Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Cze laski :multi:
Co się tak gorączkujecie ? Spokojnie - zdjęcia będą ;) W poniedziałek w nocy przyjechaliśmy a raczej już we wtorek no i mieliśmy dzień lenistwa :loveu: Dziś do pracy, trochę ogarnęłam chatę no i jestem :p

Dziękuję bardzo za miłe słowa :loveu: Zabawa była faktycznie megaaa super :multi: Mam nadzieję, że za rok będzie równie rewelacyjnie albo nawet i lepiej :multi: Wiem, że prywatki w Sylwka są nie dla mnie w każdym bądź razie :p Pewnie już Łuki się nie zgodzi na Sylwka w Szklarskiej czy gdziekolwiek dalej niż 100 km bo trochę kasy poszło a najgorsze jest to paliwo na które wydaliśmy 400 zł :angryy: No ale i tak było warto :multi: I nawet ten cholerny wyciąg na Kopę jestem w stanie przeboleć :evil_lol: W poniedziałek byliśmy w Sztolniach w Kowarach ale to potem .. jak się fotki znajdą :eviltong: Wracaliśmy do domu cały dzień :crazyeye: O 12 wyjechaliśmy ze Szklarskiej a o 24:30 byliśmy w domu :crazyeye: 400 km - nie ma to jak polskie drogi :evil_lol: Po drodze byliśmy tylko w tych Sztolniach, raz zatrzymaliśmy się na pizzę no i raz zbłądziliśmy przez navi i trza było nadrabiać 40 km :mad:

Zaraz się ogarnę z fotkami, wrzucę cosik na fotosika no i wrócę.. jak nie dziś to jutro ;)

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='karkakarka']no no no - dziś fotki dawaj i am nadzieje ze dziewczyny też będą:)
No z dziewczynami to gorzej może być :eviltong:
[quote name='*Jot*']Be wracaj dzisiaj ze zdjęciami :mad: O jutrze w ogóle nie myśl.:evil_lol:
Czeeeeść !!
No jestem już , jestem co mi tą pałą tu wymachuje :p
[quote name='slawi']no tak, Be to nadziei narobi a potem mówi,że jutro:cool3:
:evil_lol: Ale fajnie jest też zostać miło zaskoczonym przez Be :loveu: :diabloti:
Tadam:

Posted

[quote name='agamewa']No proszę są..ślicznie.
:loveu:
[quote name='karkakarka']http://images39.fotosik.pl/503/378ad6b8ced100acmed.jpg jaka lasencja - a te nogi :)
Rozkraczone :eviltong: Strasznie niewygodnie w tych szpilkach na śniegu było :shake: No i oczywiście spindoliłam się z tych schodów co to za plecami mam .. :roll: Szłam z 4 kieliszkami - szczęście, że mi się w ręce nie wbiły - jednego stłukłam :roll:

Chciałam wam dać jeszcze parę fotek ale fotosik już mnie nie słucha :shake: Do jutra w takim razie :cool3:

Posted

Be super fotki! Zabawa musiała być niezła- widać po fotkach ;)

A chodzenie w szpilkach po takim śniegu i lodzie jest super, moja koleżanka na sylwka kilka razy się wywaliła :lol: ja miałam na szczęście kozaczki ;)

Posted

Co wy laski - szpilki i śnieg to najlepszy zestaw :evil_lol: Przynajmniej się człowiek nie ślizga :eviltong:
Dziękuję za komplementy :oops: A teraz mam surprise :loveu:

Bambaryłka pod choinką:

:evil_lol: sierotka Marysia :evil_lol:

I sama choinka.. jeszcze stoi :loveu:

Posted

[quote name='Yoko2009']http://images43.fotosik.pl/516/37b799475b66f412med.jpg ślicznotka:)
http://images39.fotosik.pl/511/28009ce6f68896c4med.jpg a tą fotkę to pańcia robiła chyba z samego sufitu
:loveu:
No prawie, prawie :evil_lol:
[quote name='slawi']tak trzymaj Be i surprisy następne dawaj :)
http://images43.fotosik.pl/516/37b799475b66f412med.jpg oj chyba szpileczki w doopkę kłują;), a choina niczego sobie :lol:
Na kolejne psie surprisy trochę sobie poczekacie.. :diabloti:

Tany z "Panem Kontrowersyjnym" :evil_lol: