Marzena* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 U nas też cieniutko w tym roku z kasą na wakacje :( Przez to mieszkanie to chyba tylko Młoda pojedzie a my będziemy robić weekendowe wypady na ryby :( Chyba, że we wrześniu coś się uda. Moja restartowa panienka już nie taka mała - całe 2500 waży :evil_lol: A wygląda jak szkieletor :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Oni byli w zeszłym roku jakoś o tej porze chyba 15 czerwca wyjechali:) Sezon się zaczyna od lipca więc mogli przebierać w ofertach. Co do cen pokoju to płacili dopiero po całym pobycie i oczywiście można było negocjować cenę. Nie pamiętam dokładnie ile to było ale chyba coś 50zł za osobę wyszło Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Cześć Be :p Co do 'zagramanicznych' wakacji to Ci nie doradzę, bo ja tylko w Niemczech byłam parę razy. Ale Mazury uwielbiam, te lasy, jeziora i w ogóle :p Tylko trzeba się dobrze przed kleszczami zabezpieczyć, bo od cholery ich tam... :shake: Quote
dzasta Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A ja już w tym roku za Mazury podziękuję heh tyle wydaliśmy w zeszłym a tylko 5 dni byliśmy że szok i to odliczając paliwo bo mojego padre bryka to na oparach jeźdźi heh Ale wyszło około 800 złoty za osobę za 5 dni masakra. Dlatego w tym roku stawiam na coś innego ale to dopiero w drugiej połowie września :D Quote
Pegaza Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A u Be wakacyjne tematy jak fajnie..;) tyle ze ja w tym roku tez sie nigdzie nie wybiore buuu odbije sobie w przyszly tzn nad morze polskie pojade bo ja dziewczyn nie zostawie u nikogo a psami jechac za granice to ciezko to widze;) Quote
tigrunia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Viky i Ja napisał(a):U nas też cieniutko w tym roku z kasą na wakacje :( Przez to mieszkanie to chyba tylko Młoda pojedzie a my będziemy robić weekendowe wypady na ryby :( Chyba, że we wrześniu coś się uda. Moja restartowa panienka już nie taka mała - całe 2500 waży :evil_lol: A wygląda jak szkieletor :evil_lol: No tak.. Łuki przez auto też nie chce nigdzie jechać :angryy: A ona taka drobnej budowy jest? W sensie kości takie patyczaki czy mocniejsze? No bo gdzie ona ma tą wagę :-o Doti1986 napisał(a):Oni byli w zeszłym roku jakoś o tej porze chyba 15 czerwca wyjechali:) Sezon się zaczyna od lipca więc mogli przebierać w ofertach. Co do cen pokoju to płacili dopiero po całym pobycie i oczywiście można było negocjować cenę. Nie pamiętam dokładnie ile to było ale chyba coś 50zł za osobę wyszło Kurde się napaliłam znowu no :evil_lol: I pewnie tak jak w zeszłym roku nic z tego nie wyjdzie :placz: Już Ł przedstawiłam swe plany no i oczywiście jest na "NIE" :crazyeye: Muszę poszukać coś o ubezpieczeniu samochodu na wyjazd a Asistance :eviltong: *kleo* napisał(a):Cześć Be :p Co do 'zagramanicznych' wakacji to Ci nie doradzę, bo ja tylko w Niemczech byłam parę razy. Ale Mazury uwielbiam, te lasy, jeziora i w ogóle :p Tylko trzeba się dobrze przed kleszczami zabezpieczyć, bo od cholery ich tam... :shake: No właśnie.. jak ja byłam na mazurach to tylko robale wspominam :angryy: dzasta napisał(a):A ja już w tym roku za Mazury podziękuję heh tyle wydaliśmy w zeszłym a tylko 5 dni byliśmy że szok i to odliczając paliwo bo mojego padre bryka to na oparach jeźdźi heh Ale wyszło około 800 złoty za osobę za 5 dni masakra. Dlatego w tym roku stawiam na coś innego ale to dopiero w drugiej połowie września :D 800 zł to nie dużo. Ja tak obstawiam, że średnio 1000zł na tydzień trzeba wydać. Pegaza napisał(a):A u Be wakacyjne tematy jak fajnie..;) tyle ze ja w tym roku tez sie nigdzie nie wybiore buuu odbije sobie w przyszly tzn nad morze polskie pojade bo ja dziewczyn nie zostawie u nikogo a psami jechac za granice to ciezko to widze;) Będziesz na działeczkę czmychać przecież :loveu: Fajnie będzie ;) Byłam dziś laski na pazurkach tym razem u stóp :crazyeye: Powiem wam, że fajne są :loveu: I jeszcze w gratisie za "staż" dostałam parafinę na dłonie :loveu: Rewelacja :loveu: Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tigrunia napisał(a):Byłam dziś laski na pazurkach tym razem u stóp :crazyeye: Powiem wam, że fajne są :loveu: I jeszcze w gratisie za "staż" dostałam parafinę na dłonie :loveu: Rewelacja :loveu: Oj ja też bym musiała moją kosmetyczkę w końcu odwiedzić, ale na razie w portfelu pusto, a mi się marzy mój standardowy full serwis :-( Quote
tigrunia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 A jaki to jest ten Twój full serwis? :cool3: Quote
*kleo* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kawitacja i pazurki wszystkie - górne i dolne ;) Quote
Pegaza Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Be nie zagaduj tylko daj no fote Twoich wlosow!! Quote
*kleo* Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 tigrunia napisał(a):Kawitacja? Co to takiego? :crazyeye: Oczyszczanie za pomocą peelingu ultradźwiękowego ;) Mam niestety dość problematyczną cerę, więc od czasu do czasu lubię sobie zafundować taką rzecz :p Quote
dzasta Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 O ja też się wybieram po niedzieli do SPA hehehe i do fryzjera :D Ale wiesz co Be ja te 800 na osobę wydałam na w sumie 4 dni. Bo ten piąty to nie można liczyć bo przyjechaliśmy późno :D I jak dla mnie na Mazury to w sumie sporo ale w tym roku jak pisałam stawiam na co innego tzn na zagramanicę :D No właśnie BE nie zagaduj tylko foto plis :eviltong: Quote
tigrunia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Pegaza napisał(a):Be nie zagaduj tylko daj no fote Twoich wlosow!! Nie mam :eviltong: *kleo* napisał(a):Oczyszczanie za pomocą peelingu ultradźwiękowego ;) Mam niestety dość problematyczną cerę, więc od czasu do czasu lubię sobie zafundować taką rzecz :p O kurcze nieźle brzmi.. Kurcze chętnie bym sobie zrobiła taki peeling całego ciała - ciekawe ile kosztuje :hmmmm: dzasta napisał(a):O ja też się wybieram po niedzieli do SPA hehehe i do fryzjera :D Ale wiesz co Be ja te 800 na osobę wydałam na w sumie 4 dni. Bo ten piąty to nie można liczyć bo przyjechaliśmy późno :D I jak dla mnie na Mazury to w sumie sporo ale w tym roku jak pisałam stawiam na co innego tzn na zagramanicę :D No właśnie BE nie zagaduj tylko foto plis :eviltong: Do SPA :cool3: Taka to pożyje :eviltong: A gdzie się wybierasz w tym roku? No za granicą na pewno mniej nie wydasz jak na mazurach :evil_lol: Lulka u mnie była przed chwilką :loveu: Przyjechała w odwiedzinki :loveu: Aparatka z niej - jakbym Pudziana widziała :evil_lol: Szybko się dziewczyna irytuje :eviltong: Mniejsza jest od Belli ale słodka taka :loveu: :loveu: Quote
*kleo* Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 tigrunia napisał(a):O kurcze nieźle brzmi.. Kurcze chętnie bym sobie zrobiła taki peeling całego ciała - ciekawe ile kosztuje :hmmmm: Lulka u mnie była przed chwilką :loveu: Przyjechała w odwiedzinki :loveu: Aparatka z niej - jakbym Pudziana widziała :evil_lol: Szybko się dziewczyna irytuje :eviltong: Mniejsza jest od Belli ale słodka taka :loveu: :loveu: Oj raczej sporo, bo za samą twarz płacę 80 zł, a to jest taka opcja pośrednia - nie najtańsza, ale można sobie zażyczyć droższą ;) Mnie Aluś też regularnie odwiedza, w środę jak wróciłam z Olsztyna to też był :p Quote
FREDZIU Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 O dziewczyny, ciekawy temat:multi: Ostatnio byłam na pilingu kawitacyjnym, sonoforezie i dotlenianie skóry ozonem do tego maseczka-miód, algi itp. zapłaciłam mniej niz Klaudia za piling(mam kosmetyczkę, która robi zabiegi w domu) mówię Wam suuuper, opłaca sie Kosmetyczka mówiła, ze będzie poprawa, ale po jednym razie mogę tego nie widzieć, a ja efekt widziałam natychmiast, nawet zmarszczki mi się spłyciły:multi::multi::multi::lol:. Be pokaz paluszki:lol: Quote
tigrunia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 *kleo* napisał(a):Oj raczej sporo, bo za samą twarz płacę 80 zł, a to jest taka opcja pośrednia - nie najtańsza, ale można sobie zażyczyć droższą ;) Mnie Aluś też regularnie odwiedza, w środę jak wróciłam z Olsztyna to też był :p Ojej to dużo :roll: FREDZIU napisał(a):O dziewczyny, ciekawy temat:multi: Ostatnio byłam na pilingu kawitacyjnym, sonoforezie i dotlenianie skóry ozonem do tego maseczka-miód, algi itp. zapłaciłam mniej niz Klaudia za piling(mam kosmetyczkę, która robi zabiegi w domu) mówię Wam suuuper, opłaca sie Kosmetyczka mówiła, ze będzie poprawa, ale po jednym razie mogę tego nie widzieć, a ja efekt widziałam natychmiast, nawet zmarszczki mi się spłyciły:multi::multi::multi::lol:. Be pokaz paluszki:lol: No nie? taki.. babski :evil_lol: Kurcze.. fryzjerkę już mam domową jeszcze teraz kosmetyczki poszukać trzeba :eviltong: No.. ja właśnie wróciłam z "oględzin" mieszkanka. Była mama Martynki ;) Hihi - fajnie by było - razem byśmy na wystawy jeździły :multi: Chociaż to już nie w tym roku bo mi zostały tylko dwie do zaliczenia i koniec.. :placz: Quote
laurin Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Cześć Ale fajne tematy macie :) Zazdroszczę planów wakacyjnych :( Be Ty nie zagaduj tylko stópki pokazuj hihi szybko szybko Quote
Princess_York Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 tigrunia napisał(a): No.. ja właśnie wróciłam z "oględzin" mieszkanka. Była mama Martynki ;) Hihi - fajnie by było - razem byśmy na wystawy jeździły :multi: Chociaż to już nie w tym roku bo mi zostały tylko dwie do zaliczenia i koniec.. :placz: No mama mówiła że fajnie było :evil_lol: ;) . Właśnie też o wystawach myślałam :) Razem raźniej . Be zostaw u siebie Belle i będziemy jeździły jak coś ;) . Albo kupuj jakąś suczke . Quote
tigrunia Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 laurin napisał(a):Cześć Ale fajne tematy macie :) Zazdroszczę planów wakacyjnych :( Be Ty nie zagaduj tylko stópki pokazuj hihi szybko szybko Stópki, włoski i co jeszcze chcecie zobaczyć? :crazyeye: No dziewczyny - Bella pojechała :-( Ale fajnie trafiła bo będzie pokazywana na wystawach :multi: W sumie wolałam, żeby poszła gdzieś na kolanka ale co tam.. Dziewczynka 9-letnia będzie ją wystawiać - niech ma radochę :lol: Debiut w Bejbikach w Sopocie :multi: Quote
Princess_York Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Właśnie mama coś mówiła że się umawiałaś na spotkanie w sprawie Belli . Szkoda że pojechała :( . Na wystawach będziecie się spotykać :-D Quote
tigrunia Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Princess_York napisał(a):Właśnie mama coś mówiła że się umawiałaś na spotkanie w sprawie Belli . Szkoda że pojechała :( . Na wystawach będziecie się spotykać :-D No akurat ten Pan dzwonił bo wcześniej na maila mi pisał ;) Wystawy mi zostały w tym roku tylko dwie więc raczej tylko na jednej się spotkamy jeśli już bo do Warszawy już nie zgłoszą ;) A psiaka kolejnego póki co też nie kupię.. :shake: :-( Quote
karkakarka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 uuu to już nie ma Belli :( Szkoda :( mam nadzieję że od czasu do czasu dostaniesz jej zdjęcia i nam pokażesz tutaj :) Quote
tigrunia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 karkakarka napisał(a):uuu to już nie ma Belli :( Szkoda :( mam nadzieję że od czasu do czasu dostaniesz jej zdjęcia i nam pokażesz tutaj :) No szkoda.. pusto się zrobiło :-( Rano podniosłam głowę odruchowo sprawdzić czy Belli śpi.. :roll: Zdjęcia mam obiecane no i na pewno z wystaw też sporo będzie :loveu: Quote
tigrunia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Dziewczyny mam fotki Bellusi :sweetCyb: Bella i jej nowa Pani - Zuzia :multi: Quote
Recommended Posts