Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Ja też miałam przyjemność z p. Świętoń, strasznie zwraca uwagę na włos z tego co zauważyłam, ale nie wywalała nas ani nie krzyczała :eviltong:

A jak ja Wam dziołchy mówiłam, żebyście sobie wystąpiły w szczeniakach, to nieee :diabloti:

Cześć Be :multi:[/QUOTE]
Hej Be

A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='karkakarka']Hej Be

A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE]

A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p

Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;)

Posted

[quote name='karkakarka']A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE]
Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol:

Posted

[quote name='ladyyork']A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p

Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;)[/QUOTE]
W Rzeszowie jest zmiana sędziego od Yorków. Sorry B za offa

Posted

[quote name='ladyyork']Kurcze ,na stronce nie ma zmiany , a wiesz kto może sędzuje:razz:[/QUOTE]
Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][COLOR=green][FONT=Verdana][SIZE=5] [SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński.
[COLOR=Black]Do zobaczenia na wystawie :smile:[/COLOR]
[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Aurunia']Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][COLOR=green][FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński.[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=5]
[SIZE=5][FONT=Verdana][COLOR=green][COLOR=black]Do zobaczenia na wystawie :smile:[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/QUOTE]
Katastrofa:angryy:

Posted

[quote name='tigrunia'] nie wiem jak z internetem tam będzie chociaż myślę, że do połowy lutego już powinnam mieć.. :roll:[/QUOTE]

Cześć Be :multi: Czy już Jesteś bez internetu? :cool3: Tak smutno bez Ciebie :-(

Posted

Hej Be :)
Jak wrócisz to obowiązkowo zdjęcia dziewczyn daj :)

[quote name='*kleo*']Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol:[/QUOTE]
Oczywiście relację zdam ze szczegółami :D

Posted

Cześć laski :multi:
Dzięki za pamięć :loveu:
Się wyprowadziłam a z netem czekam do wypłaty, która powinna być dziś :angryy: Jutro tłusty czwartek :placz: Idę na 4 do pracy i pewnie do 14 lekko posiedzę :placz:
Jess ma się dobrze, w sobotę minie 3 tyg od krycia więc jeszcze nic nie wiadomo. Zdjęć nie mam a nawet jakbym miala to bym nie dała, bo przyjechałam do swojej mroźnej chatki i marznę jak nie wiem - zaraz znikam - wpadłam tylko powiedzieć, że żyję :evil_lol:
No to buziaki, trzymajcie się :loveu: