madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']w trakcie robienia to ja robie a nie myje! [/QUOTE] I ja też!! Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']w trakcie robienia to ja robie a nie myje! cze[/quote] No ale jak Ci sie tam coś smazy, czy gotuje to nie mozesz czegos umyć w tym czasie? Cześć Ci :) Ludzie.. ale się zaczytałam w dziale "Wystawy" .. normalnie nie moge sie oderwac! Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']I ja też!! Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid:[/QUOTE] Wlacha. I co mi z tego ze śklonke umyje jak sie żarełko spali... [quote name='tigrunia']No ale jak Ci sie tam coś smazy, czy gotuje to nie mozesz czegos umyć w tym czasie? [/QUOTE] Nie no wtedy to musze tego pilnowac! Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']I ja też!! Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid:[/quote] A co wy wymyślacie .. ja mam zlew przy kuchence (i u siebie i u mamy tak samo) i zawsze cos tam zdąze umyć.. Wiecie co mi sie dzis rano przydarzyło ?? Otoz wstałam sobie o 9 i udałam się do kuchni zeby zrobic herbatke .. Patrze a tam co ? Łacio na szafkach sobie łazi wiszących ..no dobra se mysle .. tak mu pozwoliło to niech se łazi . No i nachylam sie co by właczyć gaz (nachylam sie bo czajnik juz stał i trzeba było patrzec czy sie zapali ten gaz, czy nie ) no i wiecie co sie stało ?? :crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] no i wiecie co sie stało ?? :crazyeye:[/QUOTE] podpalilas kotu ogon? :roll: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']podpalilas kotu ogon? :roll:[/quote] Hihi .. nie no .. on był wysoko nade mną i kuchenka .. :evil_lol: Wiecie .. teraz to jest śmieszne ale jak to się stało to byłam w ciężkim szoku!! Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] no i wiecie co sie stało ?? :crazyeye:[/QUOTE] Cielę oknem wyleciało? :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']Cielę oknem wyleciało? :hmmmm:[/quote] Tyz nie .. Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To cco się stanęło na miłość boską!!!!!! [quote name='madziasto4'] I ja też!! Się skupię na myciu, a tam mi się przypali :stupid: [/quote] Trza mieć podzielność uwagi i tyle! :grins: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']To cco się stanęło na miłość boską!!!!!! Trza mieć podzielność uwagi i tyle! :grins:[/quote] No juz mowie juz.. No właśnie! ;) [quote name='Anusia & Alutka']Moze mleko sie wylalo :hmmmm:[/quote] Jakie znowu mleko ?? Otóż szanowny ów kot spadł z tej szafki!! Prosto na mnie! Nie udało mu sie spaść na kuchenkę bo nad kuchenką wisi okap, który wystaje poza szafke no i on soadając z szafki poslizgnął się na tym okapie i wleciał prosto na mnie.. Tak mi się wbił pazurami w rękę , że az mi jego paznokiec w niej został :crazyeye: poza tym,ze jest cała pocharatana :placz: I nogi tyż mam podrapane :placz: A paznokiec wbił sie dość głęboko :/ No i tak został.. musiałam go wyciągać a ten teraz bez jednego pazura jest :shake: Co za goopol!:shake: A przedwczoraj sierota z komody spadł i wbił mi sie w dzinsy :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Otóż szanowny ów kot spadł z tej szafki!! Prosto na mnie! Nie udało mu sie spaść na kuchenkę bo nad kuchenką wisi okap, który wystaje poza szafke no i on soadając z szafki poslizgnął się na tym okapie i wleciał prosto na mnie.. Tak mi się wbił pazurami w rękę , że az mi jego paznokiec w niej został :crazyeye: poza tym,ze jest cała pocharatana :placz: I nogi tyż mam podrapane :placz: A paznokiec wbił sie dość głęboko :/ No i tak został.. musiałam go wyciągać a ten teraz bez jednego pazura jest :shake: Co za goopol!:shake: A przedwczoraj sierota z komody spadł i wbił mi sie w dzinsy :angryy:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 beheheehehee ale opowiesc...hhihi biedny kotek!!!!!:crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To jeszcze ja się do kompletu pośmieję. :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Magda Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hahahahaha! Ty to masz przygody:evil_lol: Co jest! Co się dzieje z tym czasem na dogo... posty są pomylone z godzinami i do tego jest napisane, że są z wczoraj:roll: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 U mnie sysyko w porządku z godzinami i postami :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja jak jestem niezalogowoana, to widze, ze posty sa napisane np. o 12:12 a po zalogowaniu 11:15. Dobry Tigrunia! Jak ręka? Nie boli? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']beheheehehee ale opowiesc...hhihi biedny kotek!!!!!:crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol:[/quote] Jaki bidny kotek ?? To ja biedna!! I moja biedna ręka i noga :placz: A ta łajza ja nie wiem jak chodzi, ze ciągle skadś spada :p [quote name='Anusia & Alutka']Ja jak jestem niezalogowoana, to widze, ze posty sa napisane np. o 12:12 a po zalogowaniu 11:15. Dobry Tigrunia! Jak ręka? Nie boli? :evil_lol:[/quote] Dobry Anusia ! Ręka nie boli ino szczypie jak ma kontakt z wodą :-o [quote name='Pegaza']witam tigrunie:p miłego dnia życze[/quote] Cześć Dario-Ewo :multi: Dziękuję bardzo :) Dziś wracamy już do domku naszego. Mama z siostrą już są w drodze i nie bede musiała sie męczyć z tym kiciuchem :multi: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cześć ofiaro kociego ataku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czesc ofiaro wogole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc ofiaro wogole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No powiem Ci cześć .. z grzeczności :p Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']No powiem Ci cześć .. z grzeczności :p[/QUOTE] A nie z Bydgoszczy? :roflt: Quote
Recommended Posts