Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj anusia anusia:razz:ja leże tyle ile potrzebuje:eviltong: a z jessi sobie poleż :lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ta.. Jesso teraz sobie spi ale jak chce siobie z nią pospać to ona nagle sie budzi i głupawki dostaje! Gryzie mnie i skacze mi po głowie :roll: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hahha a moje to stare pannice i zabawy juz nie w głowie im, chociaż są dni że mają głupawki:lol: to przyjdzie ci poczekac na tz:p Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No niestety .. musze poczekac .. Ale bardzo miło mi sie tu siedzi :lol: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej zarazku! Przyszedł drugi się zameldować:lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) Beatko to może jakąś fotkę Jessi wstaw, co? Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hej zarazku! Przyszedł drugi się zameldować:lol:[/quote] A cio .. tez chora? Czesc Władzo ! :multi: [quote name='Kasia']Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) Beatko to może jakąś fotkę Jessi wstaw, co?[/quote] Wstawię jutro bo dzis nie chce mi się jej czesac :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czy ja tu dzisiaj byłam, czy ja tu dzisiaj nie byłam? :hmmmm: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Kasia']Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) [/quote] Dziękuje:p A tak na nowy roczek trzeba było zmienić image [quote name='tigrunia']A cio .. tez chora? Czesc Władzo ! :multi: [/quote] Niom ja też:razz: Już 2 dzień leniu****e w łóżku (no i na dogo:evil_lol:) EDIT: Oj Wladka przeklina....nieładnie. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='madziasto4']Czy ja tu dzisiaj byłam, czy ja tu dzisiaj nie byłam? :hmmmm:[/quote] :hmmmm: Sama nie wiem :niewiem: [quote name='Magda_Miki'] Niom ja też:razz: Już 2 dzień leniu****e w łóżku (no i na dogo:evil_lol:) EDIT: Oj Wladka przeklina....nieładnie.[/quote] Ja tez juz 2 dni :loveu: I jeszcze dwa przede mna bo w niedziele chyba bede musiala myknac do pracy na 2-3 godzinki Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czyli co? Jutro spotykamy się na dogo do południa?:Cool!: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']:hmmmm: Sama nie wiem :niewiem: Ja tez juz 2 dni :loveu: I jeszcze dwa przede mna bo w niedziele chyba bede musiala myknac do pracy na 2-3 godzinki[/quote] heheh w niedziele do pracy:evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Magda_Miki']Czyli co? Jutro spotykamy się na dogo do południa?:Cool!:[/quote] Niom, na pewno bede :loveu: [quote name='Jofka']heheh w niedziele do pracy:evil_lol::evil_lol:[/quote] A Ty sie tak nie śmiej .. To jest tragiczne!! :placz: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wiem wiem mi sie nawet juz jutro nie chce isc a co dopiero w niedziele oooo ja ide na serial sie odstresowac Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Oj.. jak ja dawno seriali nie oglądałam :shake: Ciagle tylko na tym dogo siedze albo śpie :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Zaglądnełam sie przywitać tylko....:lol:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Ufff nadrobiłam ogromne zaległości....foki fantastyczne jesteście piękną parą...[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Życze miłej nocki i pozdrawiam:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Witaj Kasiu! bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczor :cool1: Jestem zniesmaczona. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobry wieczor :cool1: Jestem zniesmaczona.[/quote] A cio ? O cio cho? Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']A cio ? O cio cho?[/QUOTE] [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Kapryska...[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No fakt .. ale myślę, ze jeszcze ujzymy ten pikny nieład Kapryśkowy :loveu: Paczta co znalazłam.. co za hamy .. :angryy: [URL]http://www.pudelek.pl/artykul/7393/zakoscielny_miko_i_piesek/[/URL] Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia'][B]No fakt ..[/B] ale myślę, ze jeszcze ujzymy ten pikny nieład Kapryśkowy :loveu: [/quote] No nie :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']No fakt .. ale myślę, ze jeszcze ujzymy ten pikny nieład Kapryśkowy :loveu: Paczta co znalazłam.. co za hamy .. :angryy: [URL]http://www.pudelek.pl/artykul/7393/zakoscielny_miko_i_piesek/[/URL][/QUOTE] O w morde, ale widze ze pudelek rzadzi hihi :evil_lol: Tez se podczytuje hihi [quote name='Aga76']No nie :obrazic:[/QUOTE] No tak. I sie nie ma co obrazac... Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A no rządzi, rządzi :evil_lol: Kiedys tez pisali o piesku Brit .. Quote
Recommended Posts