*Jot* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tigrunia napisał(a): Aaaa.. oglądałyście Tap madl? :eviltong: Tak mi się marzyło, żeby Paulina przeszła ale z drugiej strony myślałam, że bez angielskiego nie ma żadnych szans a tu taka niespodziewajka :multi: Noo.. teraz już czmycham :multi: Aaaaaa oglądałam Tap madl.....mi się nie marzyło,żeby Paulina wygrała i jestem zła :angryy: U mnie też pełno śniegu.Muszę do lasu się wybrać i zobaczyć jak wygląda taki biały. :p Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Be:(Dzieciaczki Ci się udały:)śliczne są. Quote
Karolina. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Be!!! Jak mogłaś?! Popsułaś mi niespodziankę :placz:Nie mam TVNu i zawsze sobie oglądałam ten program na vod onet. Ale finału jeszcze nie dodali, i tak siedzę i czekam i sprawdzam co jakiś czas czy finał już jest. I specjalnie nie wchodziłam na żadne portale informacyjne tudzież plotkarskie, żeby sobie niespodzianki nie psuć i żebym sama dowiedziała się, kto wygra. A tu wchodzę na dogo, i się dowiaduję. Wszystko zepsułaś :eviltong: Ale już skoro wiem, to ja też chciałam żeby Paulina wygrała. Te blondynki potwornie działały mi na nerwy, w sumie nie wiem dlaczego, ale były dla mnie irytujące. Dobrze że Paulina wygrała. :multi: Quote
Nati28 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Karolina. napisał(a):[B] [SIZE=1] Ale już skoro wiem, to ja też chciałam żeby Paulina wygrała. Te blondynki potwornie działały mi na nerwy, w sumie nie wiem dlaczego, ale były dla mnie irytujące. Dobrze że Paulina wygrała. :multi: masz cos do blondynek?? :mad: czesc Be i milej przprowadzki zycze :) Quote
tigrunia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jot11 napisał(a):Aaaaaa oglądałam Tap madl.....mi się nie marzyło,żeby Paulina wygrała i jestem zła :angryy: U mnie też pełno śniegu.Muszę do lasu się wybrać i zobaczyć jak wygląda taki biały. :p U mnie jest masa białego - przyjeżdżaj :eviltong: agamewa napisał(a):Cześć Be:(Dzieciaczki Ci się udały:)śliczne są. Cześć Aga :multi: Dziękuję ;) Karolina. napisał(a):Be!!! Jak mogłaś?! Popsułaś mi niespodziankę :placz:Nie mam TVNu i zawsze sobie oglądałam ten program na vod onet. Ale finału jeszcze nie dodali, i tak siedzę i czekam i sprawdzam co jakiś czas czy finał już jest. I specjalnie nie wchodziłam na żadne portale informacyjne tudzież plotkarskie, żeby sobie niespodzianki nie psuć i żebym sama dowiedziała się, kto wygra. A tu wchodzę na dogo, i się dowiaduję. Wszystko zepsułaś :eviltong: Ale już skoro wiem, to ja też chciałam żeby Paulina wygrała. Te blondynki potwornie działały mi na nerwy, w sumie nie wiem dlaczego, ale były dla mnie irytujące. Dobrze że Paulina wygrała. :multi: Ups :evil_lol: Na to nie wpadłam .. :oops: Nati28 napisał(a):masz cos do blondynek?? :mad: czesc Be i milej przprowadzki zycze :) Mi tam też się akurat te blondynki nie podobały :eviltong: Cześć Nati ;) Dzięki .. menele już częściowo popakowane.. Chciałam z wieczora wstawić ostatnią pralkę a tam woda zamarzła w piwnicy :shake: Musiałam na noc grzejnik wstawić no i ruszyło.. idę wieszać.. Quote
karkakarka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Hejka! Mnie te dwie blondynki też się nie podobały. Zresztą obie miały podobny typ urody. Be wrzuć zdjęcia dziewczyn :) Quote
Karolina. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nati28 napisał(a):masz cos do blondynek?? :mad: Tak ogólnie to nie, ale jeśli chodzi o ten program, to te dwie mi nie odpowiadały, i z wglądu i z zachowania :eviltong: Cześć Be :multi: Quote
Kadina_Malina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [CENTER][B]witamy wieczorkiem:sleeping:[/B] [/CENTER] Quote
*Jot* Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cześć Be :multi: Czyżby Cię zasypało? [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]snieg[dblpt][/IMG] Quote
karkakarka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No chyba tak - zasypało Be ;) Pokaż no się tu dziewczyna :D Quote
tigrunia Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Cześć dziewczyny ;) Zasypało swoją drogą ale od soboty miałam wyczerpany limit i nie było sensu wchodzić :shake: Strony ładowały mi się jakieś 5 min :mad: Mam masę do nadrobienia a cały czas jestem zabiegana :shake: Nie wiem.. może w przyszłym tygodniu będzie więcej czasu? :roll: Teraz cały czas odśnieżanie, sprzątanie, drobne wykończenia remontowe i tak się ciągnie.. do tego w pracy już po godzinach siedzę bo święta idą .. :shake: Quote
Karolina. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Be, jak już się z tym wszystkim ogarniesz, to wracaj szybko, ale koniecznie ze zdjęciami dziewczyn!!!! :) Quote
dysia-u Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 cześć Be a jaki to limit? u nas zima-nie zima nie może sie ta pogoda zdecydować miłej niedzieli zycze Quote
tigrunia Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Obiecuję, że wrócę z fotkami :loveu: Ale jeszcze sporo przede mną .. :shake: Ulka no limit transferu danych .. za dużo stron przeglądałam no i zwolnili mi łącze.. :mad: Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Be;)Wróciłaś i gdzie fotorelacja he?;) Quote
slawi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Be już chyba wiem dlaczego mówiłaś ,że troje to lepiej dla mnie... :) Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Hej hej witamy no i oczywiscie foteczej się domagamy:) Quote
Pegaza Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Be cos znowu sie ociagasz z tymi fotami nooo porobie te foty makaronowe tylko musze baterie naladowac;) Quote
*Jot* Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pegaza napisał(a): porobie te foty makaronowe Be też mogę makaronowe foty zrobić.Jak spagetti będzie na obiad :eviltong: Pasi Ci ? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi: Quote
karkakarka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hej Be - cos omijasz swoją galerię ;) Quote
tigrunia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Cześć dziewczyny ;) Remoncik no niby się skończył ale to jeszcze nie wszystko bo kuchnia wciąż nie pomalowana :shake: Jola spaghetti może być, nie pogniewam się ino z jakimś ciekawym przepisem na sosik zapodaj :loveu: Laski no czasu mało mam i tak omijam .. zdjęć jeszcze nie porobiłam bo ciągle coś się dzieje. Wczoraj Łuki wypożyczył przyczepkę i jeździł, woził, zawoził, przywoził. Przywiózł mi m.in. pralkę i lodówkę i roboty miałam do dziś .. :shake: Do tego z rana byłam na zakupach z moją lokatorką, wieczorem też pojechałyśmy bo w Galerii była "noc zakupów" no i tak o.. czas leci. A jutro dalej lecimy w inną część miasta szukać bo nie mam nic na święta do ubrania. Fajną tuniczkę kupiłam ale raczej na pierwszy/drugi dzień świat a jeszcze coś na wigilię mi potrzeba. Widziałam super extra czad tunikę ale kosztowała 125 zł w hurtowni(!) no i trochę mi szkoda na nią kasy ale jak jutro nic nie znajdę to po nią wrócę.. No a dziś byliśmy po choineczkę :loveu: Jest śliczna, pachnąca i czeka na oprawienie.. jutro jak się uda będziemy ubierać :multi: A we wtorek wybieram się na pazury:multi: Quote
Yoko2009 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Hej Be:) witam porannie i kawowo, ja choineczkę też wcxzoraj kupiłam, piekną i pachnącą jodełkę:) no i na pazurki tez we wtorek idę:):) Quote
laurin Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cześć Be :) Ale Ci zazdroszczę tego zapachu choinki :) Ale może nie wytrzymam i jednak załatwię sobie prawdziwą :loveu: No nic, może przez Święta wytrzyma:evil_lol: a później to pewnie przy Adrianku same łyse gałązki zostaną:evil_lol::mad: Pazurki pokaż;) wiesz że ja zawsze chętnie pooglądam ;) Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No właśnie też bym sobie Twe pazurki obejrzała:) a Ty wpadnij do nas na fotki...zapraszam Quote
Recommended Posts