tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']A nie z Bydgoszczy? :roflt:[/quote] Te.. Gdynianka.. nie wymądrzaj sie, co ? :p Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Te.. Gdynianka.. nie wymądrzaj sie, co ? :p[/QUOTE] Ależ mam dobry humor [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']Witaj!!!:multi::multi:[/quote] Cześć Jofeczko :multi: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ej dziewczyny klikajcie mi w to, co ? Bo na razie tylko jednego ludzia mam :evil_lol: Jakiś tam domek pod drzewkiem se wybudował [url]http://alanya-d.myminicity.com/[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Ej dziewczyny klikajcie mi w to, co ? Bo na razie tylko jednego ludzia mam :evil_lol: Jakiś tam domek pod drzewkiem se wybudował [url]http://alanya-d.myminicity.com/[/url][/QUOTE] A mi klikala w drzewa, eee? To cos jak moj las, ino tu sie miasto buduje i dziure ozonowa powieksza, ktora pomniejszalam moim lasem!! NIE BEDE KLIKAC!! Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Jak wiesz co to to znaczy, ze klikłaś :evil_lol: Pewno , że klikałam w las!! Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A Wy co sobie nowa zabawe znalazlyscie,co?? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']A Wy co sobie nowa zabawe znalazlyscie,co??[/QUOTE] A stara jaka była? :grins: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']A Wy co sobie nowa zabawe znalazlyscie,co??[/quote] :evil_lol::evil_lol: Trza coś robić, no nie ? ;) Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']A stara jaka była? :grins:[/quote] a no wiele ich bylo...np zabawa w ....gotowanie??:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']a bawilyscie sie kiedys w second life??[/QUOTE] Ja to się cały czas bawię w to pierwsze life. :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']a bawilyscie sie kiedys w second life??[/quote] Ja jakos sie nie moge do tego zabrac.. a swego czasu bardzo mnie to interesowało .. Ojj.. jak ja uwielbiałam w Simsy grać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Ja to się cały czas bawię w to pierwsze life. :evil_lol:[/quote] A które to jest pierwsze life? Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Ja to się cały czas bawię w to pierwsze life. :evil_lol:[/quote] ale smieszne, no naprawde.....oj te dobre czasy simsow Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Jak wiesz co to to znaczy, ze klikłaś :evil_lol: [/QUOTE] kliklam i wiecej nie bede! Madzka, ja tez first life :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']A które to jest pierwsze life?[/QUOTE] Realne, gamoniu :evil_lol: Wystarczy, że takie mam na głowie, a nie będę się jeszcze martwić o second life:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']ale smieszne, no naprawde.....oj te dobre czasy simsow[/QUOTE] :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Realne, gamoniu :evil_lol: Wystarczy, że takie mam na głowie, a nie będę się jeszcze martwić o second life:evil_lol:[/quote] A ja myslałam, ze Simsy :p [quote name='Jofka']second jest lepsze,bo tam sie lata:cool3:[/quote] No co Ty? Latać można ?? Jofka a Ty w to grasz?? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']A ja myslałam, ze Simsy :p[/QUOTE] W Simsy to się kiedyś grało, owszem, ale daaaaaawno.. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']kliklam i wiecej nie bede! Madzka, ja tez first life :loveu:[/quote] :modla::modla:Dziękuje Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']A ja myslałam, ze Simsy :p No co Ty? Latać można ?? Jofka a Ty w to grasz??[/quote] nie mam czasu...w wakacje tam sie zalogowalam i wiem,ze sie lata;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']nie mam czasu...w wakacje tam sie zalogowalam i wiem,ze sie lata;)[/quote] Musze sprobowac kiedys ;) Quote
Recommended Posts