Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć dziewczyny..
Znalazłam chwilkę to jestem..
Tapety jeszcze nie ma.. dopiero dziś Łuki pomalował listwy więc jutro jak dobrze pójdzie je zamontuje i meblościankę będzie można ustawić więc będzie więcej miejsca do tapetowania ;) Zresztą póki co łazienka pochłania mnie totalnie.. i końca nie widać :placz: Jestem wyczerpana...

Posted

Remont trwa..
spa by się przydało ino sponsora brak - ja po tym remoncie jestem spłukana :shake: Uciekłam dziś .. zostawiłam chłopa samego - muszę się kimnąć bo nie wyrabiam :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Bydgoszcz :multi:
Innych "naszych" chyba na yorkach nie widziałam, więc bardzo mi miło :)

oj remoncisko paskudna rzecz... a powinno się tak wyjść z domu i wrócić na gotowe, żeby ktoś wszystko za nas zrobił!

Posted

Cześć laski ;)
Dawno mnie tu nie było.. Remont tymczasowo zawieszony.. jutro może się coś ruszy z moją półką w łazience bo sobie wymyśliłam :roll: Nie obyło się też bez stresów bo po obudowaniu wanny okazało się, że woda spod niej wypływa :shake: No i trzeba było ściągnąć jedną kafelkę na szczęście zaradny Janek zamocował ją na silicon ;) Dziś chyba Łuki wreszcie położy tapetę na ścianę.. oczywiście nie było wcześniej czasu :mad:
A ja wczoraj upiekłam pierniczka :loveu: Zapraszam :loveu: Kawkę też zaparzę co by nie było.. :p

Posted

Witamy :)
pierniczka to bym zjadla! :loveu: i do tego pyszna kawa :p

jak tak opisujesz ten remont to juz mnie skreca na moja przeprowadzke :roll: a Tobie zycze jeszcze troche cierpliwosci do remontu ;)

Posted

[quote name='Nati28']Witamy :)
pierniczka to bym zjadla! :loveu: i do tego pyszna kawa :p

jak tak opisujesz ten remont to juz mnie skreca na moja przeprowadzke :roll: a Tobie zycze jeszcze troche cierpliwosci do remontu ;)
Nie tam, żebym się chwaliła ale wyszedł mi rewelacyjny :loveu:

No przyda się oj przyda .. dziękuje ;)

Dostałam ostatnio fotkę Bellusi - tylko jedna i to słabej jakości no ale przynajmniej czymś wam oczy zamydlę :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Be :p
Oj też bym sobie pierniczka zjadła chętnie :sabber:

Bellusia słodziak :loveu:
Cześć Klaudia :multi:
Zapraszam - jeszcze mam pół blachy :loveu:

:loveu:
[quote name='kiniaaa']Oj lepiej tak nie zapraszaj na tego pierniczka, bo mam do Ciebie blisko także wiesz, żebyś się nie zdziwiła jak mnie w drzwiach zobaczysz:razz:
Ja to dziś wcinałam murzynka :eviltong: oczywiście mówię o cieście :evil_lol:

http://images43.fotosik.pl/374/1e5f7d164f8b6902med.jpg ładna dziewczynka:loveu:
Śmiało -jeszcze sporo zostało :eviltong:

Dziękujemy :loveu:
[quote name='Nati28']Bella slicznie wyglada :loveu:
Dzięki Nati :loveu:
[quote name='slawi']http://www.fotosik.pl/ Jaki delikatny pycholek :loveu:, niby to niewiniątko rozrabiało u ciebie :crazyeye:
Ojj największa łobuziara :eviltong:
[quote name='karkakarka']Bella jest taka dziewczęca i delikatna :loveu:
:loveu: