pinkyoreczka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ibka Kończy 9 miesięcy:klacz::B-fly::tort::new-bday::BIG::new-bday::BIG:Wszystkiego Najlepszego mała:loveu::bday: Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No dawaj foty Pani fotograf - co się ociągasz ?? :mad::mad: Quote
iberia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Zdjęcia z wystawy w Grudziądzu Ibi jak zwykle na wystawie dostała głupawke :) Ale mamy ocene doskonałą (pierwszy start w klasie młodziezy) i ładny opis Tigrunia i Jessi Ibi i Aurunia bi daje soczystego buziaka Nesjance :) Ada czesze Aurunie :) Dwie kumpele :) Ibi i Jessi Quote
AmiX Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Świetne fotki :) Tigrunia dobry fotograf :) W Bydgoszczy chyba ja sie pobawie w paparazzi :p Quote
iberia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 AmiX napisał(a):Świetne fotki :) Tigrunia dobry fotograf :) W Bydgoszczy chyba ja sie pobawie w paparazzi :p Aniu w Bydgoszczy jest zaplanowana sesyjka naszych yorczków przez fotografa :) Wyszykuj Etienke na cacy :) planujemy zrobic zdjęcia do kalendarza :) Quote
AmiX Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 iberia napisał(a):Aniu w Bydgoszczy jest zaplanowana sesyjka naszych yorczków przez fotografa :) Wyszykuj Etienke na cacy :) planujemy zrobic zdjęcia do kalendarza :) No to super!! Nic o tym nie wiedziałam....ale to po wystawie? :oops: to w takim razie chyba wybiore sie z Eti do fryzjera po fachowy koczek i obciecie łapek to w tym nie jestem orłem :lol: Jakąś składke robimy na tego fotografa?? A teraz ide kąpać tego małego brudasa:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Aniu spoko, fotograf jest zaprzyjaźniony :diabloti: Przekupiony grillem u Tigruni :evil_lol: haha P.S. Termin zgłoszeń przedłużony więc możesz zgłosić jeszcze Etienkę :loveu: Masz czas do jutra ;) Quote
dzasta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale piękne zdjęcia i gratuluje udanego debiutu w młodzieży :loveu: IBI jest prześliczna :loveu: Ma piękną główkę i w ogóle cała jest cudowna :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
iberia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 tigrunia napisał(a):Aniu spoko, fotograf jest zaprzyjaźniony :diabloti: Przekupiony grillem u Tigruni :evil_lol: haha P.S. Termin zgłoszeń przedłużony więc możesz zgłosić jeszcze Etienkę :loveu: Masz czas do jutra ;) Ale grilla zrobimy zrzutkowego kazdy przywozi co może i bedzie zabawa jak hohoho Quote
tigrunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 iberia napisał(a):Ale grilla zrobimy zrzutkowego kazdy przywozi co może i bedzie zabawa jak hohoho Ty możesz co najwyżej to domowe winko przywieźć :diabloti: Quote
iberia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 tigrunia napisał(a):Ty możesz co najwyżej to domowe winko przywieźć :diabloti: Niestety winko się kończy zostałą jedna buteleczka :( Ale skombinuje się coś innego spoko spoko damy rade :) Quote
tigrunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 iberia napisał(a):Niestety winko się kończy zostałą jedna buteleczka :( Ale skombinuje się coś innego spoko spoko damy rade :) Ty no nie .. :placz::placz: Za dużo chlejesz :mad: :diabloti: Quote
Magda Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super spotkanko! Dziewczyny pięknie się prezentują:loveu: Życzymy więcej jak najwyższych lokat! Quote
iberia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Magda_Miki napisał(a):Super spotkanko! Dziewczyny pięknie się prezentują:loveu: Życzymy więcej jak najwyższych lokat! Madzka a ty kiedy do nas dołączysz?? Quote
AmiX Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 iberia napisał(a):Ale grilla zrobimy zrzutkowego kazdy przywozi co może i bedzie zabawa jak hohoho No to zgłosiłam Eti na ta wystawe :) nie wiem co to będzie chyba komedia:lol: To na co macie ochote na tego grilla?? i co fotograf lubi jeść??:lol: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):No to zgłosiłam Eti na ta wystawe :) nie wiem co to będzie chyba komedia:lol: To na co macie ochote na tego grilla?? i co fotograf lubi jeść??:lol: :multi::multi::multi: Kurde Kasia ale będzie rywalizacja!! :crazyeye: Ja już sie boje :cool1: Moze Ty Aniu masz domowe winko ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
AmiX Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tigrunia napisał(a)::multi::multi::multi: Kurde Kasia ale będzie rywalizacja!! :crazyeye: Ja już sie boje :cool1: Moze Ty Aniu masz domowe winko ?? :evil_lol::evil_lol: No niestety winka domowej roboty nie mam a szkoda bo mój Adam robi naprawde dobre :) Dziewczyny a wy w jakiej klasie będziecie chyba szczeniaków?? Jutro zaczynam z Eti szkolenie wystawowe bo ta sierotka sie boi psów;) wiec moze być jedna wielka komedia na tej wystawie:lol: A gdzie tego grilla robicie?? Ja nie wiem czy zostane bo mam kawałek drogi do domu 250km... Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):No niestety winka domowej roboty nie mam a szkoda bo mój Adam robi naprawde dobre :) Dziewczyny a wy w jakiej klasie będziecie chyba szczeniaków?? Jutro zaczynam z Eti szkolenie wystawowe bo ta sierotka sie boi psów;) wiec moze być jedna wielka komedia na tej wystawie:lol: A gdzie tego grilla robicie?? Ja nie wiem czy zostane bo mam kawałek drogi do domu 250km... Ojj szkoda :placz::placz: Jakich szczeniaków ?? :crazyeye: Hehe .. no co Ty :eviltong: My jesteśmy w młodzieży :diabloti: Ojj.. ostro będzie, ostro :mad: hehe Jessi też się boi psów, nie masz co się martwić ;) Ja też muszę się za nią wziąść :mad: A grilla robimy u mnie :multi: Nie martw się, fotograf też ma tyle do domu :razz: A głodna jechać nie możesz ;) Zaraz po wystawie robimy szybko grilla i możecie jechać ;) Quote
iberia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ale na pewno nie robi lepszego od mojego Krzysia hahahaha 250 km to nie duzo ja od Beaty jade prosto do Krakowa także ja mam kawałek :) Aniu wszystkie jesteśmy z wami w klasie młodziezy. A co do cyrku na ringu to Ibi jest od tego specjalistka i żaden psiak jej nie pobije!!! Ona niczego się nie boi i za swobodnie czuje się na ringu to ona tam jest Panią!!! Quote
AmiX Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bardzo chciałabym z wami posiedzieć bo nie wiadomo kiedy będzie następna okazja do spotkania:) Zobaczymy ile nam zejdzie na tej wystawie :) Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):Bardzo chciałabym z wami posiedzieć bo nie wiadomo kiedy będzie następna okazja do spotkania:) Zobaczymy ile nam zejdzie na tej wystawie :) Aniu a Ty sama na wystawe przyjeżdżasz ?? Autem czy pociągiem ?? Quote
AmiX Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tigrunia napisał(a):Aniu a Ty sama na wystawe przyjeżdżasz ?? Autem czy pociągiem ?? Jade z Adamem -autem Sama bym rady nie dała zabrać sie z tym wszystkim;) A wy same bedziecie?? Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):Jade z Adamem -autem Sama bym rady nie dała zabrać sie z tym wszystkim;) A wy same bedziecie?? Ach Ci Adamowie niezastąpieni :loveu: Kaśka z tego co zrozumiałam sama - ale juz sama nie wiem czy swego Adama vel Krzysia zabiera . Ja jestem aktualnie bez Adama :placz: ale Martunie będę miała :evil_lol: hehe .. no będzie jeszcze Koleżanka Kaski i fotograf :diabloti: I nie wiadomo jeszcze czy bedzie Daaga- siostra Martuni Quote
Recommended Posts