Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Kurczę może ja tez sobie odmierze w jakimś kubku ile karmy i będzie lepiej jadł :razz: może za duża ilośc w misce i to go zniechęca :razz: :p

Cześć Beatka :)
ja nie lubie remontów ... :lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jot11']Spóźnione [COLOR=#00bfff][SIZE=6]Naj,naj,naj dla Buff z okazji urodzinek !![/SIZE][/COLOR] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_16.GIF[/IMG]

Cześć Be :multi:[/QUOTE]
Dziękujemy Joluś :oops:
[quote name='Pegaza']Cieniu Ty te chate musisz miec wielka bo ciagle remonty i remonty hihi
najlepszego dla Buff i postaraj sie w koncu o jakies foty!!! nawet remontowe;)[/QUOTE]
Remont ma być w mieszkaniu a nie w domu :eviltong: Ale dziś znów mi się plany pokrzyżowały i chyba jednak gdzie indziej będę zimą mieszkać więc remont na razie odkładam - nie będę komuś robić ;) No ale decyzja zapadnie w poniedziałek ;)
[quote name='agamewa']Cześć Be :)
Ojej ja też składam spóznione życzenia dla Buff z okazji jej urodzinek:)
[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/5282/animation2cm2.gif[/IMG][/QUOTE]
Dzięki Agniesia :loveu:
[quote name='chrupcia']Kurczę może ja tez sobie odmierze w jakimś kubku ile karmy i będzie lepiej jadł :razz: może za duża ilośc w misce i to go zniechęca :razz: :p

Cześć Beatka :)
ja nie lubie remontów ... :lol:[/QUOTE]
Kto wie co tym psiakom po głowie chodzi.. w sumie to się im nie dziwię, że nie chcą jeść jak w misce dzień w dzień to samo :evil_lol:
[quote name='Yorkomanka']Hej:hand:
my tu chyba pierwszy raz :-o
Jessi i Baffy są śliczne:loveu:
tylko czegoś mi tu brakuje a wiesz czego?;) Fotek:diabloti:[/QUOTE]
Witamy ;)
Fotek nie ma bo jakoś nie po drodze mi kupić baterie do aparatu :eviltong: Ale jutro się do kiosku wybieram więc jak nie zapomnę to kupię i może coś z wieczora będzie ;)

Posted

Ja też spóźnione najlepsze życzenia dla Buff składam :p

Też mam problem z butami, póki co cały czas w trampkach latam, ale powinnam się zabezpieczyć na chłody, tylko co jak nic mi nie odpowiada? :shake::-(

Posted

Cze Be :)
Oj nie zazdroszczę Ci remontu ...
Ja mam serdecznie dosyć remontu bo męczyłam się pół roku :angryy::angryy::angryy:
Teraz już jest chwila wytchnienia, ale wciąż wisi nad nami widmo remontu łazienki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam nadzieje, że odłożymy go na wiosnę bo muszę odpocząć od tego wiecznego kurzu :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja też spóźnione najlepsze życzenia dla Buff składam :p

Też mam problem z butami, póki co cały czas w trampkach latam, ale powinnam się zabezpieczyć na chłody, tylko co jak nic mi nie odpowiada? :shake::-([/QUOTE]
Dzięki ;)
No właśnie.. kupić coś na siłę to nie problem ale po co .. :shake: Szkoda kasy :shake:
[quote name='jot11']Cześć Be [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pani1[dblpt][/IMG][/QUOTE]
Cze Jolka :multi:
[quote name='Pegaza']Hehe Be Ty latasz po tych chalupach hehe
ja bym chyba tych przeprowadzek nie wytrzymala..;)co chwile sie pakowac...[/QUOTE]
Noo.. też mi się to średnio widzi ale wolę mieszkać w swoim domku niż w bloku a mieszkanie w bloku zimą to konieczność i tak o.. 2 razy w roku przeprowadzka praktycznie.
[quote name='Viky i Ja']Cze Be :)
Oj nie zazdroszczę Ci remontu ...
Ja mam serdecznie dosyć remontu bo męczyłam się pół roku :angryy::angryy::angryy:
Teraz już jest chwila wytchnienia, ale wciąż wisi nad nami widmo remontu łazienki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam nadzieje, że odłożymy go na wiosnę bo muszę odpocząć od tego wiecznego kurzu :shake::shake::shake:[/QUOTE]
Cze Marzenka ;)
Ja na szczęście nie mieszkam jeszcze tak gdzie remont będzie więc spoko dam radę ;)
[quote name='Yoko2009']Hej hej witam, pozdrawiam, zapraszam na fotki i lecę dalej[/QUOTE]
Cze Asiula :multi:
Zaraz wpadnę..

Laski oglądałyście dziś Uwagę? Było o rodzinie z Bydgoszczy. Mama z jakimś tam konkubentem czy kimś znęcali się nad dziećmi tej kobiety. Tak sobie kątem oka oglądałam aż patrzę pokazują ojca tych dzieci i oczom nie wierzę bo go znam :crazyeye: Na początku go nie poznałam.. opowiada, że nie może dzieci wychowywać bo jest psychicznie chory - ma schizofrenię (:crazyeye:), że bardzo dzieci kocha i bla bla i pokazują nazwisko no i już nie miałam wątpliwości. On mieszka 3 ulice ode mnie, ma dwie siostry- starszą i młodszą i ja u nich sporo czasu spędzałam jak byłam mała. Moja najlepsza przyjaciółka z czasów przedszkola i podstawówki mieszka dom od nich. Ta młodsza siostra Hania jest w moim wieku i też chodziła z nami do szkoły ale do innej klasy. No jaja normalnie :crazyeye: Zobaczcie sobie na necie - na pewno gdzieś będzie ten reportaż. :roll:

Posted

Be tez go ogladalam az mi ciarki szly po ciele jak slyszalam jak ten maly placze, zabilabym skur...:mad:albo tekst malego "wujek mnie bil mocno ..":-( szkoda ze takie padalce chodza po swiecie..:mad:
No widzi jaki swiat jest maly;)

Posted

[quote name='Pegaza']Be tez go ogladalam az mi ciarki szly po ciele jak slyszalam jak ten maly placze, zabilabym skur...:mad:albo tekst malego "wujek mnie bil mocno ..":-( szkoda ze takie padalce chodza po swiecie..:mad:
No widzi jaki swiat jest maly;)[/QUOTE]

Mam nadzieję,że w areszcie/więzieniu już ich odpowiednio potraktują....:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Be :multi:
Z piweczkiem do Ciebie wpadam. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]piwo[dblpt][/IMG][/QUOTE]

Ale chyba z grzanym piweczkiem ;)