WinterGirl Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]dzień dobry my tak nieśmiało bo pierwszy raz.... cudowna kruszynka :loveu: z Twojej suni[/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]dzień dobry my tak nieśmiało bo pierwszy raz.... cudowna kruszynka :loveu: z Twojej suni[/FONT][/CENTER] [/quote] Witamy Cię gorąco w naszej galerii :loveu: Dziękujemy bardzo za komplement :loveu: Quote
WinterGirl Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='tigrunia']Witamy Cię gorąco w naszej galerii :loveu: Dziękujemy bardzo za komplement :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]nmzc to był zasłurzony komplement[/FONT][/CENTER] Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='tigrunia']Przecież tam kobiety pracują i co ? Nie umią o porządek zadbać ?? Wstyd![/quote] wstyd,wstyd syfiary!!!:smhair2::eek::lmaa::-x Quote
Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam piątkowo:p oj widze że też dzien był nieteges... ja dzis mam taki porąbany a nadodatek łeb mnie napiernicza:placz: Quote
tigrunia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Witaj Dawio-Ewo No co.s ten piątek pechowy.. :shake: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witam :p nie mam dzis weny do niczego....:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Beatko. Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść. Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Pegaza']Witam :p nie mam dzis weny do niczego....:roll:[/quote] witaj Dario .. Jak tam .. ferie załatwione ? :razz: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść.[/quote] Cześć.. Ja mam dokładnie to samo .. Przede mną stała babka i bardzo długo coś tam załatwiała i juz sie denerwowałam,ze musze tam tyle csiedziec .. wrr.. [quote name='madziasto4']Nie ma nikogo? :hmmmm:[/quote] A no nie było, ale już jestem.. Byłam w Ikei w Poznaniu .. wydałam na szczęście tylko 105,83 zł :loveu: no i obiad, którym do teraz jestem zszokowana! Na obiad [B][U]dla 2-ch osób [/U][/B]wydałam 14,47!:crazyeye: Hehe.. i to taki,ze sie na prawde najedliśmy! Było po 10 szt.klopsików szwedzkich , frytki i dzem z borowki polozyli na talerzach :/ Do tego wzielismy jedna pełną miseczke surówek (różnych) i picie do woli , czyli ile sie chciało tyle sie lało! :crazyeye: Ja chce IKEE w Bydgoszczy!! :placz: Bede się tam stołować :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja też chce IKEE w Krapkowicach!!!! Bry wieczór Beatrycze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Fajne mają te rzeczy w Ikei nie? :grins: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ni ferie nie załatwione:roll: ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ... mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Kasia']Ja też chce IKEE w Krapkowicach!!!! Bry wieczór Beatrycze :loveu:[/quote] Sprawdziłam na mapie gdzie te Krapkowice i stwierdziłam, że do Katowic masz bliżej niż ja do Poznania :cool3: Bry wieczór :multi: [quote name='madziasto4']Fajne mają te rzeczy w Ikei nie? :grins:[/quote] Ano fajne.. tylko kasy duzo trzeba miec bo tu cos 20 zł, tam 30 a z pustą torbą nie da rady wyjść :shake: W sumie najwięcej to do mojej cudownej kuchni se kupiłam :loveu: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Pegaza']ni ferie nie załatwione:roll: ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ... mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p[/quote] No Ty to juz w ogóle masz blisko! Ale Ci zazdroszcze! U mnie mieli budować i coś im to nie idzie .. zrezygnowali na korzyść rozbudowy tych sklepów co mają :angryy: Parasole widziałam, widziałam.. a w jakim kolorze Ci kupił ? Ja na szare akurat patrzyłam bo takich pstrokatych to ja nie lubie .. Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='madziasto4']Taa, hot-dogi dobre i tanie :grins:[/quote] Noo .. promocja jest i po 0,50 były ! :crazyeye: Limit 5 /os wiec 10 wzieliśmy i przed chwilą ostatnie zostały pozarte .. ja sie tak najadłam tym obiadem tam, ze tylko jednego zjadłam .. Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Oglądałyście może "Dziewczyny z wyzszych sfer"? Przed chwilą się skończyło na TVP2 .. jak zwykle bekse puściłam :mdleje::bigcry: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 właśnie szarą mi kupił i tą w paseczki czyli pstrokata:lol: ale fajnie sie robi po rozłożeniu taka kolorowa będe widoczna:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeesc :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlam sie orzywitac i poogladac piekna Jessi :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czy planujesz ja wystawiac, a moze juz zaliczyla jakas pierwsza wystawe w szczeniorkach? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wybieracie sie moze na marcowa wystawe do Katowic? wiem, ze to kwal, ale milo byloby sie poznac :p[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Czesc :multi: No coś ty .. do Katowic za daleko mamy! Bedziemy w lutym w Toruniu ale nie bedziemy sie wystawiac a pierwsza wystawe planuje na kwiecien w Inowroclawiu.l :) Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Beatko. U nas Ikea jest, ale rzadko tam bywam :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']Czesc :multi: No coś ty .. do Katowic za daleko mamy! Bedziemy w lutym w Toruniu ale nie bedziemy sie wystawiac a pierwsza wystawe planuje na kwiecien w Inowroclawiu.l :)[/quote] \ [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech no coz zrobic, wszyscy tak daleko od siebie mieszkamy ze nie latwo bedzie sie spotkac, w takim razie pozostalo Nam tylko forum ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts