*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='tigrunia']No tylko, że ja wychodzę z 3 naraz :eviltong:[/QUOTE] "Eee no to to małe czarne to na bank jakiś kundelek, bo yorki pani to są z długimi włosami i kokardką" :evil_lol::evil_lol: bądź też "jest to dziecko tych dwóch większych" :cool3: Be nie załamuj mnie, to tylko u mnie takie komentarze padają? No powiedz, że Tobie też 'znawcy' mówią dużo rzeczy, których nie wiesz o swoich psach :evil_lol: Quote
laurin Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cześć :) Hi hi no i cio ze na chodniczek :loveu: maluka jest :loveu::loveu: u mnie Mimi ostatnio na chodnik siku robi [COLOR=PaleTurquoise]i nie tylko :mad: [/COLOR]bo się jej na mokrą trawke nie chce wyjść :roll: Quote
karkakarka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć Be! Dobrze, że dziewczyny mają dobre domy! Buena faktycznie ma słodką mordeczkę :) Czyli jeszcze Bella ci została? Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='*kleo*']"Eee no to to małe czarne to na bank jakiś kundelek, bo yorki pani to są z długimi włosami i kokardką" :evil_lol::evil_lol: bądź też "jest to dziecko tych dwóch większych" :cool3: Be nie załamuj mnie, to tylko u mnie takie komentarze padają? No powiedz, że Tobie też 'znawcy' mówią dużo rzeczy, których nie wiesz o swoich psach :evil_lol:[/QUOTE] [I][COLOR=purple]ja u siebie słyszę,że skoro Lili ma długi włos to musi miec rodowód i pewnie jezdzę na wystawy z nią[/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple]cześc kochana-co u was?[/COLOR][/I] [I][COLOR=purple]wpadnij do nas-str.102 i 103nowe fotki[/COLOR][/I] Quote
laurin Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć Beatko :) A ja znów Cię proszę o zdjęcia Baffinki i Jessi:loveu::loveu::loveu: no miej że serce :roll: Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 D-E dobrze, że masz to pole chociaż :eviltong: Klaudia mnie tylko u weta zaczepiają .. na ulicy raczej nie :eviltong: No i wtedy to tylko jak z Buff jestem "A to jest ta miniaturka, tak? " Mam jednego sąsiada co mówi, że jego "York" jest z tych "kanadyjskich" - one są takie hałaśliwe i szczekliwe :evil_lol: Cześć Jolka :loveu: Hej Aniu :multi: U mnie jak pada to muszę ja wejść na trawnik, dopiero wtedy za mną pójdzie Buff :mad: A zdjęcia może zrobię później.. Karinka tak - Belcia została :loveu: Megi na fotki przyjdziemy ciut później bo muszę do łóżka jeszcze wrócić na troche :eviltong: Wolne dziś mam a o 4 Luki mnie obudził ( bo on pracuje :diabloti:) potem przed 5 wyszedł z psami no i awaria :angryy: Jess się zatkała :crazyeye: Masakra :shake: Mam w planach dziś się pakować i do domku.. ciekawe czy mi to wypali :eviltong: Idę spać.. Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='tigrunia']Mam jednego sąsiada co mówi, że jego "York" jest z tych "kanadyjskich" - one są takie hałaśliwe i szczekliwe :evil_lol:[/QUOTE] A to dobre jest, tego jeszcze nie słyszałam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 "York" faktycznie kupiony był w Kanadzie no ale co za bzdura.. :evil_lol: Od regionu może zależy charakter? :evil_lol: Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='tigrunia']"York" faktycznie kupiony był w Kanadzie no ale co za bzdura.. :evil_lol: Od regionu może zależy charakter? :evil_lol:[/QUOTE] Nie wydaje mi się :eviltong: W takim razie Gracja też powinna drzeć pyska, ma kanadyjskich przodków :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 No widzisz - teoria Pana sąsiada się nie sprawdza :eviltong: Ale mi się nic nie chce :roll: Muszę uczesać Jess i trochę nożyczkami pomęczyć, spakować trochę rzeczy i chociaż do auta wynieść, obiad zrobić i włosy umyć :crazyeye: Lenistwo mnie ogarnęło i chyba nie dam rady :crazyeye::evil_lol: Zacznę może od Jess.. :roll: Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oj ja też muszę włosy, jakiś obiad prowizoryczny (bo same siedzimy w chałupie ;)), Grackowy łeb uczesać, wstawić pranie i w końcu ruszyć dupsko w poszukiwaniu papierosów, bo mądra ja nie pomyślałam, że dziś wszystko pozamykane i się nie zaopatrzyłam... A Orlen daleeeko :roll: Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Mi się udało z obiadu wywinąć :multi: Zamarynowałam tylko mięso i jedziemy ze znajomymi na grilla nad jeziorko :multi: No i włosy umyłam :multi: Nic więcej z mego planu nie wyszło :oops: Quote
karkakarka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja też przed chwilą włosy umyłam, a po obiedzie to już dawno jestem hehe Mnie zaczepiajaą i pytają się czy to matka i córka, albo czy parka. Quote
dzasta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O to miłego grillowania nad jeziorkiem :D Ja to już nie będę opowiadać ale mój bez jajeczny Czesio jest Matką i Siostrą Berty i Mamą i Tatą Gabi hahaha Quote
Yoko2009 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Hej hej ja również dzisiaj ograniczyłam sie do umycia głowy i uczesania Yoko :) Quote
Katie Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Hej Be :multi: super, ze Belcia zostala z wami :multi::loveu: Quote
*Jot* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Be :multi: Jak tam,grill udany? Daj foteczek kilka :diabloti: Quote
laurin Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Be :) mam nadzieję że pogoda się udała i grill również :) Quote
Yoko2009 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 O tak też chętnie bym sobie tu zdjęcia pooglądała:) Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cześć Be : ) . Ja dziś zrobiłam tylko trzy rzeczy :evil_lol: . Umyłam włosy, odrobiłam lekcje i przewinęłam papiloty Arwenie :-D . I to już koniec moich zajęć domowych :P Jak grill się udał ? :lol: Quote
Recommended Posts