Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][SIZE=5][B][I]Wszystkiego co najlepsze Beatko!!!
Spełnienia marzeń i najskrytszych pragnień!!!
Wspaniałych podróży!!!
Sukcesów hodowlanych !!!
[IMG]http://www.spacepimping.com/graphics/myspace-happy-birthday-graphics/HappyBirthday57.gif[/IMG]
[/I][/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

Co prawda bez takich wypaśnych obrazków jak dziewczyny, ale też życzę wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i tej wymarzonej yoreczki :new-bday:

Posted

[IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/urodziny/urodziny13.gif[/IMG] [COLOR="#00ff00"][SIZE="6"]Wszystkiego naj,naj,naj Be. Spełnienia marzeń.[/SIZE][/COLOR] [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/urodziny/urodziny13.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']Be ilez idzie trzezwiec? :evil_lol:
wlaz na dogo !![/QUOTE]

[I]Daria, Be już chyba wytrzeźwiała :evil_lol: Jeśli się nie mylę wczoraj była na dogo!
Cześć Be :multi:[/I]

Posted

Cześć laski :multi:
Byłam w poniedziałek na dogo ale tylko na momencik :roll: No i do te pare dni nie miałam kompa..
Zdjęć Pudzia nie mam :-( Zupełnie nie miałam czasu na cyknięcie nawet jednej :shake: Gości miałam non stop - jedni wyszli, następni przychodzili - masakra jakaś :crazyeye:
Dziękuję wam bardzo za życzenia :loveu:
A z nowości ciążowych wczoraj byłyśmy znów na USG i widziałam jak jedno maleństwo łapeczkami macha :loveu: Widziałam wyraźnie 3 maluszki - główki, kręgosłupy, łapki :loveu: No i najważniejsze serduszka :loveu: Zrobiliśmy też RTG i widać wyraźnie 3 czaszki :multi:Chociaż wet później powiedział, że zawsze coś gdzieś mogło się schować więc w sumie nie wiem po co ten RTG.. jeśli urodzi się więcej niż 3 to już RTG nie będę robić :eviltong: A mamunia czuje się doskonale, sprostać jej wymaganiom kulinarnym coraz mi trudniej :mad: Buff znów troszkę schudła :angryy: Nawet parówek nie chce jeść które u mojej mamy uwielbiała :crazyeye: Noo.. to mykam poczytać co tam u was :multi:

Posted

[I]Hej Be :multi: No szkoda,że nie ma foteczek,ale mówi się trudno.
Super,że będą trzy kluseczki :loveu: A maleństwo na pewno do Ciebie łapeczkami machało :loveu:[/I]

Posted

O ja tak zawsze zaglądam do Ciebie co tam u nas za tydzień będzie słychać :D
Ja też idę na USG po niedzieli jakoś :)
To miałaś fajne urodzinki cały czas goście chociaż pewnie zmęczona jesteś jak cholerka

Posted

[quote name='jot11'][I]Hej Be :multi: No szkoda,że nie ma foteczek,ale mówi się trudno.
Super,że będą trzy kluseczki :loveu: A maleństwo na pewno do Ciebie łapeczkami machało :loveu:[/I][/QUOTE]
Cześć Jolka :multi: Zrobię jakieś foty ciężarnej jutro bo dziś już mi się nie chce :eviltong:
:loveu:
[quote name='dzasta']O ja tak zawsze zaglądam do Ciebie co tam u nas za tydzień będzie słychać :D
Ja też idę na USG po niedzieli jakoś :)
To miałaś fajne urodzinki cały czas goście chociaż pewnie zmęczona jesteś jak cholerka[/QUOTE]
Który dzień u was? Ja wczoraj liczyłam, żeby przed wetem plamy nie dać to wyszło mi, że wczoraj był 46 dzień :lol:
Już odpoczęłam po gościach :eviltong: Ale jestem bardzo zadowolona z tegorocznej balangi :diabloti:
[quote name='karkakarka']Trzy kluchy :loveu:
A ja zastanawiam się po co to rtg w ciąży? przecież kobietą w ciąży nie powinno się robić rtg, a psom wolno?[/QUOTE]
rtg wykonuje się po to aby określić ilość szczeniąt w brzuchu co by nie było niepewności po porodzie czy czasem coś tam jesio nie zostało. Jednak po tym jak wet mi powiedział, że coś gdzieś mogło się schować mam mieszane uczucia :roll: W każdym bądź razie szkodliwy taki rtg dla ciąży (psiej) na pewno nie jest ;) Wet mi tłumaczył czym się różni psia od ludzkiej ale bez kitu za bardzo byłam przejęta żeby zapamiętać :evil_lol: Coś o macicy między innymi gadał :eviltong:

Posted

A u nas wg weta 39 a wg mnie około 41 ale posłucham się weta :D

Rtg u psa nieszkodliwe jak najbardziej a nawet jak zaczęłam się w tematy psie położnicze wgłębiać większość wetów wymaga jak się nie robi cesarki na życzenie tylko idzie jak natura chciała bo wtedy wiadomo jak Be pisała czy wszystko wylazło i czy nie potrzeba żadnej dodatkowej ingerencji:p

Posted

U nas się obyło bez rtg, usg akurat dobrze widziało :)
A poród nasz wet wyliczył pierwszorzędnie, termin na 10.03 i tego też dnia zaczęła :) a że skończyła już po północy to się wytnie ;)