tigrunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Cze Marzena :multi: Muli potwornie :angryy: A już tak dobrze było.. :placz: Quote
karkakarka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Hej :) Dzis to dopiero muli... Kiedy będzie wiadomo czy Jess zaciążyła? Quote
tigrunia Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='karkakarka']Hej :) Dzis to dopiero muli... Kiedy będzie wiadomo czy Jess zaciążyła?[/QUOTE] Cześć Karinka :multi: Ciężko cokolwiek napisać.. :shake: Mam dziś masę czasu i kiszka :angryy: Za to na stronie sobie porzadeczek robię :multi: Hmm.. za 3 tygodnie :cool3: Quote
Pegaza Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Hej sobotnio:) Jola, Daria czyta uwaznie:eviltong: tylko wiem ze Be siedziala u mamy...aa wlasnie mama dom budowala i jak tam do konca jeszcze daleko? Quote
*Jot* Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Pegaza']Jola, Daria czyta uwaznie:eviltong: [/QUOTE] Oj,Daria nie obrażaj się :placz: Ty wiesz,że ja ciemnota :placz: Cześć Be niedzielnie :multi: Quote
tigrunia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Pegaza']Hej sobotnio:) Jola, Daria czyta uwaznie:eviltong: tylko wiem ze Be siedziala u mamy...aa wlasnie mama dom budowala i jak tam do konca jeszcze daleko?[/QUOTE] Cze Daria :cool3: No daleko, daleko - coś jej się odechciało budowy. W tym sezonie chyba tylko dach zrobiła tak na dobrą sprawę no i poziomy podłóg wyrównała i zamówiła okna ale jakoś ich nie widać :roll: [quote name='jot11']Oj,Daria nie obrażaj się :placz: Ty wiesz,że ja ciemnota :placz: Cześć Be niedzielnie :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :multi: Quote
Pegaza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No co Ty Jola do obrazania mi jeszcze daleko;) dopko Ty moja:eviltong: cze Be szykują sie u mnie fajne fotki tyle zdradze:eviltong: w roli glownej Soma bedzie!!! Quote
*Jot* Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Pegaza']No co Ty Jola do obrazania mi jeszcze daleko;) dopko Ty moja:eviltong: cze Be szykują sie u mnie fajne fotki tyle zdradze:eviltong: w roli glownej Soma bedzie!!![/QUOTE] Jak myślisz Be? Słodzi mi teraz Daria czy nie? :evil_lol: No,ale ładnie mi napisała "dopko Ty moja".:diabloti::loveu: Zdjęcia super.Byłam ,widziałam :loveu: Quote
Yoko2009 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witam....to tutaj też bedą małe kluseczki?????? Kurcze nie na czasie jestem, pogubiłam sie troszku hihihi Pozdrawiam Quote
dysia-u Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 wpadłam bo dg dziś szaleje , otwiera sie co się chce . Miłego dnia Quote
karkakarka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ha dziś już można wchodzić i się nie zawiesza, aż miło :) Cześć Be :) Quote
karkakarka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ha dziś już można wchodzić i się nie zawiesza, aż miło :) Cześć Be :) Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witaj Be :) Ale ta Dg szaleje nie idzie nic przeczytać ani napisać :( Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witaj Be :) Ale ta Dg szaleje nie idzie nic przeczytać ani napisać :( Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To żeśmy się Karina zdublowały :D Tzn nasze posty się zdublowały ale mnie na DGM już nic nie dziwi :D Quote
karkakarka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Haha zanim weszłam do Be to mi działało dg wyśmienicie, później się zamuliło - to się wkurzyłam i wyłączyłam a teraz patrzę że 3x post się zapisał :crazyeye: No cóż spróbuję zajrzeć do was wieczorkiem :) Dżastin jak się czuje Gabinka? Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Be sorki za offik u Ciebie ale odpowiem Karince : Gabcia się czuje super i już jesteśmy po randce ;) Quote
Pegaza Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='dzasta']Be sorki za offik u Ciebie ale odpowiem Karince : Gabcia się czuje super i już jesteśmy po randce ;)[/QUOTE] No wez prosze Justynko czuj sie tu jak u siebie hehe ja Ci pozwalam;) Quote
tigrunia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Pegaza']No co Ty Jola do obrazania mi jeszcze daleko;) dopko Ty moja:eviltong: cze Be szykują sie u mnie fajne fotki tyle zdradze:eviltong: w roli glownej Soma bedzie!!![/QUOTE] No to zaraz spróbuję się do Ciebie dostać :cool3: [quote name='jot11']Jak myślisz Be? Słodzi mi teraz Daria czy nie? :evil_lol: No,ale ładnie mi napisała "dopko Ty moja".:diabloti::loveu: Zdjęcia super.Byłam ,widziałam :loveu:[/QUOTE] Ja myślę, że ona ma w tym jakiś podstęp :evil_lol: No jak polecasz to tym bardziej muszę je obejrzeć :cool3: [quote name='Yoko2009']Witam....to tutaj też bedą małe kluseczki?????? Kurcze nie na czasie jestem, pogubiłam sie troszku hihihi Pozdrawiam[/QUOTE] Ano będą :multi: Mam nadzieję :p [quote name='dysia-u']wpadłam bo dg dziś szaleje , otwiera sie co się chce . Miłego dnia[/QUOTE] Cze Ulka :multi: [quote name='karkakarka']Ha dziś już można wchodzić i się nie zawiesza, aż miło :) Cześć Be :)[/QUOTE] Żeś za wcześnie pochwaliła :eviltong: Cześć :multi: [quote name='dzasta']Witaj Be :) Ale ta Dg szaleje nie idzie nic przeczytać ani napisać :([/QUOTE] Cześć Justynka :multi: Opowiedz chociaż jak tam.. czy kawaler się Gabince spodobał? :cool3: [quote name='karkakarka']Haha zanim weszłam do Be to mi działało dg wyśmienicie, później się zamuliło - to się wkurzyłam i wyłączyłam a teraz patrzę że 3x post się zapisał :crazyeye: No cóż spróbuję zajrzeć do was wieczorkiem :) Dżastin jak się czuje Gabinka?[/QUOTE] Bo żeś wykrakała :eviltong: [quote name='Pegaza']No wez prosze Justynko czuj sie tu jak u siebie hehe ja Ci pozwalam;)[/QUOTE] :evil_lol: No.. właśnie :eviltong: Nie zgłaszam Buff na Walentynkową .. :roll: Szkoda mi kasy chwilowo :eviltong: Idę ją zaraz wyszorować :multi: Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A kawaler się spodobał a jakże na powitanie poczęstowała go siarczystym buziakiem z ząbkami ale jakoś poszło myślałam że gorzej będzie :D Ale za to Valentino się w Gabince zakofał bez pamięci ale i na randkę dziewczyna kokardkę nową dostała :) A jak Jess ? To jeszcze ze 2 tygodnie żeby było wiadomo u Was no nie? Quote
karkakarka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu: Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll: Quote
Marzena* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='karkakarka']Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu: Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll:[/QUOTE] Tak miło się czyta, że już sama chciałabym wieźć którąś z dziewczyn na randkę a to jeszcze nie tak szybko :( Cze Be nie będę pisać że dziś dg chodzi w miarę bo zapeszę, powiem tylko że wreszcie udało mi się wejść :evil_lol: Quote
*kleo* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='tigrunia']Nie zgłaszam Buff na Walentynkową .. :roll: Szkoda mi kasy chwilowo :eviltong: Idę ją zaraz wyszorować :multi:[/QUOTE] A ja chyba na nią nie dotrę. Okazało się, że wracamy z imprezy o późniejszej godzinie i raczej nie zdążę na pociąg :-( Quote
Recommended Posts