Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='natija']bedzie napewno wygladac ciekawie:):)[/quote]
Mam nadzieję :razz:
[quote name='Aga76']U mnie tv ma więcej kolorów niż czy :evil_lol:[/quote]
Mądrala :p
[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie wieczorowo :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ależ piekna sesja zdjeciowa fantastyczne ma te włoski śliczna z niej panieneczka az mam ochote ją wyczorchać i wytulac mocno :)[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Witaj Kasiu :multi:Dawno Cię u nas nie było :multi: Oj czochrania to ona ma aż nadto ale mogę ją wyczochrać i za Ciebie :evil_lol:
[quote name='Anusia & Alutka']Nie dziekuj tylko odwiedzaj czesciej swoja galeryje :roll:

Nie wiem czo...
Tera mam brokacik taki on jest ciemnośliwkowy i pieczatki biale.
I mysle, bo u mie to sprawa trudniejsza, bo ja mam szpicki nie kwadraciaki...
Tak se pomyslalam ze moze francuski :razz: ale manicure :eviltong: i nie okragly tylko taki, jak by to powiedziec :hmmmm: w szpic taki kwadratowy, cos a la jak sa z avonu paski te kwadratowe do frencha.
No nie wiem czy wytlumaczylam to bo czuje niedosyt...[/quote]
No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol:
[quote name='Kasia']Tyż mam i dylemat co zrobić tyz mam :p
Ziro koncepcji.....[/quote]
Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz:
No - to miłego dzionka :)

Posted

[quote name='tigrunia']

Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol:
[/quote]

Ja mam na 17.
I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll:

A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Ja mam na 17.
I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll:

A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu:[/quote]
Ja jednak mam na 15 .. cały czas myślałam goopia, że na 13 ale na szczeście zadzwoniłam i okazało się, że na 15 :lol:
Ja juz sobie rysuje wzorki od godziny :eviltong:

Cześć jak czapka :loveu:
[quote name='Aga76']Dobry dzień :loveu:[/quote]

Dobry :loveu:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Ale cwana :evil_lol:
Cześć Kasieńko :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol:

Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz:
No - to miłego dzionka :)[/QUOTE]

Ja mam na 14 :grins:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke [url]http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/[/url]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ja mam na 14 :grins:

A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke [URL]http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/[/URL][/quote]

O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake:[/QUOTE]

Do Oli to ja bym se chetnie poszla gdybym miala mozliwosc.
Ale nie mam...

Se zobaczcie na grudzien 2006, tam sa fajne takie ciemne fioletowe i czarne :loveu: moje ulubione.

Posted

[quote name='madziasto4']No, i gdzie te pazury? :p[/quote]

No nie wychodzą mi fotki :mad: Chyba bede musiała za dnia zrobić bo teraz lampa błyskowa się odbija i nic nie widać :angryy:

Posted

[quote name='Patikujek']To zróbcie bez lampy błyskowej tylko poświećcie zwykłą lampą biurkową pod odpowiednim kątem[/quote]
Nie mam lampy biurkowej :p
[quote name='Anusia & Alutka']Zrobione komorka :grins:
Sa w mojej "galeryji" jakby co.[/quote]

Zaraz lece obaczyć!!

Dzień dobry wszystkim w czwartkowy poranek :lol: