Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]dzień dobry
my tak nieśmiało bo pierwszy raz....
cudowna kruszynka :loveu: z Twojej suni[/FONT][/CENTER]
[/quote]

Witamy Cię gorąco w naszej galerii :loveu:
Dziękujemy bardzo za komplement :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Witamy Cię gorąco w naszej galerii :loveu:
Dziękujemy bardzo za komplement :loveu:[/quote]

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]nmzc to był zasłurzony komplement[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']Przecież tam kobiety pracują i co ? Nie umią o porządek zadbać ?? Wstyd![/quote]
wstyd,wstyd syfiary!!!:smhair2::eek::lmaa::-x

Posted

Cześć Beatko.

Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść.

Posted

[quote name='Pegaza']Witam :p
nie mam dzis weny do niczego....:roll:[/quote]
witaj Dario ..
Jak tam .. ferie załatwione ? :razz:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść.[/quote]
Cześć..
Ja mam dokładnie to samo .. Przede mną stała babka i bardzo długo coś tam załatwiała i juz sie denerwowałam,ze musze tam tyle csiedziec .. wrr..

[quote name='madziasto4']Nie ma nikogo? :hmmmm:[/quote]
A no nie było, ale już jestem..
Byłam w Ikei w Poznaniu .. wydałam na szczęście tylko 105,83 zł :loveu: no i obiad, którym do teraz jestem zszokowana! Na obiad [B][U]dla 2-ch osób [/U][/B]wydałam 14,47!:crazyeye: Hehe.. i to taki,ze sie na prawde najedliśmy! Było po 10 szt.klopsików szwedzkich , frytki i dzem z borowki polozyli na talerzach :/ Do tego wzielismy jedna pełną miseczke surówek (różnych) i picie do woli , czyli ile sie chciało tyle sie lało! :crazyeye: Ja chce IKEE w Bydgoszczy!! :placz: Bede się tam stołować :evil_lol:

Posted

ni ferie nie załatwione:roll:

ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ...
mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p

Posted

[quote name='Kasia']Ja też chce IKEE w Krapkowicach!!!!

Bry wieczór Beatrycze :loveu:[/quote]
Sprawdziłam na mapie gdzie te Krapkowice i stwierdziłam, że do Katowic masz bliżej niż ja do Poznania :cool3:

Bry wieczór :multi:
[quote name='madziasto4']Fajne mają te rzeczy w Ikei nie? :grins:[/quote]
Ano fajne.. tylko kasy duzo trzeba miec bo tu cos 20 zł, tam 30 a z pustą torbą nie da rady wyjść :shake:
W sumie najwięcej to do mojej cudownej kuchni se kupiłam :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']ni ferie nie załatwione:roll:

ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ...
mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p[/quote]
No Ty to juz w ogóle masz blisko! Ale Ci zazdroszcze!
U mnie mieli budować i coś im to nie idzie .. zrezygnowali na korzyść rozbudowy tych sklepów co mają :angryy:
Parasole widziałam, widziałam.. a w jakim kolorze Ci kupił ? Ja na szare akurat patrzyłam bo takich pstrokatych to ja nie lubie ..

Posted

[quote name='madziasto4']Taa, hot-dogi dobre i tanie :grins:[/quote]
Noo .. promocja jest i po 0,50 były ! :crazyeye: Limit 5 /os wiec 10 wzieliśmy i przed chwilą ostatnie zostały pozarte .. ja sie tak najadłam tym obiadem tam, ze tylko jednego zjadłam ..

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeesc :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlam sie orzywitac i poogladac piekna Jessi :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czy planujesz ja wystawiac, a moze juz zaliczyla jakas pierwsza wystawe w szczeniorkach? [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wybieracie sie moze na marcowa wystawe do Katowic? wiem, ze to kwal, ale milo byloby sie poznac :p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='tigrunia']Czesc :multi:
No coś ty .. do Katowic za daleko mamy! Bedziemy w lutym w Toruniu ale nie bedziemy sie wystawiac a pierwsza wystawe planuje na kwiecien w Inowroclawiu.l :)[/quote]

\
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech no coz zrobic, wszyscy tak daleko od siebie mieszkamy ze nie latwo bedzie sie spotkac, w takim razie pozostalo Nam tylko forum ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]