tigrunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 dzasta napisał(a):Witaj Be :) Ja wyliczałam poród od owulacji na 31 marca ale wydaje mi się że przesunie się o parę dni :D Matko co za sen za koreańca wyszłaś :D Widzę że macie plany wszystkie co do zostawiania pchełek po Waszych suniach :D Ja też wiem co bym chciała uzyskać z Gabi i Valentino i mam nadzieję że coś fajnego będzie :) Cze Justa :multi: Nam się też pewnie przesunie chociaż ten brzucho taki duży, że zaczynam się martwić .. :shake: jot11 napisał(a):O Boziu jakbym chciała przy tym stole siedzieć,apetyt mi narobiłaś....:cool3: Cześć Be ! No to przez weekend nie zobaczymy Cię na dogo? :shake: Hihi.. Nie wiem czy mnie zobaczycie - postaram się jakoś wpaść :multi: Pegaza napisał(a):A to Be pudziany przyjezdzają do Was? ze zapytam..;) Jola opanuj sie dziewczyno :evil_lol: nie wciskaj sie na chamca hehe A przyjezdzają :sweetCyb::sweetCyb: :evil_lol: dzasta napisał(a):Oj Daria niech korzysta Jola sama się głodna zrobiłam jak poczytałam co Be szykuje ;p Ale może jak ładnie poprosimy to Be nas kiedyś zaprosi i też nam wyszykuje takie pyszności :D Jak już to teraz na weekend przyjeżdżajcie - drugi raz mi się nie chce robić tyle żarcia :evil_lol: Pegaza napisał(a):Taa Justyna nas to by wytrula hahah dzasta napisał(a):No masz rację Daria mogłoby tak być .... Ćwinie dwie :eviltong: jot11 napisał(a):A ja myślę dziewczyny,że Be dla nas zrobiłaby jeszcze lepsze jedzonko niż ma teraz.Normalnie karte dań by miała :diabloti: Mówię Wam,Be to dobra dziewczyna :loveu: No właśnie! Jola wie co mówi :loveu: karkakarka napisał(a):I pewnie by Łuki pyszne ciasto upiekł hehe Na to bym nie liczyła :diabloti: ladyyork napisał(a):Ale masz fantazje:loveu: Nie ma co na Chłopa liczyć ,poprostu powiesz że suni nikt nie chciał i musi zostać ,a że akurat tej najładniejszej:diabloti: to już nic na to nie poradzisz Kurcze jaka wyżerka byśmi pocztą troche przysłała:cool3: Cze Mila :multi: Taki też mam plan :diabloti: Quote
ladyyork Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tigrunia napisał(a): Cze Mila :multi: Taki też mam plan :diabloti: Ja tak zamierzam zrobić z maluchem po Afro za 2 lata:diabloti: Quote
Pegaza Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No to fotki beda !!! i sie nie wykrecisz..Pudzianos gruba Jess i Baff:loveu: Quote
*Jot* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No ja też liczę na foteczki :multi: Cześć Be :p Quote
tigrunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 ladyyork napisał(a):Ja tak zamierzam zrobić z maluchem po Afro za 2 lata:diabloti: To ci dopiero odległe plany :evil_lol: Pegaza napisał(a):No to fotki beda !!! i sie nie wykrecisz..Pudzianos gruba Jess i Baff:loveu: Muszę gdzieś baterie naładować :crazyeye: jot11 napisał(a):No ja też liczę na foteczki :multi: Cześć Be :p Cześć Jolka :multi: Pudzianoscy już jadą :multi: Będą za jakieś 1,5 godzinki a ja dopiero co wstałam :crazyeye: Noo .. to mykam do sklepu po coś na obiad.. Quote
ladyyork Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='tigrunia']To ci dopiero odległe plany :evil_lol: QUOTE] Zamierzqam co 2-3 lata wprowadzić małą suczke do hodowli,nie koniecznie po moich więc trza wcześniej myśleć:diabloti: Quote
Pegaza Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Wszystkiego najlepszego Be :loveu: yorka w prezencie Ci zycze:loveu: Quote
dzasta Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Wszystkiego co najlepsze Beatko!!! Spełnienia marzeń i najskrytszych pragnień!!! Wspaniałych podróży!!! Sukcesów hodowlanych !!! Quote
*kleo* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Co prawda bez takich wypaśnych obrazków jak dziewczyny, ale też życzę wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i tej wymarzonej yoreczki :new-bday: Quote
*Jot* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [SIZE="6"]Wszystkiego naj,naj,naj Be. Spełnienia marzeń. Quote
karkakarka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 O impreza tu :) Wszystkiego najlepszego :) Quote
Marzena* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='karkakarka']O impreza tu :) Wszystkiego najlepszego :)[/QUOTE] I my dołączamy się do życzeń :) Wszystkiego naj, naj.... Quote
dysia-u Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ja też nie z obrazkami bo nie umiem i w dodatku spóżniona , ale i tak szczerze życze!!!!!! Quote
karkakarka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hej BE :) gdzie się podziewasz, jak impreza sie udała i na zdjęcia wnuka czekamy! Quote
*Jot* Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Cześć Be ! Już po weekendzie więc liczę na foteczki. :multi: Quote
Pegaza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Be ilez idzie trzezwiec? :evil_lol: wlaz na dogo !! Quote
*Jot* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Pegaza']Be ilez idzie trzezwiec? :evil_lol: wlaz na dogo !! Daria, Be już chyba wytrzeźwiała :evil_lol: Jeśli się nie mylę wczoraj była na dogo! Cześć Be :multi: Quote
tigrunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Cześć laski :multi: Byłam w poniedziałek na dogo ale tylko na momencik :roll: No i do te pare dni nie miałam kompa.. Zdjęć Pudzia nie mam :-( Zupełnie nie miałam czasu na cyknięcie nawet jednej :shake: Gości miałam non stop - jedni wyszli, następni przychodzili - masakra jakaś :crazyeye: Dziękuję wam bardzo za życzenia :loveu: A z nowości ciążowych wczoraj byłyśmy znów na USG i widziałam jak jedno maleństwo łapeczkami macha :loveu: Widziałam wyraźnie 3 maluszki - główki, kręgosłupy, łapki :loveu: No i najważniejsze serduszka :loveu: Zrobiliśmy też RTG i widać wyraźnie 3 czaszki :multi:Chociaż wet później powiedział, że zawsze coś gdzieś mogło się schować więc w sumie nie wiem po co ten RTG.. jeśli urodzi się więcej niż 3 to już RTG nie będę robić :eviltong: A mamunia czuje się doskonale, sprostać jej wymaganiom kulinarnym coraz mi trudniej :mad: Buff znów troszkę schudła :angryy: Nawet parówek nie chce jeść które u mojej mamy uwielbiała :crazyeye: Noo.. to mykam poczytać co tam u was :multi: Quote
*Jot* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Hej Be :multi: No szkoda,że nie ma foteczek,ale mówi się trudno. Super,że będą trzy kluseczki :loveu: A maleństwo na pewno do Ciebie łapeczkami machało :loveu: Quote
dzasta Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 O ja tak zawsze zaglądam do Ciebie co tam u nas za tydzień będzie słychać :D Ja też idę na USG po niedzieli jakoś :) To miałaś fajne urodzinki cały czas goście chociaż pewnie zmęczona jesteś jak cholerka Quote
karkakarka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Trzy kluchy :loveu: A ja zastanawiam się po co to rtg w ciąży? przecież kobietą w ciąży nie powinno się robić rtg, a psom wolno? Quote
Recommended Posts