chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kurczę może ja tez sobie odmierze w jakimś kubku ile karmy i będzie lepiej jadł :razz: może za duża ilośc w misce i to go zniechęca :razz: :p Cześć Beatka :) ja nie lubie remontów ... :lol: Quote
Yorkomanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Hej:hand: my tu chyba pierwszy raz :-o Jessi i Baffy są śliczne:loveu: tylko czegoś mi tu brakuje a wiesz czego?;) Fotek:diabloti: Quote
tigrunia Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='jot11']Spóźnione [COLOR=#00bfff][SIZE=6]Naj,naj,naj dla Buff z okazji urodzinek !![/SIZE][/COLOR] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_16.GIF[/IMG] Cześć Be :multi:[/QUOTE] Dziękujemy Joluś :oops: [quote name='Pegaza']Cieniu Ty te chate musisz miec wielka bo ciagle remonty i remonty hihi najlepszego dla Buff i postaraj sie w koncu o jakies foty!!! nawet remontowe;)[/QUOTE] Remont ma być w mieszkaniu a nie w domu :eviltong: Ale dziś znów mi się plany pokrzyżowały i chyba jednak gdzie indziej będę zimą mieszkać więc remont na razie odkładam - nie będę komuś robić ;) No ale decyzja zapadnie w poniedziałek ;) [quote name='agamewa']Cześć Be :) Ojej ja też składam spóznione życzenia dla Buff z okazji jej urodzinek:) [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/5282/animation2cm2.gif[/IMG][/QUOTE] Dzięki Agniesia :loveu: [quote name='chrupcia']Kurczę może ja tez sobie odmierze w jakimś kubku ile karmy i będzie lepiej jadł :razz: może za duża ilośc w misce i to go zniechęca :razz: :p Cześć Beatka :) ja nie lubie remontów ... :lol:[/QUOTE] Kto wie co tym psiakom po głowie chodzi.. w sumie to się im nie dziwię, że nie chcą jeść jak w misce dzień w dzień to samo :evil_lol: [quote name='Yorkomanka']Hej:hand: my tu chyba pierwszy raz :-o Jessi i Baffy są śliczne:loveu: tylko czegoś mi tu brakuje a wiesz czego?;) Fotek:diabloti:[/QUOTE] Witamy ;) Fotek nie ma bo jakoś nie po drodze mi kupić baterie do aparatu :eviltong: Ale jutro się do kiosku wybieram więc jak nie zapomnę to kupię i może coś z wieczora będzie ;) Quote
*kleo* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja też spóźnione najlepsze życzenia dla Buff składam :p Też mam problem z butami, póki co cały czas w trampkach latam, ale powinnam się zabezpieczyć na chłody, tylko co jak nic mi nie odpowiada? :shake::-( Quote
*Jot* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cześć Be [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pani1[dblpt][/IMG] Quote
Pegaza Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hehe Be Ty latasz po tych chalupach hehe ja bym chyba tych przeprowadzek nie wytrzymala..;)co chwile sie pakowac... Quote
Marzena* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cze Be :) Oj nie zazdroszczę Ci remontu ... Ja mam serdecznie dosyć remontu bo męczyłam się pół roku :angryy::angryy::angryy: Teraz już jest chwila wytchnienia, ale wciąż wisi nad nami widmo remontu łazienki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mam nadzieje, że odłożymy go na wiosnę bo muszę odpocząć od tego wiecznego kurzu :shake::shake::shake: Quote
Yoko2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hej hej witam, pozdrawiam, zapraszam na fotki i lecę dalej Quote
tigrunia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='*kleo*']Ja też spóźnione najlepsze życzenia dla Buff składam :p Też mam problem z butami, póki co cały czas w trampkach latam, ale powinnam się zabezpieczyć na chłody, tylko co jak nic mi nie odpowiada? :shake::-([/QUOTE] Dzięki ;) No właśnie.. kupić coś na siłę to nie problem ale po co .. :shake: Szkoda kasy :shake: [quote name='jot11']Cześć Be [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pani1[dblpt][/IMG][/QUOTE] Cze Jolka :multi: [quote name='Pegaza']Hehe Be Ty latasz po tych chalupach hehe ja bym chyba tych przeprowadzek nie wytrzymala..;)co chwile sie pakowac...[/QUOTE] Noo.. też mi się to średnio widzi ale wolę mieszkać w swoim domku niż w bloku a mieszkanie w bloku zimą to konieczność i tak o.. 2 razy w roku przeprowadzka praktycznie. [quote name='Viky i Ja']Cze Be :) Oj nie zazdroszczę Ci remontu ... Ja mam serdecznie dosyć remontu bo męczyłam się pół roku :angryy::angryy::angryy: Teraz już jest chwila wytchnienia, ale wciąż wisi nad nami widmo remontu łazienki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mam nadzieje, że odłożymy go na wiosnę bo muszę odpocząć od tego wiecznego kurzu :shake::shake::shake:[/QUOTE] Cze Marzenka ;) Ja na szczęście nie mieszkam jeszcze tak gdzie remont będzie więc spoko dam radę ;) [quote name='Yoko2009']Hej hej witam, pozdrawiam, zapraszam na fotki i lecę dalej[/QUOTE] Cze Asiula :multi: Zaraz wpadnę.. Laski oglądałyście dziś Uwagę? Było o rodzinie z Bydgoszczy. Mama z jakimś tam konkubentem czy kimś znęcali się nad dziećmi tej kobiety. Tak sobie kątem oka oglądałam aż patrzę pokazują ojca tych dzieci i oczom nie wierzę bo go znam :crazyeye: Na początku go nie poznałam.. opowiada, że nie może dzieci wychowywać bo jest psychicznie chory - ma schizofrenię (:crazyeye:), że bardzo dzieci kocha i bla bla i pokazują nazwisko no i już nie miałam wątpliwości. On mieszka 3 ulice ode mnie, ma dwie siostry- starszą i młodszą i ja u nich sporo czasu spędzałam jak byłam mała. Moja najlepsza przyjaciółka z czasów przedszkola i podstawówki mieszka dom od nich. Ta młodsza siostra Hania jest w moim wieku i też chodziła z nami do szkoły ale do innej klasy. No jaja normalnie :crazyeye: Zobaczcie sobie na necie - na pewno gdzieś będzie ten reportaż. :roll: Quote
*Jot* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Oglądałam ten reportaż.Biedne dzieciaczki.:-( Quote
chrupcia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Słyszałam ten reportaż, oglądałam w sumie całą rodziną, ale świat mały.. :roll: a takie rzeczy się na świecie dzieją :roll: Quote
Pegaza Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Be tez go ogladalam az mi ciarki szly po ciele jak slyszalam jak ten maly placze, zabilabym skur...:mad:albo tekst malego "wujek mnie bil mocno ..":-( szkoda ze takie padalce chodza po swiecie..:mad: No widzi jaki swiat jest maly;) Quote
*Jot* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Pegaza']Be tez go ogladalam az mi ciarki szly po ciele jak slyszalam jak ten maly placze, zabilabym skur...:mad:albo tekst malego "wujek mnie bil mocno ..":-( szkoda ze takie padalce chodza po swiecie..:mad: No widzi jaki swiat jest maly;)[/QUOTE] Mam nadzieję,że w areszcie/więzieniu już ich odpowiednio potraktują....:mad::mad::mad: Quote
*Agnieszka* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Też obejrzałam,ciarki przechodzą.... Quote
*Jot* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cześć Be :multi: Z piweczkiem do Ciebie wpadam. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]piwo[dblpt][/IMG] Quote
Marzena* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Z piweczkiem do Ciebie wpadam. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]piwo[dblpt][/IMG][/QUOTE] Ale chyba z grzanym piweczkiem ;) Quote
Yoko2009 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej hej:) zapraszamy na fotki i orzeszki:) Quote
*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ale chyba z grzanym piweczkiem ;)[/QUOTE] No coś Ty....zimne jabłkowe.Prosto z lodówki.:diabloti: Cześć Be !! Quote
Pegaza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A Be to dopiero gdzies wcielo..8) kota:kociak: Ci przynioslam bo nie chcialam byc gorsza od innych:evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tak zgubiła się, po prostu się boi, bo nie ma zdjęć. Quote
Borówka16 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Be :) Gdzie jesteś ? :(:(:( Quote
Recommended Posts