Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Madźka dobrze gada, faceci potrafią dobrze gotować tak inaczej, lepiej i smaczniej, bardziej się starają :lol:
Ja to raczej na odpierdziel robie byle tylko szybko :grins: a Tomek to znów bawi sie z tym strasznie....no ale prznajmniej potem smakuje dobrze :loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Ta.. mój mi jeszcze nigdy nic nie ugotował więc stwierdzic nie moge.. pracował w cateringu i tam cos pichcił, ale nie smakowałam :shake:[/QUOTE]
To zagoń go kiedyś do kuchni jak będzie miał torchę wolnego i niech coś upichci:p

[quote name='Kasia']Madźka dobrze gada, faceci potrafią dobrze gotować tak inaczej, lepiej i smaczniej, bardziej się starają :lol:
Ja to raczej na odpierdziel robie byle tylko szybko :grins: a Tomek to znów bawi sie z tym strasznie....no ale prznajmniej potem smakuje dobrze :loveu:[/QUOTE]
Ale znowuż niektórzy dwie lewe ręce mają do gotowania:lol:

Posted

[quote name='madziasto4']To zagoń go kiedyś do kuchni jak będzie miał torchę wolnego i niech coś upichci:p

Ale znowuż niektórzy dwie lewe ręce mają do gotowania:lol:[/quote]
Myslę, że nie da rady bo ..

on chyba należy do tych niektórych :placz:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej dziewczyny tak sobie patrzę o czy tu dyskutujecie:p…co prawda miałam się uczyć na zaliczenie:lol:…ale musze przyznać ze ja mam ten sam problem cały dom na mojej głowie i nawet jak wracam dużo później z uczelni niż on pracy to jeszcze czeka aż ja cos zrobię na obiad:roll:….ale to jest denerwujące!:angryy::lol:! A wiem że potrafi, jak byłam chora mogłam liczyć na obiadek a teraz może raz na miesiąc jak już się nagadam:evil_lol:. Powiedzmy sobie prawdę tu nie ma filozofii… im się po prostu nie chce;)!! To samo jest ze sprzątaniem…facet wychodzi z założenie ze to są obowiązki kobiety…ale my chyba w średniowieczu nie żyjemy:lol:??[/SIZE][/FONT]

Posted

A to dla wielbicieli białeczek :loveu: 3 i ost. filmik
[url=http://www.wrzuta.pl/film/lhvCetZVgb/p1060869][img=http://c9.wrzuta.pl/wm18810/8bcdfab90017de5247829de7/P1060869.jpg][/url]

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej dziewczyny tak sobie patrzę o czy tu dyskutujecie:p…co prawda miałam się uczyć na zaliczenie:lol:…ale musze przyznać ze ja mam ten sam problem cały dom na mojej głowie i nawet jak wracam dużo później z uczelni niż on pracy to jeszcze czeka aż ja cos zrobię na obiad:roll:….ale to jest denerwujące!:angryy::lol:! A wiem że potrafi, jak byłam chora mogłam liczyć na obiadek a teraz może raz na miesiąc jak już się nagadam:evil_lol:. Powiedzmy sobie prawdę tu nie ma filozofii… im się po prostu nie chce;)!! To samo jest ze sprzątaniem…facet wychodzi z założenie ze to są obowiązki kobiety…ale my chyba w średniowieczu nie żyjemy:lol:??[/SIZE][/FONT][/quote]
Cześć Aniu ! :multi:
Zgadzam sie z Toba w 100%!! Mój właśnie taki jest .. patrzy az ja coś zrobie :angryy: Za sprzątanie też się nie bierze No chyba, ze go zmusze :mad: Masakra z tymi chłopami! :placz:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jaka mądra ta twoja sunia!! No i oczywiście sliczna!! Moja to tylko stój potrafi:eviltong:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Facet… to ścieżki temat… ja musze się nagadać żeby cos zrobił :roll:np. od dwóch dni mówie mu żeby poskładał swoje rzeczy które sam porozrzucał, bo ja po praniu ładnie poskładałam, ale wiadomo jak się 10 razy przebiera to się nazbierała kupka do złożenia… a ja się uwzięłam i nie złoże :diabloti:zrobiłam strajki:evil_lol:… a co on teraz robi…ja mówię poskładaj te rzeczy i właśnie usłyszałam „zaraz”!!! siedzi na komputerze:lol:[/SIZE][/FONT]

Posted

cze :p
taa mowa o gotowaniu hm jak powiem ze moj m-a umie gotowac nawet ciasta piec to nie uwierzycie:lol: a anusia zas bydzie wniebowzieta:evil_lol:
ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']
ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll:[/QUOTE]

Ojej to ja tyz balagan straszny robie :shake:
Sterta garow do zmywania pozniej...

I czego mam byc niby wniebowzieta eeee?
Dyc on Twoj a nie moj, to z czego sie cieszyc maaaaaam? :placz:

Posted

[quote name='Jofka']Hej Tigrunia!!!dzisiaj go zmuś go gotowania!!!!;)[/quote]
Cześć Jofka :multi:
Dziś to raczej nie bo z wczoraj klopsiki mam
[quote name='Pegaza']cze :p
taa mowa o gotowaniu hm jak powiem ze moj m-a umie gotowac nawet ciasta piec to nie uwierzycie:lol: a anusia zas bydzie wniebowzieta:evil_lol:
ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll:[/quote]
A mój tyż ciasta robić umie :loveu: Tylko nie w domu .. :angryy:
[quote name='Anusia & Alutka']Ojej to ja tyz balagan straszny robie :shake:
Sterta garow do zmywania pozniej...

I czego mam byc niby wniebowzieta eeee?
Dyc on Twoj a nie moj, to z czego sie cieszyc maaaaaam? :placz:[/quote]
Cze Anusia
Ja tam zawsze sprzątam w trakcie robienia i na koniec bardzo mało garów zostaje

Posted

[quote name='Mona4']Witam milutko i zaraz uciekam bo musze sie isc wyspowiadac do dzielnicowego:evil_lol::mad:[/quote]
Witaj Mona :multi:
Musze iść do Ciebie może coś napisałaś dokładniej o co chodzi z ta wypłatą bo nic nie zrozumiałam :shake:

[quote name='madziasto4']Cześć ludu :hand:[/quote]
Cześć Ci ludziu :loveu:

Posted

Cześć Beatko.

Pierwszy filmik z Jessi mnie rośmieszył :lol: Aris robi tak samo, jak powiem mu "Leżeć!". Kładzie tylko przednie łapki, a pupę ma w górze. Się rozleniwiły te nasze yorki.
BTW ja zawsze po "Leżeć!" mówię "Turlaj", więc i tak musiałby się położyć.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

Pierwszy filmik z Jessi mnie rośmieszył :lol: Aris robi tak samo, jak powiem mu "Leżeć!". Kładzie tylko przednie łapki, a pupę ma w górze. Się rozleniwiły te nasze yorki.
BTW ja zawsze po "Leżeć!" mówię "Turlaj", więc i tak musiałby się położyć.[/quote]

Witaj :multi:

Ja zazwyczaj czekam aż się całkowicie położy no ale to było tak szybko na potrzeby filmu więc można jej wybaczyć :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
Ja tam zawsze sprzątam w trakcie robienia i na koniec bardzo mało garów zostaje
[/quote]

Też tak zawsze robie i na koniec prawie nic nie zostaje :lol:
Ale TZ to znów jak Anusia i M-A :p

Posted

jak tam Tigrunia minial dzionek??....aaa musze Ci sie pochwalić Tolek za 3 dni ma urodzinki, pół roku, i zamówiłam mu 5 kokardek, hihi ale beda piekne foooty!!! tylko pssssssyt:loveu::multi:

Posted

[quote name='Jofka']jak tam Tigrunia minial dzionek??....aaa musze Ci sie pochwalić Tolek za 3 dni ma urodzinki, pół roku, i zamówiłam mu 5 kokardek, hihi ale beda piekne foooty!!! tylko pssssssyt:loveu::multi:[/quote]

No no .. poważny wiek :cool3:
No nie moge się już doczekać tych fotek :loveu: