Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jot11 napisał(a):
Cześć Be :multi:
Ja tak jak Klaudia boks oglądam.Piłki nożnej nie oglądam,nudzi mnie .;)

Ja nie lubię jak się biją :shake: Żal mi ich :eviltong: Tak sobie dziś myślałam właśnie, że to miękkie serce mnie gubi :shake: No ale cóż.. ten typ tak ma :roll:
karkakarka napisał(a):
no ba holandi!!
I wygrywają:cool3:

Kurka Ci Urugwajczycy mnie wkurzają :angryy:

Posted

laurin napisał(a):
Asz kurde a Polacy się nawet nie dostali doopy takie a nie piłkarze:mad:
Pamiętam że jak raz Słowacja; czy to może Czechy :roll: ; jakiś mecz wygrała to później w radiu się któryś wypowiadał że dziękują polakom bo dzięki nim się zakwalifikowali do mistrzostw :p

Cześć Be :multi:
ale NIUNIA KOCHANA :loveu::loveu::loveu:http://images38.fotosik.pl/307/128e306ad2ad8a9emed.jpg

No widzisz Anka jacy CI polacy są dobroduszni :loveu: :diabloti:

Tia.. kochana - niegrzeczne to takie, że nie wiem :mad: :eviltong:

No.. wstałam, dogo obeszłam teraz idę się za moje ćwiczonka brać, śniadanko zrobić i do pracki :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
Klaudia ja dziś oglądałam mega świetny film :crazyeye: Kurde rewelacja! Zaraz poszukam go gdzieś tu na dysku powinien być.. Kurna się naszukałam a on na płycie :eviltong: PRAWO ZEMSTY !

Przeczytałam sobie opis tego filmu, faktycznie nieźle się zapowiada :p
tigrunia napisał(a):
Ja nie lubię jak się biją :shake: Żal mi ich :eviltong: Tak sobie dziś myślałam właśnie, że to miękkie serce mnie gubi :shake: No ale cóż.. ten typ tak ma :roll:

Oj tam zaraz żal, jakby im się nie opłacało to by się po pyskach nie trzaskali ;) Za taką kasę to i ja bym mogła wyskoczyć i się tłuc :evil_lol::evil_lol:
A z resztą, twardym trza być :diabloti:

Posted

Borówka16 napisał(a):

Ojej dziękuję :oops: :loveu:
:cool3:
Cześć :multi:
*kleo* napisał(a):
Przeczytałam sobie opis tego filmu, faktycznie nieźle się zapowiada :p

Oj tam zaraz żal, jakby im się nie opłacało to by się po pyskach nie trzaskali ;) Za taką kasę to i ja bym mogła wyskoczyć i się tłuc :evil_lol::evil_lol:
A z resztą, twardym trza być :diabloti:

No naprawdę jest rewelacyjny! Zabrałam dziś do pracy płytkę to sobie pozgrywali wszyscy :evil_lol:

O kurcze tyś odważna dziołcha :crazyeye: Ja tam bym się lać nie dała za żadne pieniądze :shake: :evil_lol:

Co u was dziołchy? Mi coraz gorzej im bliżej niedziela :roll: Jestem przerażona tym, że będę musiała prawie 600 km zrobić :shake: (Wystawa w Warszawie) Miał ze mną jechać Łuki ale okoliczności się pozmieniały i wolę, żeby jednak został na miejscu .. Chyba poproszę Darka, żeby przyszedł na rano w poniedziałek (ja powinnam być ale chyba na 4 nawet dojechać nie zdążę :evil_lol:).

Posted

Pegaza napisał(a):
Oj tyle km nie zazdroszcze:roll:
dasz rade sama jechac bez zadnej zmiany?
no i teraz Ty Darkowi lizaka musisz kupic heheh

No będę musiała dać radę :eviltong: Sama już jechałam 400 km. Te 600 to w dwie strony jest więc przerwy trochę będę miała ..
Hehe jak się zgodzi to mu kupię :evil_lol:
karkakarka napisał(a):
O kurde, 600 km... dużo!

No a tak pozaty będziemy trzymać kciuki za Buffinkę... słyszałam, że warszawskie wystawy są ciężkie....

Noo.. :shake:

Byłam w Wawce z Jess dwa lata temu. Strasznie nie było tylko strasznie zimno a nam chodzi tylko o bdb do hodowlanki ;)

Posted

karkakarka napisał(a):
O kurde, 600 km... dużo!

No a tak pozaty będziemy trzymać kciuki za Buffinkę... słyszałam, że warszawskie wystawy są ciężkie....

Nie wiem czy każda, ale w zeszłym roku była ciężka, na własnej skórze się przekonałam :roll: więc też trzymam kciuki.

A drogi nie zazdroszczę, ja po wystawie zawsze jestem padnięta, a jeszcze prowadzić w drodze powrotnej...

Posted

*kleo* napisał(a):
Nie wiem czy każda, ale w zeszłym roku była ciężka, na własnej skórze się przekonałam :roll: więc też trzymam kciuki.

A drogi nie zazdroszczę, ja po wystawie zawsze jestem padnięta, a jeszcze prowadzić w drodze powrotnej...

To zawsze zależy od sędziego.. Stawkę mamy dużą nie chce mi się tyle siedzieć znów na tym ringu :mad:

Na wystawie myślę, że szybko pójdzie bo klasa młodzieży jest osobno a to już dużo daje chociaż jak Natala wygra z którymś ze swoich psiaków znów to będzie masakra :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
Be tzrymam kciuki za wystawe:) w kazdym badz razie pomysle o Was:)

Dziękuję Daria ;)
agamewa napisał(a):
Ja też trzymam kciuki bardzo mocno!!!

Dzięki Aga ;)

Lece dziewczyny zaraz składać wniosek o paszport.. wczoraj sobie fotki byłam zrobić :multi: Kurcze zagapiłam się i teraz nie wiem czy do urlopu mi wyrobią :shake: Zresztą.. pewnie i tak nigdzie nie pojadę :angryy:

Posted

Kasia napisał(a):
Be a gdzie to chciałabyś pojechać na urlop? :lol:
kiedy tak w ogóle idziesz na ten urlop...?

Ojj gdzie ja bym nie chciała pojechać.. :evil_lol: Opcji jest wiele :eviltong: Chociaż najbardziej realną Tunezja ;)
Urlop mam od 2 sierpnia i patrząc na aktualną pogodę coś wątpię, że i w sierpniu będzie tak ładnie :roll:

Laski grillek kolejny dziś :multi: I to bez Ł bo pojechał do pracy na nockę :multi: :diabloti: Zabieram aparat więc może jakieś fotki będą :cool3:

Posted

agamewa napisał(a):
Wow,wow no to foteczki śliczne prosimy:)

Ni ma :eviltong: Hehe.. Za późno dotarliśmy na miejsce, było już ciemno no i fotki nawet za ciekawe by nie wyszły więc nic nie robiłam..

laurin napisał(a):
impreska pewnie już pełną parą
ie opij się za bardzo ;)

Radia nie mieliśmy :crazyeye: :evil_lol:
No nie powiem.. najlepiej się dziś nie czuję ..

Idę wstawić pranko, zrobić śniadanko i niedługo nad jeziorko jedziemy :multi: :multi:

Posted

karkakarka napisał(a):
I Jak poszło??

Opowiadaj!:lol:

Szybko :crazyeye: Hehe.. jakoś przed 9 byłyśmy na miejscu, zanim się rozpakowałyśmy it.d. minęło sporo czasu i w konsekwencji tego nie zdążyłam Jess nawet koka zrobić :crazyeye::evil_lol: Uszy też miała nie związane, nawet jej żadnym nabłyszczaczem ani niczym nie psiknęłam :crazyeye: Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło :evil_lol:
A Buff - dostała doskonałą :crazyeye: Pani sędzia bardzo miła - pierwszy raz mi się zdarzyło usłyszeć od sędziego "dzień dobry" :crazyeye: I to nie od Polki :crazyeye:
Borówka16 napisał(a):
Cześć Be :loveu:
Opowiadaj jak tam na impezce było :)

Hej ;)
Na imprezce? Co to za imprezka jak nawet radia nie było..
Mięcho się zjadło, piwko wypiło i do domu ;)
*kleo* napisał(a):
Cześć Be :p

Jak tam wystawa?

Cze Klaudia :multi:

Noo.. jak wyżej :cool3:
Ogólnie było fajnie - trafił nam się ring honorowy więc nawet cienia trochę mieliśmy :crazyeye: :loveu: A ja wróciłam wypompowana.. 7 h za kółkiem - to nie dla mnie :eviltong: Wszystko mnie dziś boli a w szczególności mięśnie stopy o których istnieniu nie miałam bladego pojęcia :crazyeye: :evil_lol:

P.S. Laski ja was proszę - przestańcie narzekać na te upały!! :mad: Nie powiem - też czasami sobie postękam ale kocham taką pogodę :loveu: Mogę się dusić tak nawet cały rok byle zimy nie było :evil_lol: A jak wy tak narzekacie to zaraz zacznie padać :mad: Już się chmurzy dziś u mnie :mad: