Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Madźka dobrze gada, faceci potrafią dobrze gotować tak inaczej, lepiej i smaczniej, bardziej się starają :lol: Ja to raczej na odpierdziel robie byle tylko szybko :grins: a Tomek to znów bawi sie z tym strasznie....no ale prznajmniej potem smakuje dobrze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ta.. mój mi jeszcze nigdy nic nie ugotował więc stwierdzic nie moge.. pracował w cateringu i tam cos pichcił, ale nie smakowałam :shake:[/QUOTE] To zagoń go kiedyś do kuchni jak będzie miał torchę wolnego i niech coś upichci:p [quote name='Kasia']Madźka dobrze gada, faceci potrafią dobrze gotować tak inaczej, lepiej i smaczniej, bardziej się starają :lol: Ja to raczej na odpierdziel robie byle tylko szybko :grins: a Tomek to znów bawi sie z tym strasznie....no ale prznajmniej potem smakuje dobrze :loveu:[/QUOTE] Ale znowuż niektórzy dwie lewe ręce mają do gotowania:lol: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']To zagoń go kiedyś do kuchni jak będzie miał torchę wolnego i niech coś upichci:p Ale znowuż niektórzy dwie lewe ręce mają do gotowania:lol:[/quote] Myslę, że nie da rady bo .. on chyba należy do tych niektórych :placz: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']Myslę, że nie da rady bo .. on chyba należy do tych niektórych :placz:[/QUOTE] Eee nie wierzę, jak torty robi, to obiadu nie zrobi? :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']Eee nie wierzę, jak torty robi, to obiadu nie zrobi? :hmmmm:[/quote] No dobra.. lepiej się upewnie .. Jutro go poprosze :loveu: Quote
AmiX Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej dziewczyny tak sobie patrzę o czy tu dyskutujecie:p…co prawda miałam się uczyć na zaliczenie:lol:…ale musze przyznać ze ja mam ten sam problem cały dom na mojej głowie i nawet jak wracam dużo później z uczelni niż on pracy to jeszcze czeka aż ja cos zrobię na obiad:roll:….ale to jest denerwujące!:angryy::lol:! A wiem że potrafi, jak byłam chora mogłam liczyć na obiadek a teraz może raz na miesiąc jak już się nagadam:evil_lol:. Powiedzmy sobie prawdę tu nie ma filozofii… im się po prostu nie chce;)!! To samo jest ze sprzątaniem…facet wychodzi z założenie ze to są obowiązki kobiety…ale my chyba w średniowieczu nie żyjemy:lol:??[/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 A to dla wielbicieli białeczek :loveu: 3 i ost. filmik [url=http://www.wrzuta.pl/film/lhvCetZVgb/p1060869][img=http://c9.wrzuta.pl/wm18810/8bcdfab90017de5247829de7/P1060869.jpg][/url] Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej dziewczyny tak sobie patrzę o czy tu dyskutujecie:p…co prawda miałam się uczyć na zaliczenie:lol:…ale musze przyznać ze ja mam ten sam problem cały dom na mojej głowie i nawet jak wracam dużo później z uczelni niż on pracy to jeszcze czeka aż ja cos zrobię na obiad:roll:….ale to jest denerwujące!:angryy::lol:! A wiem że potrafi, jak byłam chora mogłam liczyć na obiadek a teraz może raz na miesiąc jak już się nagadam:evil_lol:. Powiedzmy sobie prawdę tu nie ma filozofii… im się po prostu nie chce;)!! To samo jest ze sprzątaniem…facet wychodzi z założenie ze to są obowiązki kobiety…ale my chyba w średniowieczu nie żyjemy:lol:??[/SIZE][/FONT][/quote] Cześć Aniu ! :multi: Zgadzam sie z Toba w 100%!! Mój właśnie taki jest .. patrzy az ja coś zrobie :angryy: Za sprzątanie też się nie bierze No chyba, ze go zmusze :mad: Masakra z tymi chłopami! :placz: Quote
AmiX Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jaka mądra ta twoja sunia!! No i oczywiście sliczna!! Moja to tylko stój potrafi:eviltong:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Facet… to ścieżki temat… ja musze się nagadać żeby cos zrobił :roll:np. od dwóch dni mówie mu żeby poskładał swoje rzeczy które sam porozrzucał, bo ja po praniu ładnie poskładałam, ale wiadomo jak się 10 razy przebiera to się nazbierała kupka do złożenia… a ja się uwzięłam i nie złoże :diabloti:zrobiłam strajki:evil_lol:… a co on teraz robi…ja mówię poskładaj te rzeczy i właśnie usłyszałam „zaraz”!!! siedzi na komputerze:lol:[/SIZE][/FONT] Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej Tigrunia!!!dzisiaj go zmuś go gotowania!!!!;) Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cze :p taa mowa o gotowaniu hm jak powiem ze moj m-a umie gotowac nawet ciasta piec to nie uwierzycie:lol: a anusia zas bydzie wniebowzieta:evil_lol: ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza'] ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll:[/QUOTE] Ojej to ja tyz balagan straszny robie :shake: Sterta garow do zmywania pozniej... I czego mam byc niby wniebowzieta eeee? Dyc on Twoj a nie moj, to z czego sie cieszyc maaaaaam? :placz: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']Hej Tigrunia!!!dzisiaj go zmuś go gotowania!!!!;)[/quote] Cześć Jofka :multi: Dziś to raczej nie bo z wczoraj klopsiki mam [quote name='Pegaza']cze :p taa mowa o gotowaniu hm jak powiem ze moj m-a umie gotowac nawet ciasta piec to nie uwierzycie:lol: a anusia zas bydzie wniebowzieta:evil_lol: ale taka prawda choć ja wole sama w kuchni gotować bo jak potem wejde do kuchni i widze ten bałagan do zmywania, niby gotowac umią ale dlaczego taki bałagan wkoło robią tego nie rozumiem:roll:[/quote] A mój tyż ciasta robić umie :loveu: Tylko nie w domu .. :angryy: [quote name='Anusia & Alutka']Ojej to ja tyz balagan straszny robie :shake: Sterta garow do zmywania pozniej... I czego mam byc niby wniebowzieta eeee? Dyc on Twoj a nie moj, to z czego sie cieszyc maaaaaam? :placz:[/quote] Cze Anusia Ja tam zawsze sprzątam w trakcie robienia i na koniec bardzo mało garów zostaje Quote
Mona4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witam milutko i zaraz uciekam bo musze sie isc wyspowiadac do dzielnicowego:evil_lol::mad: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Mona4']Witam milutko i zaraz uciekam bo musze sie isc wyspowiadac do dzielnicowego:evil_lol::mad:[/quote] Witaj Mona :multi: Musze iść do Ciebie może coś napisałaś dokładniej o co chodzi z ta wypłatą bo nic nie zrozumiałam :shake: [quote name='madziasto4']Cześć ludu :hand:[/quote] Cześć Ci ludziu :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cześć Beatko. Pierwszy filmik z Jessi mnie rośmieszył :lol: Aris robi tak samo, jak powiem mu "Leżeć!". Kładzie tylko przednie łapki, a pupę ma w górze. Się rozleniwiły te nasze yorki. BTW ja zawsze po "Leżeć!" mówię "Turlaj", więc i tak musiałby się położyć. Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Pierwszy filmik z Jessi mnie rośmieszył :lol: Aris robi tak samo, jak powiem mu "Leżeć!". Kładzie tylko przednie łapki, a pupę ma w górze. Się rozleniwiły te nasze yorki. BTW ja zawsze po "Leżeć!" mówię "Turlaj", więc i tak musiałby się położyć.[/quote] Witaj :multi: Ja zazwyczaj czekam aż się całkowicie położy no ale to było tak szybko na potrzeby filmu więc można jej wybaczyć :loveu: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja tam zawsze sprzątam w trakcie robienia i na koniec bardzo mało garów zostaje [/quote] Też tak zawsze robie i na koniec prawie nic nie zostaje :lol: Ale TZ to znów jak Anusia i M-A :p Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']Jessi jaka mądralińska!!!![/quote] :loveu::loveu: Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jak tam Tigrunia minial dzionek??....aaa musze Ci sie pochwalić Tolek za 3 dni ma urodzinki, pół roku, i zamówiłam mu 5 kokardek, hihi ale beda piekne foooty!!! tylko pssssssyt:loveu::multi: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']jak tam Tigrunia minial dzionek??....aaa musze Ci sie pochwalić Tolek za 3 dni ma urodzinki, pół roku, i zamówiłam mu 5 kokardek, hihi ale beda piekne foooty!!! tylko pssssssyt:loveu::multi:[/quote] No no .. poważny wiek :cool3: No nie moge się już doczekać tych fotek :loveu: Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia']No no .. poważny wiek :cool3: No nie moge się już doczekać tych fotek :loveu:[/quote] ja tyz!!!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze Anusia Ja tam zawsze sprzątam w trakcie robienia i na koniec bardzo mało garów zostaje[/QUOTE] w trakcie robienia to ja robie a nie myje! cze Quote
Recommended Posts