Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Tez jutro mam pazury :grins: [/quote] Tyż mam i dylemat co zrobić tyz mam :p Ziro koncepcji..... Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='natija']bedzie napewno wygladac ciekawie:):)[/quote] Mam nadzieję :razz: [quote name='Aga76']U mnie tv ma więcej kolorów niż czy :evil_lol:[/quote] Mądrala :p [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie wieczorowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ależ piekna sesja zdjeciowa fantastyczne ma te włoski śliczna z niej panieneczka az mam ochote ją wyczorchać i wytulac mocno :)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Witaj Kasiu :multi:Dawno Cię u nas nie było :multi: Oj czochrania to ona ma aż nadto ale mogę ją wyczochrać i za Ciebie :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Nie dziekuj tylko odwiedzaj czesciej swoja galeryje :roll: Nie wiem czo... Tera mam brokacik taki on jest ciemnośliwkowy i pieczatki biale. I mysle, bo u mie to sprawa trudniejsza, bo ja mam szpicki nie kwadraciaki... Tak se pomyslalam ze moze francuski :razz: ale manicure :eviltong: i nie okragly tylko taki, jak by to powiedziec :hmmmm: w szpic taki kwadratowy, cos a la jak sa z avonu paski te kwadratowe do frencha. No nie wiem czy wytlumaczylam to bo czuje niedosyt...[/quote] No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol: [quote name='Kasia']Tyż mam i dylemat co zrobić tyz mam :p Ziro koncepcji.....[/quote] Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz: No - to miłego dzionka :) Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='tigrunia'] Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: [/quote] Ja mam na 17. I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll: A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu: Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Ja mam na 17. I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll: A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu:[/quote] Ja jednak mam na 15 .. cały czas myślałam goopia, że na 13 ale na szczeście zadzwoniłam i okazało się, że na 15 :lol: Ja juz sobie rysuje wzorki od godziny :eviltong: Cześć jak czapka :loveu: [quote name='Aga76']Dobry dzień :loveu:[/quote] Dobry :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Ale cwana :evil_lol: Cześć Kasieńko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='tigrunia'] No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol: Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz: No - to miłego dzionka :)[/QUOTE] Ja mam na 14 :grins: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry środeczkowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke [url]http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/[/url] Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja mam na 14 :grins: A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke [URL]http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/[/URL][/quote] O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='tigrunia']O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake:[/QUOTE] Do Oli to ja bym se chetnie poszla gdybym miala mozliwosc. Ale nie mam... Se zobaczcie na grudzien 2006, tam sa fajne takie ciemne fioletowe i czarne :loveu: moje ulubione. Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witamy, witamy i buziaki przesyłamy:) Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Czesć Pati :) No ja juz wróciłam .. mam pikne pazury w kolorach jakie se wymarzyłam :lol: Zaraz cykne jakąś fotke Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4']No, i gdzie te pazury? :p[/quote] No nie wychodzą mi fotki :mad: Chyba bede musiała za dnia zrobić bo teraz lampa błyskowa się odbija i nic nie widać :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No ja mam tyz :grins: Ale fote to nie wim jak zrobic :shake: Mam frencha szpickowatego i czerwone kwiatkopieczatki do tego. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale fote to nie wim jak zrobic :shake: [/QUOTE] Nie załamuj mnie... Naciskasz guziczek, a zdjęcie się samo robi.:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4']Nie załamuj mnie... Naciskasz guziczek, a zdjęcie się samo robi.:cool1:[/QUOTE] Ale nie bo to trza inny tryb wlaczyc zeby wyszlo wyraznie. Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To zróbcie bez lampy błyskowej tylko poświećcie zwykłą lampą biurkową pod odpowiednim kątem Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Patikujek']To zróbcie bez lampy błyskowej tylko poświećcie zwykłą lampą biurkową pod odpowiednim kątem[/QUOTE] Zrobione komorka :grins: Sa w mojej "galeryji" jakby co. Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Patikujek']To zróbcie bez lampy błyskowej tylko poświećcie zwykłą lampą biurkową pod odpowiednim kątem[/quote] Nie mam lampy biurkowej :p [quote name='Anusia & Alutka']Zrobione komorka :grins: Sa w mojej "galeryji" jakby co.[/quote] Zaraz lece obaczyć!! Dzień dobry wszystkim w czwartkowy poranek :lol: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 A dobry, dobry :loveu: Pazury potem spróbuje zrobić :lol: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Matko ale wy wczesne dziewczyny już od 9 rana po dogo buszują:shake: Quote
Recommended Posts