*Jot* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 *kleo* napisał(a):To ja płakam i ubolewam :placz: Ja też płakam.....:placz: Be otrzyj nasze łzy i foteczki daj :diabloti: Cześć! Quote
karkakarka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 hej :) Tyle ciężarówek jest na dogo i zapomniało mi się na kiedy Jess ma termin :roll: Więc kiedy się spodziewasz maluchów? (dość że bryle se muszę kupić to jeszcze lecytynę hehe) Quote
Pegaza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No narazie psy sie zaciązyły ciekawe kiedy na Was przyjdzie pora? :D Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Między Gabi a Jess jest tydzień różnicy w ciążach bo Jess tydzień wcześniej była na kryciu :D Quote
tigrunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 *kleo* napisał(a):To ja płakam i ubolewam :placz: Nie rycz :eviltong: dzasta napisał(a):Be a od kiedy Jess zaczęła przybierać bo u mnie od wczoraj widać że Gabi w ciąży jest bo się zaokrągla tzn ożebrowanie poszło wcześnie ale teraz się taka kulka robi i ten nieznośny apetyt dzisiaj o 4 chciała jeść :D Jess 3 tyg. po kryciu już zaczęła się zaokrąglać. W poniedziałek (3 tyg i 2 dni po kryciu) byłam już na 100% pewna, że Jess jest w ciąży :-o W zeszłym roku tydzień później się zaokrągliła :roll: jot11 napisał(a):Ja też płakam.....:placz: Be otrzyj nasze łzy i foteczki daj :diabloti: Cześć! Jolka czasu mi brak .. goście mi się zwalają na weekend, 3 dni imprezowania będą i siedzę tylko w kuchni, gotuję, mrożę :shake: Zwariować idzie :eviltong: karkakarka napisał(a):hej :) Tyle ciężarówek jest na dogo i zapomniało mi się na kiedy Jess ma termin :roll: Więc kiedy się spodziewasz maluchów? (dość że bryle se muszę kupić to jeszcze lecytynę hehe) Cze Karinka :multi: Ja sama nie wiem na kiedy ona ma termin :evil_lol: Jeszcze nie liczyłam :eviltong: Pegaza napisał(a):No narazie psy sie zaciązyły ciekawe kiedy na Was przyjdzie pora? :D Na których was? :crazyeye: dzasta napisał(a):Między Gabi a Jess jest tydzień różnicy w ciążach bo Jess tydzień wcześniej była na kryciu :D To na kiedy Gabi ma termin? Nie będę musiała liczyć :evil_lol: Uff.. padam z nóg - dziś gotuję bigos i smażę rybę na grecka ..:shake: Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 tigrunia napisał(a):Na których was? :crazyeye: Mnie też to zastanowiło :confused: Quote
ladyyork Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja bym ci chętnie ukradła jedna sunie po Jess ,ale mąż by mnie z domu wyrzucił i tak krecił nosem jak chciałam Afro zostawić ,mówił 4 pies ,cały dom zniszczą ,czasami mam go dość:roll::razz::angryy: Quote
*Jot* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 tigrunia napisał(a): Jolka czasu mi brak .. goście mi się zwalają na weekend, 3 dni imprezowania będą i siedzę tylko w kuchni, gotuję, mrożę :shake: Zwariować idzie :eviltong:Uff.. padam z nóg - dziś gotuję bigos i smażę rybę na grecka ..:shake: No rybka i bigosik to już wiem.A co poza tym? Bo ja ciekawa i głodna.....:cool3: Quote
tigrunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 *kleo* napisał(a):Mnie też to zastanowiło :confused: Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye: ladyyork napisał(a):Ja bym ci chętnie ukradła jedna sunie po Jess ,ale mąż by mnie z domu wyrzucił i tak krecił nosem jak chciałam Afro zostawić ,mówił 4 pies ,cały dom zniszczą ,czasami mam go dość:roll::razz::angryy: Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha :diabloti: jot11 napisał(a):No rybka i bigosik to już wiem.A co poza tym? Bo ja ciekawa i głodna.....:cool3: Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll: Quote
karkakarka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Hej Be :) U ciebie kulinarnie :D No ciekawe jakie kluchy wyjdą, Jess to ładna suńka, no a Babilon...ach... Quote
*kleo* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tigrunia napisał(a):Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye: :roflt::roflt::roflt: tigrunia napisał(a):Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha :diabloti: Ja też stwierdziłam, że w razie zostawienia czegoś od Gracji, to co za różnica, jeden szczeniak w domu czy 2 :evil_lol: Ale ja mam dość złożone wymagania co do grackowych szczeniaków, taki ładny by był, jakby miał buzię i zęby Gracki, ale krótszą kufkę i mniejsze uszy, z szyją i kątowaniem Czardaszka, ilością i gatunkiem włosa też po tatusiu, ale kolorkiem po Graculi, i od mamuni krótszy... Chyba nic nie pominęłam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No Was czyli wszystkie trzy:eviltong: no widzisz Be cos w tym snie musi byc;) Klaudia czy aby napewno niczego nie pominelas:D Quote
Marzena* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Klaudia Ty to masz sprecyzowane wymagania :evil_lol: Ja też zaczynam myśleć o trzeciej dziewczynie, ale Rodzinka by mnie chyba pogoniła ;) Jak M chciał zaraz po Carmen kupić jeszcze jedną to ja nie chciałam bo Viky wtedy jeszce "gnębiła" młodą i bałam się jak to bedzie. A teraz ja dojrzewam do decyzji a mojemu się odechciało :( Teraz też wiem jakiej bym szukała. I nawet bym zaczekała co u mnie jest niespotykane bo ja zawsze muszę mieć "na wczoraj" Quote
dzasta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witaj Be :) Ja wyliczałam poród od owulacji na 31 marca ale wydaje mi się że przesunie się o parę dni :D Matko co za sen za koreańca wyszłaś :D Widzę że macie plany wszystkie co do zostawiania pchełek po Waszych suniach :D Ja też wiem co bym chciała uzyskać z Gabi i Valentino i mam nadzieję że coś fajnego będzie :) Quote
*Jot* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tigrunia napisał(a):Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll: O Boziu jakbym chciała przy tym stole siedzieć,apetyt mi narobiłaś....:cool3: Cześć Be ! No to przez weekend nie zobaczymy Cię na dogo? :shake: Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A to Be pudziany przyjezdzają do Was? ze zapytam..;) Jola opanuj sie dziewczyno :evil_lol: nie wciskaj sie na chamca hehe Quote
dzasta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj Daria niech korzysta Jola sama się głodna zrobiłam jak poczytałam co Be szykuje ;p Ale może jak ładnie poprosimy to Be nas kiedyś zaprosi i też nam wyszykuje takie pyszności :D Quote
*Jot* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pegaza napisał(a):Taa Justyna nas to by wytrula hahah dzasta napisał(a):No masz rację Daria mogłoby tak być .... A ja myślę dziewczyny,że Be dla nas zrobiłaby jeszcze lepsze jedzonko niż ma teraz.Normalnie karte dań by miała :diabloti: Mówię Wam,Be to dobra dziewczyna :loveu: Quote
karkakarka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 I pewnie by Łuki pyszne ciasto upiekł hehe Quote
ladyyork Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tigrunia napisał(a):Daria taka niesprecyzowana :eviltong: A mi się dziś śnił mój ślub :mdleje: Odwołałam ślub z Ł i wyszłam za jakiegoś koreańca :crazyeye: Ale masz fantazje:loveu: tigrunia napisał(a): Hihi co za różnica 3, 4 czy 5 :evil_lol: Sama mam chrapkę na sunię po Jess a raczej po Babilonie :evil_lol: Ł oczywiście się nie zgadza ale liczę na to, że się zakocha :diabloti: Nie ma co na Chłopa liczyć ,poprostu powiesz że suni nikt nie chciał i musi zostać ,a że akurat tej najładniejszej:diabloti: to już nic na to nie poradzisz tigrunia napisał(a): Klopsiki z piersi kury z papryką, jakaś biała będzie, szyneczki zawijane ze szparagami, tatar :loveu:, koreczki jakieś, Łuki chce zrobić sałatkę z zupek chińskich, ja zrobię też selerową z ananasem, jakieś tam śledziki, koreczki no i chyba starczy :roll: Kurcze jaka wyżerka byśmi pocztą troche przysłała:cool3: Quote
tigrunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 karkakarka napisał(a):Hej Be :) U ciebie kulinarnie :D No ciekawe jakie kluchy wyjdą, Jess to ładna suńka, no a Babilon...ach... Cze Karinka :multi: Ano.. Też jestem ciekawa :eviltong: *kleo* napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ja też stwierdziłam, że w razie zostawienia czegoś od Gracji, to co za różnica, jeden szczeniak w domu czy 2 :evil_lol: Ale ja mam dość złożone wymagania co do grackowych szczeniaków, taki ładny by był, jakby miał buzię i zęby Gracki, ale krótszą kufkę i mniejsze uszy, z szyją i kątowaniem Czardaszka, ilością i gatunkiem włosa też po tatusiu, ale kolorkiem po Graculi, i od mamuni krótszy... Chyba nic nie pominęłam :evil_lol: Sie śmiasz a ja przerażona :evil_lol: Jeny Ty to masz dopiero wymagania :crazyeye: Pegaza napisał(a):No Was czyli wszystkie trzy:eviltong: no widzisz Be cos w tym snie musi byc;) Klaudia czy aby napewno niczego nie pominelas:D Kurde żadnego koreańca :crazyeye::evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Klaudia Ty to masz sprecyzowane wymagania :evil_lol: Ja też zaczynam myśleć o trzeciej dziewczynie, ale Rodzinka by mnie chyba pogoniła ;) Jak M chciał zaraz po Carmen kupić jeszcze jedną to ja nie chciałam bo Viky wtedy jeszce "gnębiła" młodą i bałam się jak to bedzie. A teraz ja dojrzewam do decyzji a mojemu się odechciało :( Teraz też wiem jakiej bym szukała. I nawet bym zaczekała co u mnie jest niespotykane bo ja zawsze muszę mieć "na wczoraj" Jak chciał to jeszcze na pewno mu się nie raz zachce i wtedy wykorzystasz okazje :multi: Quote
Recommended Posts