pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja do fryzjera miałam isc i tez zrezygnowałam :) Hihi. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ja się nabijam ? no co ty! Zdrowie marne.. wydaje mi sie, że jest gorzej niż wczoraj :placz: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Ja się nabijam ? no co ty! Zdrowie marne.. wydaje mi sie, że jest gorzej niż wczoraj :placz:[/quote] a leki bierzesz jakies???.....lepiej cos z tym zrob,bo bedzie gorzej!!! Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='pysiulka86']A ja do fryzjera miałam isc i tez zrezygnowałam :) Hihi.[/quote] Ja się dopiero przed urodzinkami do fryzjera wybiore.. W ogóle to niecierpie chodzić do fryzjera :angryy: Nigdy nie zrobią mi takiej fryzury jak chce a ile kasy zdzierają! Najmniej to 160 zł zostawiłam :angryy: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Jofka']a leki bierzesz jakies???.....lepiej cos z tym zrob,bo bedzie gorzej!!![/quote] Mam gripex, ale przydałby się jeszcze jakiś syropek.. Wysle potem TZcika do apteki Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Ja się dopiero przed urodzinkami do fryzjera wybiore.. W ogóle to niecierpie chodzić do fryzjera :angryy: Nigdy nie zrobią mi takiej fryzury jak chce a ile kasy zdzierają! Najmniej to 160 zł zostawiłam :angryy:[/quote] A to kiedy urodzinki świetujemy ? :p Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='pysiulka86']A to kiedy urodzinki świetujemy ? :p[/quote] W marcu :lol: Jeszcze troche.. Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 J to kiedyś na maxa zapłaciłam 120zł i to był najgłupszy fryz jaki miałam Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja najwiecej 180 i tez nic specjalnego mi nie zrobili :shake: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Jofka']J to kiedyś na maxa zapłaciłam 120zł i to był najgłupszy fryz jaki miałam[/quote] Ja zawsze robie to samo .. baleyage + podcięcie + pazurki z przodu i nigdy nie jest tak jak bym chciała.. chociaż teraz bardzo jestem z koloru zadowolona :loveu: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a ja byłam u fryzjera miesiąc temu...:razz::razz: tez nie lubie fryzjera,bo to długo trwa...i nie lubie macania po włosach:mad: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Ja zawsze robie to samo .. baleyage + podcięcie + pazurki z przodu i nigdy nie jest tak jak bym chciała.. chociaż teraz bardzo jestem z koloru zadowolona :loveu:[/quote] ja tez zawsze to samo pasemka,ale wiesz czasami te pasemka to pasma wychodzą lbo raz to mi kolesiówa,że tak ją nazwę, nawijała mi każdy lok na palec czubek jak ja i tak ma swoje i wtedy wygladałam jak pudel Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A ja tam lubie to macanie :evil_lol: A byłam pod koniec listopada ostatnio Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']A ja tam lubie to macanie :evil_lol: A byłam pod koniec listopada ostatnio[/quote] macanie ok,ale nie przez obca babe!!!! Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ciekawe kiedy z Tolkiem pojde do fryzjera,lae to bez szans, jak ja nawet mu zabkow nie moge wymyc i pazurkow podciac, a czesze go jak spi leboko, bez szans Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Mnie tam ostatnio młody chłopak macał :evil_lol: A Tolek na pewno bedzie grzeczny u fryz. .. Jessi stala grzecznie jak nie wiem :crazyeye: Dobra mykam do wyrka bo TZcik przyjechał a ja chora :evil_lol: Wracam wieczorkiem.. paaa Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Jestem już :) Pojechał do rodziców :evil_lol: i po syropek dla mnie :loveu: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hejka :p oj to się w dedektywa wczoraj zabawiłaś:eviltong:ale jak widać udało się kurcze musze bez capsa bo zas klawiatura głupieje i mi się zwiesza:mad: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nio udało się przy pomocy Pysiulki :loveu: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Jestem już :) Pojechał do rodziców :evil_lol: i po syropek dla mnie :loveu:[/quote] ciagle powinnas leżec Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Jofka']ciagle powinnas leżec[/quote] Cicho Jofka, bo sie wyda :evil_lol: ile mozna lezec ? Juz mi sie nie chce :shake: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a ja sobie robie kolacje....wiesz Tolek jest niegrzeczny i nie lubi pielegnacji takze nie wiem jak to bedzie z tym fryzjerem Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']A ja tam lubie to macanie :evil_lol: A byłam pod koniec listopada ostatnio[/QUOTE] Oj jak moja fryzjerka maca... Zasypiam normalnie wtedy. I tez sie musze juz zapisac, bo bylam 28.11 chiba. [quote name='tigrunia'] ile mozna lezec ? Juz mi sie nie chce :shake:[/QUOTE] Zapytaj Darie-Ewe... :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No tak - Daria Ewa lubi leżeć, ale nie sama a mojego TZcika nie ma wiec z kim mam lezec? :placz: Quote
Recommended Posts