tigrunia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Pegaza napisał(a):No narescie nastepna w cywilizacji:) No kurcze ile mozna być odciętym od dogo :evil_lol::shake: Siedzę i czytam coście tu biadoliły jak mnie nie było ale zaraz muszę do pracy zmykać :placz: Quote
*kleo* Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ooo, Be wróciła :multi: Dasz jutro znać po usg czy coś się tam wykluło mam nadzieję? ;) Quote
*Jot* Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 tigrunia napisał(a):No kurcze ile mozna być odciętym od dogo :evil_lol::shake: Siedzę i czytam coście tu biadoliły jak mnie nie było ale zaraz muszę do pracy zmykać :placz: Cześć Be ! Bidulko w niedzielę do pracy lecisz :-( Quote
tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 *kleo* napisał(a):Ooo, Be wróciła :multi: Dasz jutro znać po usg czy coś się tam wykluło mam nadzieję? ;) :multi::evil_lol: No się dopiero wykluje :eviltong: Ciąża potwierdzona :cool1: Ale już od poniedziałku zeszłego rósł jej brzuch więc wiedziałam, że coś tam ma :razz: Trza było tylko potwierdzić czy to to zdrowe tak więc serduszko jedno widziałam, maluchów ze 3 ale Pan doktor chyba widział więcej ale nie chciał zdradzić :eviltong: Muszę zerknąć do Ciebie na galerię w końcu bo nie na czasie jestem jak tam u was po USG ... jot11 napisał(a):Cześć Be ! Bidulko w niedzielę do pracy lecisz :-( Ano taki pech :-( Cze Jolka :loveu: dzasta napisał(a):To trzymamy kciuki jutro :) Cze Justysia :multi: Quote
tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Pegaza napisał(a):No Be zas bedziesz babcia hehe Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ale fajniusio, kolejne kluseczki będą na dogo:) Quote
dzasta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!! Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D Quote
tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Yoko2009 napisał(a):Ale fajniusio, kolejne kluseczki będą na dogo:) Ano będą :loveu: Nalot jakiś :evil_lol: dzasta napisał(a):O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!! Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D Dzięki Justa :multi: Za was też trzymam kciuki - kiedy USG ? Quote
dysia-u Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Be to juz wprawna akuszerka hihi. Fajnie mieć w domku takie maluszki , ale nie fajnie potem z nimi sie rozstawać Quote
*kleo* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 tigrunia napisał(a):Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol: No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p Quote
Marzena* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cze Be fajnie, że do cywilizacji wróciłaś ;) Wrzuć kilka foteczek mamuśki, baaardzo prosimy ;) Quote
*Jot* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Super,że będą maleństwa :multi: Cześć nocnie Be :multi: Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Nati28 napisał(a):Super ! bede kolejne maluchy :loveu: :loveu: dysia-u napisał(a):Be to juz wprawna akuszerka hihi. Fajnie mieć w domku takie maluszki , ale nie fajnie potem z nimi sie rozstawać No właśnie .. :-( Dobrze, że Pudziana mam stale pod kontrolą :eviltong: *kleo* napisał(a):No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p U mnie salon jest psiarnią .. śpię w salonie więc tak najwygodniej ;) Viky i Ja napisał(a):Cze Be fajnie, że do cywilizacji wróciłaś ;) Wrzuć kilka foteczek mamuśki, baaardzo prosimy ;) Cze Marzena :multi: Nie mam :oops: Cosik zrobie :roll: jot11 napisał(a):Super,że będą maleństwa :multi: Cześć nocnie Be :multi: Cze nocny Marku :eviltong: karkakarka napisał(a):Super! Kolejne kluchy :) Cze Karina :multi: Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A może uraczysz nas fotkami Mamusi Jessusi co :D Quote
FREDZIU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy po długim czasie i pozdrawiamy, maluchy!? Super sprawa, zazdroszczę:p Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zdjęcia może jutro zrobię :eviltong: Cierpliwości :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 heh cierpliwości - dobre - BE przy twojej częstotliwości wklejania zdjęć to by nieboszczyk nawet stracił cierpliwość :p Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 :roflt: dobre :evil_lol: Nie no serio coś jutro zrobię :eviltong: Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dobra ale jutro to jutro i bez marudzenia okejos :D Quote
Recommended Posts