Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']No tylko, że ja wychodzę z 3 naraz :eviltong:[/QUOTE]
"Eee no to to małe czarne to na bank jakiś kundelek, bo yorki pani to są z długimi włosami i kokardką" :evil_lol::evil_lol:
bądź też "jest to dziecko tych dwóch większych" :cool3:

Be nie załamuj mnie, to tylko u mnie takie komentarze padają? No powiedz, że Tobie też 'znawcy' mówią dużo rzeczy, których nie wiesz o swoich psach :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć :)
Hi hi no i cio ze na chodniczek :loveu: maluka jest :loveu::loveu:
u mnie Mimi ostatnio na chodnik siku robi [COLOR=PaleTurquoise]i nie tylko :mad: [/COLOR]bo się jej na mokrą trawke nie chce wyjść :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']"Eee no to to małe czarne to na bank jakiś kundelek, bo yorki pani to są z długimi włosami i kokardką" :evil_lol::evil_lol:
bądź też "jest to dziecko tych dwóch większych" :cool3:

Be nie załamuj mnie, to tylko u mnie takie komentarze padają? No powiedz, że Tobie też 'znawcy' mówią dużo rzeczy, których nie wiesz o swoich psach :evil_lol:[/QUOTE]

[I][COLOR=purple]ja u siebie słyszę,że skoro Lili ma długi włos to musi miec rodowód i pewnie jezdzę na wystawy z nią[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple][/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]cześc kochana-co u was?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]wpadnij do nas-str.102 i 103nowe fotki[/COLOR][/I]

Posted

D-E dobrze, że masz to pole chociaż :eviltong:

Klaudia mnie tylko u weta zaczepiają .. na ulicy raczej nie :eviltong: No i wtedy to tylko jak z Buff jestem "A to jest ta miniaturka, tak? "
Mam jednego sąsiada co mówi, że jego "York" jest z tych "kanadyjskich" - one są takie hałaśliwe i szczekliwe :evil_lol:

Cześć Jolka :loveu:

Hej Aniu :multi:
U mnie jak pada to muszę ja wejść na trawnik, dopiero wtedy za mną pójdzie Buff :mad:
A zdjęcia może zrobię później..

Karinka tak - Belcia została :loveu:

Megi na fotki przyjdziemy ciut później bo muszę do łóżka jeszcze wrócić na troche :eviltong:

Wolne dziś mam a o 4 Luki mnie obudził ( bo on pracuje :diabloti:) potem przed 5 wyszedł z psami no i awaria :angryy: Jess się zatkała :crazyeye: Masakra :shake:
Mam w planach dziś się pakować i do domku.. ciekawe czy mi to wypali :eviltong:
Idę spać..

Posted

[quote name='tigrunia']Mam jednego sąsiada co mówi, że jego "York" jest z tych "kanadyjskich" - one są takie hałaśliwe i szczekliwe :evil_lol:[/QUOTE]
A to dobre jest, tego jeszcze nie słyszałam :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']"York" faktycznie kupiony był w Kanadzie no ale co za bzdura.. :evil_lol: Od regionu może zależy charakter? :evil_lol:[/QUOTE]
Nie wydaje mi się :eviltong:
W takim razie Gracja też powinna drzeć pyska, ma kanadyjskich przodków :evil_lol:

Posted

No widzisz - teoria Pana sąsiada się nie sprawdza :eviltong:

Ale mi się nic nie chce :roll: Muszę uczesać Jess i trochę nożyczkami pomęczyć, spakować trochę rzeczy i chociaż do auta wynieść, obiad zrobić i włosy umyć :crazyeye: Lenistwo mnie ogarnęło i chyba nie dam rady :crazyeye::evil_lol:
Zacznę może od Jess.. :roll:

Posted

Oj ja też muszę włosy, jakiś obiad prowizoryczny (bo same siedzimy w chałupie ;)), Grackowy łeb uczesać, wstawić pranie i w końcu ruszyć dupsko w poszukiwaniu papierosów, bo mądra ja nie pomyślałam, że dziś wszystko pozamykane i się nie zaopatrzyłam... A Orlen daleeeko :roll:

Posted

Mi się udało z obiadu wywinąć :multi:
Zamarynowałam tylko mięso i jedziemy ze znajomymi na grilla nad jeziorko :multi:
No i włosy umyłam :multi: Nic więcej z mego planu nie wyszło :oops:

Posted

O to miłego grillowania nad jeziorkiem :D

Ja to już nie będę opowiadać ale mój bez jajeczny Czesio jest Matką i Siostrą Berty i Mamą i Tatą Gabi hahaha

Posted

Cześć Be : ) .

Ja dziś zrobiłam tylko trzy rzeczy :evil_lol: .
Umyłam włosy, odrobiłam lekcje i przewinęłam papiloty Arwenie :-D .

I to już koniec moich zajęć domowych :P

Jak grill się udał ? :lol: