karkakarka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No czekamy czekamy!! A po usg to już na 1000% musisz się odezwać ;) Quote
tigrunia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Cześć :loveu: Wpadłam do mamy na obiadek to korzystam :razz: Lecę zobaczyć co tam na Yorkach słychać dobrego :multi: Quote
*kleo* Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć Be :) Przyszłam odświeżyć :) Byłaś na wystawie zobaczyć co tam słychać ciekawego? Quote
karkakarka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wpadłaś i wypadłaś :p Kiedy wracasz? Quote
ladyyork Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='tigrunia']Cześć :loveu: Wpadłam do mamy na obiadek to korzystam :razz: Lecę zobaczyć co tam na Yorkach słychać dobrego :multi:[/QUOTE] Jak już wpadłaś to znami tu siedz ,a nie biegaj gdzieś:cool3: Quote
Kasia_zg Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cześć Be!! Przyszłam zostawić mocne uściski i pozdrowionka:) Quote
dysia-u Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 czesć .właśnie sie zastanawiałam czemu Be nie ma na dg. Kończe szukać na nowo swoich subskrybcji a Be nigdzie nie spotkałam. Miłego dnia życze Quote
dzasta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cześć Be :) Wracaj do Nas jak najszybciej !!! Quote
Pegaza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Be do kawiarenki sie wybierz na dogo:eviltong: Quote
Magda Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hej!:) Ile pochłonęłaś pączków, co? Masz do nich tak blisko, że pewnie jadłaś do upadłego hihi Czekamy na wieści o Jess i wpadaj na zdjęcia! Quote
karkakarka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hej Be!!! U ciebie ciągle mało zdjęć, porozpieszczaj nas trochę i wrzuć parę :D Quote
tigrunia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Cześć laski :loveu: Mam neta:sweetCyb: :sweetCyb: Póki co Łuki sobie kupił laptopa i neta w playu a ja wczoraj podpisałam umowę na neta w plusie z mini lapkiem tylko muszę poczekać do jutra na akceptację czegoś tam.. :angryy: Na wystawie oczywiście byłam i na nocnej i w niedzielę od rana ale zdjęć żadnych nie mam - zrobiłam w sumie dwa ale wyszły koszmarne na tej ciemnej hali :angryy: Jess ma się dobrze, jutro idziemy na USG :razz: Quote
iwa63 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witamy niedzielnie i trzymamy kciuki za Jess Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witamy ;) Musze ponadrabiać zaległości w niektórych galeriach, np waszej , bo coś ostatnio to zaniedbałam. Kiedy Jess ma rodzić? Quote
tigrunia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Cześć iwa, cześć zuza:multi: Jess jest dokładnie 4 tyg po kryciu więc jeszcze z miesiąc około :roll: Quote
tigrunia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='Pegaza']No narescie nastepna w cywilizacji:)[/QUOTE] No kurcze ile mozna być odciętym od dogo :evil_lol::shake: Siedzę i czytam coście tu biadoliły jak mnie nie było ale zaraz muszę do pracy zmykać :placz: Quote
*kleo* Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ooo, Be wróciła :multi: Dasz jutro znać po usg czy coś się tam wykluło mam nadzieję? ;) Quote
*Jot* Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='tigrunia']No kurcze ile mozna być odciętym od dogo :evil_lol::shake: Siedzę i czytam coście tu biadoliły jak mnie nie było ale zaraz muszę do pracy zmykać :placz:[/QUOTE] Cześć Be ! Bidulko w niedzielę do pracy lecisz :-( Quote
tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='*kleo*']Ooo, Be wróciła :multi: Dasz jutro znać po usg czy coś się tam wykluło mam nadzieję? ;)[/QUOTE] :multi::evil_lol: No się dopiero wykluje :eviltong: Ciąża potwierdzona :cool1: Ale już od poniedziałku zeszłego rósł jej brzuch więc wiedziałam, że coś tam ma :razz: Trza było tylko potwierdzić czy to to zdrowe tak więc serduszko jedno widziałam, maluchów ze 3 ale Pan doktor chyba widział więcej ale nie chciał zdradzić :eviltong: Muszę zerknąć do Ciebie na galerię w końcu bo nie na czasie jestem jak tam u was po USG ... [quote name='jot11']Cześć Be ! Bidulko w niedzielę do pracy lecisz :-([/QUOTE] Ano taki pech :-( Cze Jolka :loveu: [quote name='dzasta']To trzymamy kciuki jutro :)[/QUOTE] Cze Justysia :multi: Quote
Recommended Posts