karkakarka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Yo Beatrice :) Kiedy dasz fotki dziewczyn - ja bym se Buff obejrzała :D Quote
tigrunia Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Cze laski... Nie będę chyba oryginalna jak powiem, że nie mam czasu, co ? :roll: Przez ten TV siedzę tylko i czytam opinie po forach .. nie kupię przed wyjazdem już TV :shake: Mam nadzieję, że w Nowym Roku nie zdrożeją :roll: Jutro z rana wyjeżdżamy więc muszę się zabrać za pakowanie.. a chciałam jeszcze psy wykąpać :roll: Nie dam rady :shake: No nic.. bawcie się dziewczyny, szampańskiej zabawy wam życzę no i wszystkiego dobrego na ten Nowy - 2011 rok - oby był lepszy! Wypiję wasze zdrowie w Szklarskiej :drink1: :loveu: Quote
*Jot* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Be wspaniałej zabawy życzę :multi: Tylko nie pij za każdą osobno bo źle się by to mogło skończyć :multi: Pewnie w przyszłym roku się zobaczymy co ? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Cze laski :multi: No ja już po imprezie! Szczęśliwie dojechaliśmy, zjedliśmy kolację i kimka 1,5h. Potem szykowanko no i na 20:30 była impreza. Bawiłam się rewelacyjnie :multi: Brałam udział w konkursie nawet :crazyeye: Na dmuchanie balonów dwóch :roll: Miało się skończyć wybuchem no i zajęłam drugie miejsce/6 bo ledwo co skończyłam tańcować i tchu mi zbrakło :eviltong: Ale wspólny toast był z wygranej wódki i tak :razz: Wstawiłabym wam fotkę jakąś ale Łuki aparat ma jeszcze na dole .. także wstrzymajcie się z bólami :eviltong: A wy jak się bawicie ? Widzę, że dobrze bo żadna nawet nie zajrzała na dogo a pamiętam te wspólne Sylwestry.. :roll: No nic .. zmykam do wyrka a wy za dużo nie rozrabiajcie :loveu: Paśku :loveu: Quote
slawi Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No to wybawiłaś się superowo, i niech cały rok będzie taki udany:) Quote
kiniaaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No to impreza pierwsza klasa, nawet konkursy się znalazły:) Pewnie sie wybawiłaś za wszystkie czasy :evil_lol: To czekamy na te fotki obiecane :D Quote
Yorkomanka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 oj nie ładnie Be, nie ładnie:mad: ostatnie fotki były rok temu i teraz nie wiemy już jak dziewczyny wyglądają :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 hej Be:) no to super, ze w szampańskim humorze wkroczyłaś w nowy rok:) Z niecierpliwością czekamy na foteczki:) Quote
karkakarka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Hej Be! Odsypiasz? hehe Ja śmiem powiedzieć że nie rok a z półtorej nie było fotek ;) Quote
tigrunia Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Cześć Wam :cool3: Dziś przeżyłam makabrę zimową ale już mi się rozpisywać nie chce - kto ciekawey zapraszam do Uli galerii :diabloti: Wczoraj zaliczyliśmy tylko spacer po Szklarskiej i to bez większych atrakcji. Jutro zawijamy się do domu :-( Może zajrzymy do Huty Szkła tu w Szklarskiej i do Sztolni w Kowarach no i Wrocław bym chciała zahaczyć tylko nie wiem co na to mój kierowca :roll: Znajomi dziś po kolacji pojechali do siebie, do Niemiec no i smutno się zrobiło.. Macie fotkę na razie jedna z imprezy ;) Quote
slawi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć rozbawiona Be:) na razie jedna fotka, hm ... to brzmi obiecująco:multi: Quote
kiniaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://images47.fotosik.pl/501/e17a6d393a0a433cmed.jpg ulala aleś się ładnie prezentowała :razz: ;) Quote
karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zadowoleni, uśmiechnięci i rozbawieni! Dobrze że Sylwek się udał :) No ale tylko jedna fota, choć tak jak Iwonka wierzę, że bedą kolejne ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Oj ja bym nie liczyla na wiecej fot hehe na nk tez jest tylko ta;) Quote
*Jot* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześć Be !! http://images47.fotosik.pl/501/e17a6d393a0a433cmed.jpg no Ty jak zawsze olśniewająca :loveu: Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześć Be :p Ale uśmiechy, widać że zabawa udana była :p Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :) ładna fotka a na niej jaka laseczka:):) więcej poprosimy:) Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć :) To co? Nie mamy liczyć na więcej zdjęć? Quote
Yorkomanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a zdjęć jak nie było tak dalej nie ma... Quote
Recommended Posts