tigrunia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Cześć dziewczyny.. Znalazłam chwilkę to jestem.. Tapety jeszcze nie ma.. dopiero dziś Łuki pomalował listwy więc jutro jak dobrze pójdzie je zamontuje i meblościankę będzie można ustawić więc będzie więcej miejsca do tapetowania ;) Zresztą póki co łazienka pochłania mnie totalnie.. i końca nie widać :placz: Jestem wyczerpana... Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dasz rade Be ! Silna babka jesteś ! :-D Quote
dysia-u Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 BE ja właśnie skończyłam łazienke i dobrze bo jeszcze troche i ona by mnie skńczyła miłego dnia życze Quote
*Jot* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cześć Be :multi: Po tym remoncie to se SPA zafunduj. :razz: Quote
*Agnieszka* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Be:multi: I jak już po remoncie?? Quote
tigrunia Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Remont trwa.. spa by się przydało ino sponsora brak - ja po tym remoncie jestem spłukana :shake: Uciekłam dziś .. zostawiłam chłopa samego - muszę się kimnąć bo nie wyrabiam :shake: Quote
dysia-u Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 no to wpadnij na jesienne fotki, odetchniesz świeżym powietrzem hihi albo wybierz sie w moje strony na taki spacer , watroooo Quote
*Jot* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Be :multi: Mam nadzieję,że się wyspałaś bidulko? :calus: Quote
Yoko2009 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Hej Be....Ty będziesz po remoncie a ja od przyszłego weekendu zaczynam:) pozdrawiam Quote
*Jot* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cześć Be :multi: I jak tam łazienka? Skończona w końcu? :razz: Quote
slawi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cześć Be ten remoncik nieźle daje ci w kość:shake:, Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Be no co Ty od chłopa uciekasz ;) Współczuję remontu to męczące jest jak cholera a naj to nie lubię remontów łazienki .... Quote
*Jot* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Be :multi: A ja Cię odwiedzam i nie mam wyrzutów sumienia :eviltong: :evil_lol: Masz jakieś foteczki może? :lol: Quote
kiniaaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witamy Bydgoszcz :multi: Innych "naszych" chyba na yorkach nie widziałam, więc bardzo mi miło :) oj remoncisko paskudna rzecz... a powinno się tak wyjść z domu i wrócić na gotowe, żeby ktoś wszystko za nas zrobił! Quote
tigrunia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Cześć laski ;) Dawno mnie tu nie było.. Remont tymczasowo zawieszony.. jutro może się coś ruszy z moją półką w łazience bo sobie wymyśliłam :roll: Nie obyło się też bez stresów bo po obudowaniu wanny okazało się, że woda spod niej wypływa :shake: No i trzeba było ściągnąć jedną kafelkę na szczęście zaradny Janek zamocował ją na silicon ;) Dziś chyba Łuki wreszcie położy tapetę na ścianę.. oczywiście nie było wcześniej czasu :mad: A ja wczoraj upiekłam pierniczka :loveu: Zapraszam :loveu: Kawkę też zaparzę co by nie było.. :p Quote
Nati28 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Witamy :) pierniczka to bym zjadla! :loveu: i do tego pyszna kawa :p jak tak opisujesz ten remont to juz mnie skreca na moja przeprowadzke :roll: a Tobie zycze jeszcze troche cierpliwosci do remontu ;) Quote
tigrunia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Nati28']Witamy :) pierniczka to bym zjadla! :loveu: i do tego pyszna kawa :p jak tak opisujesz ten remont to juz mnie skreca na moja przeprowadzke :roll: a Tobie zycze jeszcze troche cierpliwosci do remontu ;) Nie tam, żebym się chwaliła ale wyszedł mi rewelacyjny :loveu: No przyda się oj przyda .. dziękuje ;) Dostałam ostatnio fotkę Bellusi - tylko jedna i to słabej jakości no ale przynajmniej czymś wam oczy zamydlę :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Cześć Be :p Oj też bym sobie pierniczka zjadła chętnie :sabber: Bellusia słodziak :loveu: Quote
kiniaaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Oj lepiej tak nie zapraszaj na tego pierniczka, bo mam do Ciebie blisko także wiesz, żebyś się nie zdziwiła jak mnie w drzwiach zobaczysz:razz: Ja to dziś wcinałam murzynka :eviltong: oczywiście mówię o cieście :evil_lol: http://images43.fotosik.pl/374/1e5f7d164f8b6902med.jpg ładna dziewczynka:loveu: Quote
slawi Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 http://www.fotosik.pl/ Jaki delikatny pycholek :loveu:, niby to niewiniątko rozrabiało u ciebie :crazyeye: Quote
karkakarka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Bella jest taka dziewczęca i delikatna :loveu: Quote
tigrunia Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Be :p Oj też bym sobie pierniczka zjadła chętnie :sabber: Bellusia słodziak :loveu: Cześć Klaudia :multi: Zapraszam - jeszcze mam pół blachy :loveu: :loveu: [quote name='kiniaaa']Oj lepiej tak nie zapraszaj na tego pierniczka, bo mam do Ciebie blisko także wiesz, żebyś się nie zdziwiła jak mnie w drzwiach zobaczysz:razz: Ja to dziś wcinałam murzynka :eviltong: oczywiście mówię o cieście :evil_lol: http://images43.fotosik.pl/374/1e5f7d164f8b6902med.jpg ładna dziewczynka:loveu: Śmiało -jeszcze sporo zostało :eviltong: Dziękujemy :loveu: [quote name='Nati28']Bella slicznie wyglada :loveu: Dzięki Nati :loveu: [quote name='slawi']http://www.fotosik.pl/ Jaki delikatny pycholek :loveu:, niby to niewiniątko rozrabiało u ciebie :crazyeye: Ojj największa łobuziara :eviltong: [quote name='karkakarka']Bella jest taka dziewczęca i delikatna :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts