tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='karkakarka']Jak na moje oko to Be nie ma tam bluzki, przynajmniej jej nie widać :evil_lol: No właśnie .. można by się pokłócić :diabloti: [quote name='karkakarka']http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg HA! I jest pudełko na kokardki :cool3: Ładne to zdjęcie, obydwie ładnie wyszłyście :) Zobaczę jak mi pójdzie na szceniakach w Raciborzu, jak w miarę, to zobaczę, może pojedziemy na ocenę do ej pani. A która była u niej oceniana? Obowiązkowo :eviltong: Dziękujemy :oops: U Świętońki? Jess na pewno a czy Buff to nie pamiętam ale chyba nie .. [quote name='jot11']Na dogomani znalazłam. A ja mam do Chojnic tylko 27km :eviltong: W zeszłym roku byłam oglądać pieski.Na tych zdjęciach,ktore wkleiłaś to juz na 100% masz bluzkę :evil_lol: Zdolna żeś :evil_lol: Byłam w zeszłym roku ale tylko towarzysko i fotorelację robiłam :cool3: [quote name='Pegaza']Cze Be :) Jess fajnie wygladala:loveu: Cze Daria :multi: :loveu: Quote
dzasta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A ja tam lubię tą sędzinę o której piszecie ale ja z nią miałam do czynienia w staffikach :D Be ma bluzkę nie może być. A na tej Warszawskiej ja też byłam ale jako widz oczywiście :) Quote
*kleo* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja też miałam przyjemność z p. Świętoń, strasznie zwraca uwagę na włos z tego co zauważyłam, ale nie wywalała nas ani nie krzyczała :eviltong: A jak ja Wam dziołchy mówiłam, żebyście sobie wystąpiły w szczeniakach, to nieee :diabloti: Cześć Be :multi: Quote
Marzena* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A Piotr Król też jest Wam znany ??? Dziewczyny nie śmiejcie się że pytam o takie banały, ale taka ze mnie ciemnota (my tak obie z Jolą mamy :evil_lol: ) że zwątpiłam :( Czy yorki zalicza się do Terierów toy czy jak to dalej określono w obsadzie sędziowskiej do pozostałych ras ( wyszczególnili w gr III Teriery w typie bull, Teriery toy i westie, pozostałe rasy) Quote
*kleo* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 P. Król nas nie oceniał, ale psa znajomego owszem, zawsze w opis wtrąca zdanie o prezentacji psa ;) Wejdź sobie na wątek o sędziach, tam się sporo można naczytać :p Quote
Marzena* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='*kleo*']P. Król nas nie oceniał, ale psa znajomego owszem, zawsze w opis wtrąca zdanie o prezentacji psa ;) Wejdź sobie na wątek o sędziach, tam się sporo można naczytać :p[/QUOTE] Wchodziłam, ale informacje są dość szczątkowe a te co są mocno mnie wystrachały :( Podobno właśnie bardzo dużą uwagę zwraca na prezentacje psa, umiejętność wystawiania no i postawę a to u nas słabe strony :( Quote
karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='*kleo*']Ja też miałam przyjemność z p. Świętoń, strasznie zwraca uwagę na włos z tego co zauważyłam, ale nie wywalała nas ani nie krzyczała :eviltong: A jak ja Wam dziołchy mówiłam, żebyście sobie wystąpiły w szczeniakach, to nieee :diabloti: Cześć Be :multi:[/QUOTE] Hej Be A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać. Quote
Pegaza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Be a czy Ty dalas fotki z Zakopca? bo jakos nie umie sobie tego przypomniec..hmmm Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Be A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE] A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;) Quote
karkakarka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.zoltypies.com/oferta.html u nas tu jest :) Quote
*Jot* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cześć Be.U Ciebie tylko o wystawach :cool3: Daj fotki dziewczyn :loveu: Quote
*kleo* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karkakarka']A tak se przemyślałam to wystawianie w szczeniakach i pojedziemy, bo Cleo będzie miała w czerwcu skończone 8 miesięcy, więc w sumie nie będzie już takim roztrzepanym szczylkiem (mam nadzieją), a ja bez uszczerbku dla jej hodowlanki (:evil_lol:) -może- się nauczę jak ją prezentować :D. Choć wcześniej zamierzam na kurs się zapisać.[/QUOTE] Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='ladyyork']A gdzie takie szkolenia dają:lol:, chętnie bym sama skorzystała:p Dziewczyny zna ktoś Krystyne Opare, na co zwraca uwage?? Bo w Rzeszowie będzie sędziowałą ,a ja wystawiam Afrodyte i Cessiego;)[/QUOTE] W Rzeszowie jest zmiana sędziego od Yorków. Sorry B za offa Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aurunia']W Rzeszowie jest zmiana sędziego od Yorków. Sorry B za offa[/QUOTE] Kurcze ,na stronce nie ma zmiany , a wiesz kto może sędzuje:razz: Quote
Aurunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='ladyyork']Kurcze ,na stronce nie ma zmiany , a wiesz kto może sędzuje:razz: Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][FONT=Verdana] [SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński. Do zobaczenia na wystawie :smile: [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aurunia']Jak to nie na głównej pisze: [FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Arial]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów rasę Yorkshire Terrier sędziował będzie Zdzisław Kitliński.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [SIZE=5][FONT=Verdana]Do zobaczenia na wystawie :smile:[/FONT] [/FONT][/FONT] Katastrofa:angryy: Quote
dzasta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No właśnie Witaj Be!!! Co porabiasz ? Jak tam Jess i Buff? U nas dzisiaj słoneczko że chyba zaraz wyruszę na spacerek :) Quote
*Jot* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='tigrunia'] nie wiem jak z internetem tam będzie chociaż myślę, że do połowy lutego już powinnam mieć.. :roll:[/QUOTE] Cześć Be :multi: Czy już Jesteś bez internetu? :cool3: Tak smutno bez Ciebie :-( Quote
chaotic Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bardzo ładnie się razme na wystawach prezentujecie, tak milusio :) pozdrawiam Marta Quote
karkakarka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hej Be :) Jak wrócisz to obowiązkowo zdjęcia dziewczyn daj :) [quote name='*kleo*']Fajnie, że taki kurs macie, jak się zapiszecie to donoś nam jakie wrażenia, bo ciekawa jestem :) Ja z Graculą sama kombinowałam, wypytywałam znajomych i hodowcy i podpatrywałam na wystawach, wyszło tak jak wyszło, nie narzekam, ale na nowego psa już mam inną koncepcję :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście relację zdam ze szczegółami :D Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Karina ja Ci pomogę.Be nie bywa ostatnio u siebie :cool3: Quote
ladyyork Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wpadłam ,a u ciebie tak samo cicho jak u mnie:cool3: , dawaj zdjęcia dziewczyn:loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O jak tu dziwnie bez Ciebie...zakladaj te łącze..a w pracy nie mozesz wykorzystac neta by tu napisac?:roll: Quote
Recommended Posts