Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no brawo:multi: jak na pierwszy raz dla mnie super. Ja też nie czesałam świetnie psa od razu. a i teraz też nieraz mi nie wychodzi. ale dojdziesz do wprawy.chociaż widać efekty waszej kąpieli. a efektem wczorajszej naszej kąpieli są kto zgadnie? PAPILOTY. a wracając do kitki czym tapirujesz ja ostatnio kupiłam sobie nowy grzebyk to tapirowania.

Posted

OOOO.. widzę że macie nasze foty z wystawy bardzo ładne. a ja ich nie dostałam. Jessi ma chyba kupne kółeczko bo ja osobiście posiadam dwa. I dwa szyłam sama. jedno na wystawy a drugie do domu bo Aurunia nie chciała oddać kółeczka wystawowego. A moja hodowczynie twierdzi że pies natłuszczony nie może leżeć w wystawowym kółeczku. I faktycznie to domowe co jakiś czas robi się tłuste i trzeba prać częściej niż to wystawowe.

Posted

Aurunia napisał(a):
OOOO.. widzę że macie nasze foty z wystawy bardzo ładne. a ja ich nie dostałam. Jessi ma chyba kupne kółeczko bo ja osobiście posiadam dwa. I dwa szyłam sama. jedno na wystawy a drugie do domu bo Aurunia nie chciała oddać kółeczka wystawowego. A moja hodowczynie twierdzi że pies natłuszczony nie może leżeć w wystawowym kółeczku. I faktycznie to domowe co jakiś czas robi się tłuste i trzeba prać częściej niż to wystawowe.

Jessi tak, ma kupne, 60 zł nas kosztowało :loveu: I jeszcze ani razu w nim nie spała i spać nie będzie bo to posłanko tylko na wystawy jest :loveu: Na razie tylko Ibka je przetestowała :evil_lol:
Aurunia napisał(a):
widzę że nadrabiasz zaległości hurtowo. ale ją natłuściłaś. aż dziw że nie zlizuje olejku sobie.

Własnie .. co do zlizywania - Jessi z siebie nie zlizuje, tylko wąsy ciągle oblizuje :roll:

Kasiu - widzę, że Ibce spodobała sie kokardka od Cioci Beci :evil_lol: Tylko jej nie zgubcie :p

Posted

tigrunia napisał(a):
Ibisia powiedz kiedy ta pańcia Cie znowu do Jessinki przywiezie ?? :loveu:

Na święta jedziemy do wrocławia i krakowa to na kawke do was wstapimy na 100%

Posted

Aurunia napisał(a):
Cześć Kasiu. Moja Aurunia też nie lubi pryskania w kitkę dlatego zdecydowałam się na lakier z ISB z pędzelkiem moim zdaniem lepiej się sprawdza.

też mam ten z Isb tylko muszę nabrać w prawy w nakładaniu go albo spróbuje przelać trochę w taką buteleczkę z atomizerem jak są próbki perfum :)
Ada a gzie teraz na wystawe się wybieracie??

Posted

My do naszego rodzimego związku czyli Grudziądz. Jako wystawca i sponsor. Oczywiście jak moja dziewczyna nie dostanie cieczki ale jak dostanie to będę na pewno jako widz.

Posted

iberia napisał(a):
Na święta jedziemy do wrocławia i krakowa to na kawke do was wstapimy na 100%

:loveu: Czekamy z niecierpliwością :loveu:
Ale Ibka jest szalona :evil_lol: Lata jak supermen :evil_lol: