karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='*kleo*']Ja też miałam przyjemność z p. Świętoń, strasznie zwraca uwagę na włos z tego co zauważyłam, ale nie wywalała nas ani nie krzyczała :eviltong: A jak ja Wam dziołchy mówiłam, żebyście sobie wystąpiły w szczeniakach, to nieee :diabloti: Cześć Be :multi:[/QUOTE] Hej Be A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać. Quote
Pegaza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Be a czy Ty dalas fotki z Zakopca? bo jakos nie umie sobie tego przypomniec..hmmm Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Be A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE] A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;) Quote
karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [url]http://www.zoltypies.com/oferta.html[/url] u nas tu jest :) Quote
*Jot* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cześć Be.U Ciebie tylko o wystawach :cool3: Daj fotki dziewczyn :loveu: Quote
*kleo* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karkakarka']A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE] Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='ladyyork']A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;)[/QUOTE] W Rzeszowie jest zmiana sędziego od Yorków. Sorry B za offa Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aurunia']W Rzeszowie jest zmiana sędziego od Yorków. Sorry B za offa[/QUOTE] Kurcze ,na stronce nie ma zmiany , a wiesz kto może sędzuje:razz: Quote
Aurunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='ladyyork']Kurcze ,na stronce nie ma zmiany , a wiesz kto może sędzuje:razz:[/QUOTE] Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][COLOR=green][FONT=Verdana][SIZE=5] [SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński. [COLOR=Black]Do zobaczenia na wystawie :smile:[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aurunia']Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][COLOR=green][FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński.[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=5] [SIZE=5][FONT=Verdana][COLOR=green][COLOR=black]Do zobaczenia na wystawie :smile:[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/QUOTE] Katastrofa:angryy: Quote
dzasta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No właśnie Witaj Be!!! Co porabiasz ? Jak tam Jess i Buff? U nas dzisiaj słoneczko że chyba zaraz wyruszę na spacerek :) Quote
*Jot* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='tigrunia'] nie wiem jak z internetem tam będzie chociaż myślę, że do połowy lutego już powinnam mieć.. :roll:[/QUOTE] Cześć Be :multi: Czy już Jesteś bez internetu? :cool3: Tak smutno bez Ciebie :-( Quote
chaotic Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bardzo ładnie się razme na wystawach prezentujecie, tak milusio :) pozdrawiam Marta Quote
karkakarka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hej Be :) Jak wrócisz to obowiązkowo zdjęcia dziewczyn daj :) [quote name='*kleo*']Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście relację zdam ze szczegółami :D Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Karina ja Ci pomogę.Be nie bywa ostatnio u siebie :cool3: Quote
ladyyork Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wpadłam ,a u ciebie tak samo cicho jak u mnie:cool3: , dawaj zdjęcia dziewczyn:loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O jak tu dziwnie bez Ciebie...zakladaj te łącze..a w pracy nie mozesz wykorzystac neta by tu napisac?:roll: Quote
karkakarka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej Be, wpadłabyś na chwilę chociaż i poopowiadała co u Jess, jak się czuje :) Quote
*Jot* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Pegaza']Wpadlam przewietrzyc u Be;)[/QUOTE] To ja kończę to wietrzenie bo zimno w tej galerii będzie :diabloti: Cześć Be :multi: Quote
ladyyork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gdzieś ty znikała dziewczyno ,takie pustki u ciebie jak nigdy:crazyeye: Quote
tigrunia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Cześć laski :multi: Dzięki za pamięć :loveu: Się wyprowadziłam a z netem czekam do wypłaty, która powinna być dziś :angryy: Jutro tłusty czwartek :placz: Idę na 4 do pracy i pewnie do 14 lekko posiedzę :placz: Jess ma się dobrze, w sobotę minie 3 tyg od krycia więc jeszcze nic nie wiadomo. Zdjęć nie mam a nawet jakbym miala to bym nie dała, bo przyjechałam do swojej mroźnej chatki i marznę jak nie wiem - zaraz znikam - wpadłam tylko powiedzieć, że żyję :evil_lol: No to buziaki, trzymajcie się :loveu: Quote
dzasta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O żyjesz to najważniejsze! Czekamy na Ciebie i trzymamy mocno kciuki za Jess!!! Quote
Recommended Posts