Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']w trakcie robienia to ja robie a nie myje!

cze[/quote]
No ale jak Ci sie tam coś smazy, czy gotuje to nie mozesz czegos umyć w tym czasie?

Cześć Ci :)

Ludzie.. ale się zaczytałam w dziale "Wystawy" .. normalnie nie moge sie oderwac!

Posted

[quote name='madziasto4']I ja też!!
Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid:[/QUOTE]

Wlacha.
I co mi z tego ze śklonke umyje jak sie żarełko spali...

[quote name='tigrunia']No ale jak Ci sie tam coś smazy, czy gotuje to nie mozesz czegos umyć w tym czasie?
[/QUOTE]

Nie no wtedy to musze tego pilnowac!

Posted

[quote name='madziasto4']I ja też!!
Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid:[/quote]
A co wy wymyślacie .. ja mam zlew przy kuchence (i u siebie i u mamy tak samo) i zawsze cos tam zdąze umyć..

Wiecie co mi sie dzis rano przydarzyło ?? Otoz wstałam sobie o 9 i udałam się do kuchni zeby zrobic herbatke .. Patrze a tam co ? Łacio na szafkach sobie łazi wiszących ..no dobra se mysle .. tak mu pozwoliło to niech se łazi . No i nachylam sie co by właczyć gaz (nachylam sie bo czajnik juz stał i trzeba było patrzec czy sie zapali ten gaz, czy nie ) no i wiecie co sie stało ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']podpalilas kotu ogon? :roll:[/quote]
Hihi .. nie no .. on był wysoko nade mną i kuchenka .. :evil_lol:
Wiecie .. teraz to jest śmieszne ale jak to się stało to byłam w ciężkim szoku!!

Posted

To cco się stanęło na miłość boską!!!!!!

[quote name='madziasto4']
I ja też!!
Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid:
[/quote]

Trza mieć podzielność uwagi i tyle! :grins:

Posted

[quote name='Kasia']To cco się stanęło na miłość boską!!!!!!

Trza mieć podzielność uwagi i tyle! :grins:[/quote]
No juz mowie juz..

No właśnie! ;)
[quote name='Anusia & Alutka']Moze mleko sie wylalo :hmmmm:[/quote]
Jakie znowu mleko ??

Otóż szanowny ów kot spadł z tej szafki!! Prosto na mnie! Nie udało mu sie spaść na kuchenkę bo nad kuchenką wisi okap, który wystaje poza szafke no i on soadając z szafki poslizgnął się na tym okapie i wleciał prosto na mnie.. Tak mi się wbił pazurami w rękę , że az mi jego paznokiec w niej został :crazyeye: poza tym,ze jest cała pocharatana :placz: I nogi tyż mam podrapane :placz: A paznokiec wbił sie dość głęboko :/ No i tak został.. musiałam go wyciągać a ten teraz bez jednego pazura jest :shake: Co za goopol!:shake: A przedwczoraj sierota z komody spadł i wbił mi sie w dzinsy :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']
Otóż szanowny ów kot spadł z tej szafki!! Prosto na mnie! Nie udało mu sie spaść na kuchenkę bo nad kuchenką wisi okap, który wystaje poza szafke no i on soadając z szafki poslizgnął się na tym okapie i wleciał prosto na mnie.. Tak mi się wbił pazurami w rękę , że az mi jego paznokiec w niej został :crazyeye: poza tym,ze jest cała pocharatana :placz: I nogi tyż mam podrapane :placz: A paznokiec wbił sie dość głęboko :/ No i tak został.. musiałam go wyciągać a ten teraz bez jednego pazura jest :shake: Co za goopol!:shake: A przedwczoraj sierota z komody spadł i wbił mi sie w dzinsy :angryy:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Hahahahaha! Ty to masz przygody:evil_lol:

Co jest! Co się dzieje z tym czasem na dogo... posty są pomylone z godzinami i do tego jest napisane, że są z wczoraj:roll:

Posted

[quote name='Jofka']beheheehehee ale opowiesc...hhihi biedny kotek!!!!!:crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol:[/quote]
Jaki bidny kotek ?? To ja biedna!! I moja biedna ręka i noga :placz: A ta łajza ja nie wiem jak chodzi, ze ciągle skadś spada :p
[quote name='Anusia & Alutka']Ja jak jestem niezalogowoana, to widze, ze posty sa napisane np. o 12:12 a po zalogowaniu 11:15.

Dobry Tigrunia!
Jak ręka? Nie boli? :evil_lol:[/quote]
Dobry Anusia !
Ręka nie boli ino szczypie jak ma kontakt z wodą :-o
[quote name='Pegaza']witam tigrunie:p
miłego dnia życze[/quote]
Cześć Dario-Ewo :multi:
Dziękuję bardzo :)

Dziś wracamy już do domku naszego. Mama z siostrą już są w drodze i nie bede musiała sie męczyć z tym kiciuchem :multi: