby się wszystko dobrze skończyło ! A ten kołnierz to zeby sobie nie drapała oczek? Tak żeby przynajmniej utrudnić jej dostęp do tego oczka jak nie ma mnie w domu albo jak jestem zajęta i nie mam jak jej pilnowąc bo to ją swędzi Quote
AmiX Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Biedna ślicznotka :-( trzymam kciuki za szybkie zagojenia oczka:glaszcze: Pozdrawiam Ania Quote
Recommended Posts